اما این شائبه در فوتبال بانوان از کجا شروع شد؟ در حین بازی عقاب مازندران و شنسای ساوه در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال بانوان بود که یکی از بازیکنان عقاب مازندران دروازهبان شنسای ساوه را به هرمافرودیت (دوجنسی) متهم کرد. این درگیری تا جایی شدت گرفت که مسوولان شنسا بعد از بازی با حضور در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خواهان بررسی این موضوع شدند.
به دنبال این اتفاق، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون نیز رسیدگی سریع به این ادعای بازیکن عقاب را خواستار شد. پس از آن هم هیچ نتیجهای از این پرونده به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نرفت تا بحث حضور دوجنسی ها در فوتبال بانوان همچنان به عنوان یک اتهام مطرح شده و پاسخ شفافی نیز دریافت نکرده باشد.
حدود 5 ماه پیش هم محمد مرتضوینژاد، مدیرعامل باشگاه شنسای ساوه طی نامهای خطاب به علی کفاشیان خواستار رسیدگی و محرومیت دوجنسیها در فوتبال زنان شد که به دنبال این اتفاق رئیس فدراسیون فوتبال در جلسهای با مرتضوینژاد به بحث درخصوص این مساله نشست، هرچند این نشست هم ظاهرا نتیجهای نداشت، اما کفاشیان به صدور دستور رسیدگی این موضوع در کمیته بانوان فدراسیون قناعت کرد.کمیته بانوان فدراسیون فوتبال نیز از آن پس به صورت محرمانه این موضوع را پیگیری و در نهایت نیز به شدت حضور دوجنسیها در فوتبال زنان را تکذیب کرد.
مدیرعامل باشگاه شنسای ساوه در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه به ما ثابت شده است که در لیگ زنان دوجنسی وجود دارد، تاکید میکند: حتی در تیم شنسا یک مورد وجود داشت که پیش از آغاز لیگ او را پس از مراجعه به پزشک کنار گذاشتیم.
وی از پذیرفتن موضوع حضور دوجنسیها در فوتبال زنان توسط مسوول کمیته فنی پزشکی بانوان فدراسیون فوتبال خبر میدهد و تصریح میکند: چند ماه پیش در جلسهای با رئیس کمیته فنی پزشکی بانوان فدراسیون فوتبال، او پذیرفت که دوجنسیها در لیگ حضور دارند. متاسفانه آن زمان فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت که این موضوع باز نشده و به آن پرداخته نشود.
همچنین یکی دیگر از سرمربیان شاغل در لیگ فوتبال زنان که نخواست نامش فاش شود، ضمن تایید حضور دوجنسیها در فوتبال زنان میگوید: مگر میشود بازیکنانی قویهیکل، با سرعت بسیار بالا، با صدای بم و ظاهری شبیه به مردان را که فقط شبیه به دختران روسری سر میکنند دید و گفت که دوجنسی در فوتبال زنان وجود ندارد.
در مقابل این اظهارات؛ فریده شجاعی رئیس کمیتهبانوان فدراسیون فوتبال حضور دو جنسیها را در فوتبال بانوان بشدت تکذیب و عنوان کرد که یکی از مربیان لیگ باعث تحریک مرتضوینژاد برای طرح این مساله شده است.
وی ادامه داد: گویا یکی از مربیان زن ایران پیش از مسابقات جام ملتها طی نامهای بهAFC اعلام کرده که 4 بازیکن تیم ملی ایران مشکوک به دوجنسی بودن هستند. بعد از ورود تیم ایران به تایلند بلافاصله این 4 بازیکن توسط کمیته پزشکی مسابقات برای انجام معاینات و برخی آزمایشات از جمله آزمایش خون، هورمون و.. فراخوان شدند. کمیته برگزاری مسابقات اجازه داد این بازیکنان در رقابتها حضور پیدا کنند و اعلام کرد که ظرف 20 روز نتیجه را به فدراسیون ایران گزارش میکند.
شجاعی تاکید کرد: پس از گذشت زمان تعیین شده، طی نامهای به فدراسیون ایران اعلام شد که این 4 بازیکن در سلامت کامل به سر میبرند و مشکلی تحت عنوان دوجنسه بودن ندارند.
شریفی: دوجنسهها محروم میشوند
در این بین رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال میگوید: در صورت احراز وجود دوجنسیها در لیگ برتر فوتبال زنان از حضور در رقابتهای لیگ محروم خواهند شد.
مجتبی شریفی اظهار کرد: تاکنون در کمیته انضباطی به طور مصداقی با مورد احراز شدهای برخورد نکردیم. ما بررسی احتمال وارد بودن اتهام دوجنسیبودن در دیدار عقاب مازندران و شنسای ساوه را به فاطمه علیپور نماینده کمیته بانوان واگذار کردیم و مقرر شد کمیته بانوان در این خصوص بررسیهای لازم را به عمل آورده و خروجی آن را جهت اتخاذ تصمیم به کمیته انضباطی ارائه دهد.
با وجود ادعاهای مدعیان وجود دوجنسه در فوتبال زنان و انکار مسوولان و دستاندرکاران فوتبال بانوان، به نظر میرسد که پیشنهاد مدیرعامل شنسای ساوه مبنی بر صدور کارت ژنتیکی برای تایید سلامت بانوان شاغل در لیگ، راه مناسبی برای برون رفت از این شرایط باشد، به هر حال امیدواریم مسوولان فوتبال نیز با نگاهی علمیتر و واقعبینانهتر به این ادعاها توجه کنند تا امکان هرگونه شبههای در این مورد به صفر برسد.