این در حالی است که از سال گذشته، با اجرای سامانه الکترونیکی مذکور میزان تخلفات کاهش چشمگیری داشته، سرعت انجام امور اداری و پاسخگویی به باشگاهها بیشتر شده و جامعه فوتبال استان تهران با رضایتمندی بیشتری مسابقات خود را برگزار میکردند. اما در آغاز فصل جدید مسابقات و پس از ثبت الکترونیکی قرارداد باشگاههای لیگ برتری استان تهران، به یکباره به مدیران باشگاههای حاضر در لیگ دسته یک و لیگ دسته دو استان تهران اعلام شده است که از ثبت قراردادهای آنها به صورت الکترونیکی ممانعت خواهد شد و آنها باید مانند سالهای قبل قراردادهای خود را به صورت دستی ثبت کنند.
این رویکرد در آستانه انتخابات هیات فوتبال استان تهران این پرسش بزرگ را مطرح می سازد که آیا دکتر شیرازی برای حفظ صندلی ریاست، با دلالان و سوداگران فساد در فوتبال همسو شده است؟ اگر اینگونه هم نباشد، مانند روز روشن است که این تصمیم به رشد فساد و تخلف در جامعه فوتبال کمک خواهد کرد. فسادی که در چند سال گذشته نیز همگان از وجود آن در این هیات گفته اند.
بر اساس گفتگوهای صورت گرفته با مدیران این باشگاهها در حالی هیات فوتبال استان تهران اقدام به چنین رویکردی داشته است که بسیاری از هیات های فوتبال مانند شمیرانات، شمال غرب تهران و شمال شرق تهران کلیه امور خود مانند تشکیل پرونده، قراردادها، صدور کارت و ... را به صورت الکترونیکی انجام میدهند. با اجرای این روش از بروز تخلفاتی مانند صغر سن، عقد قرارداد همزمان با چندین باشگاه، جعل کارت بازی و ... جلوگیری میشود.
این گروه از مربیان و مدیران باشگاهها در نظر دارند با تهیه نامه ی، پای کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی را به این موضوع باز کنند تا وضعیت هزینه هایی که آنها در سال گذشته برای راه اندازی این سامانه و استفاده از امکانات آن کرده اند مشخص شود. آنها معتقدند با این تصمیم، هیات فوتبال فقط از آنها پول گرفته و حالا که باید خدمات ارائه کند، از این مسئولیت شانه خالی کرده است.