کد خبر : ۱۰,۴۵۱
تیم فوتبال اسپانیا در دومین دیدار خود در جام جهانی با 2 گل هندوراس را مغلوب کرد.

گروه H
اسپانیا 2 - هندوراس 0
تیم فوتبال اسپانیا در دومین دیدار خود در جام جهانی با 2 گل هندوراس را مغلوب کرد.

 این دیدار از ساعت 23 دوشنبه‌ شب در ورزشگاه الیس پارک شهر ژوهانسبورگ و از گروه هشتم مسابقات جام جهانی برگزار شد.
در نیمه نخست اسپانیا که توپ و میدان را در اختیار داشت، با گل دقیقه 17 داوید ویا که با حرکتی انفرادی به ثمر رسید حریف خود را شکست داد.
همین بازیکن در دقیقه 51 با شوتی از پشت محوطه جریمه گل دوم اسپانیا را به ثمر رساند تا خیال دل بوسکه از برتری تیمش راحت شود.
ویا می توانست در این بازی هت تریک کند اما در دقیقه 62 یک ضربه پنالتی را به بیرون زد تا در پایان اسپانیا 2 بر صفر پیروز شود و با کسب این سه امتیاز به صعود از گروه امیدوار شود.
نیشیمورا از ژاپن قضاوت این دیدار را برعهده دارد، وی به تورسیوس و ایزاگویره از هندوراس اخطار داد.
در دیگر بازی این گروه دیروز تیم شیلی با یک گل سوئیس را مغلوب کرد.

در این گروه شیلی با 6 امتیاز صدرنشین است و اسپانیا و سوئیس 3 امتیازی هستند و هندوراس بدون امتیاز چهارم است.

گروه H
شیلی 1 - سوئیس 0
مردان بیلسا موفق شدند با نتیجه یک بر صفر برابر شاگردان اوتمار هیتسفلد به برتری برسند.

 دو تیم ملی فوتبال سوئیس و شیلی در ورزشگاه نلسون ماندلا از منطقه پورت الیزابت آفریقای جنوبی به مصاف یکدیگر رفتند.
این دیدار به قضاوت خلیل الغمدی از عربستان سعودی و با حضور کامرانی‌فر، داور ایرانی به عنوان کمک‌داور اول آغاز شد.
شیلی از ابتدا روی دروازه سوئیس فشار آورد و کنترل میانه میدان را به دست گرفت و ناتوانی مردان هیتسفلد در مهار مردان تاکتیکی شیلی کاملا مشهود بود.
خشونت تنها راهی بود که مردان سوئیس می‌توانستند برای مهار شیلی به کار بندند که البته باعث شد ان‌کوفو در دقیقه 18 کارت زرد دریافت کند.
در آن سوی میدان نیز سواسو، کارمونا و پونسه از شیلی کارت زرد دریافت کردند.
شیطنت بازیکن تاثیرگذار سوئیس در دقیقه 31 از دید داور این میدان پنهان نماند و دو بار ضربه به صورت بازیکنان شیلی باعث شد با کارت قرمز داور از زمین بازی اخراج شود.
در نیمه دوم شیلی همچنان میانه میدان را کنترل می کرد و تلاش اصلی این تیم در جناح راست معطوف نفوذ زمینی به قلب دفاعی سوئیس بود.

برتری نفری شیلی در اکثر مناطق میدان در نهایت نماینده آمریکای جنوبی را به آنچه که استحقاقش را داشت رساند و مارک گونسالس در دقیقه 75 برای تیمش گلزنی کرد.
در نیمه دوم بارنتا 48 و اینلر 60 از سوئیس و فرناندس 61 ، والدیویا 91 و مه‌دل 62 از شیلی کارت زرد دریافت کردند.

گروه G
پرتغال 7  - کره شمالی 0
دیدار تیم‌های ملی فوتبال پرتغال و کره شمالی در مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با برتری پرگل سرخپوشان پرتغالی به پایان رسید.

 مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بعدازظهر امروز دوشنبه با برگزاری یک دیدار از گروه G پیگیری شد که در پایان آن تیم پرتغال موفق شد با نتیجه پرگل 7 بر صفر تیم کره شمالی را شکست دهد.

در این دیدار که با قضاوت "پابلو آنتونیو پوزو کوئینتروس" از شیلی و در ورزشگاه "گرین پوینت" برگزار شد، تیاگو (60 و 89)، رائول میرلس (29)، سیمائو سابروسا (53)، هوگو آلمیدا (56)، داسیلوا لیتسون (81) و کریستیانو رونالدو (88) برای تیم پرتغال گل زدند.

در این مسابقه که برابر دیدگان 60 هزار تماشاگر برگزار شد، پدرو مندس و تیاگو از تیم پرتغال و پاک جول جین و یونگ جو هونگ از تیم کره شمالی بازیکنانی بودند که با کارت زرد داور جریمه شدند.

این پرگل ترین بازی جام جهانی 2010 تا امروز بود و سنگین ترین شکستی که تیم‌های آسیایی در جریان این رقابت‌ها متحمل شده‌اند.

این دو تیم یکبار دیگر در جام جهانی 1966 برابر هم به میدان رفته بودند که در آن مسابقه در حالیکه تیم کره شمالی با 3 گل از پرتغال پیش بود، با درخشش اوزه بیو این تیم اروپایی در نهایت به برتری 5 بر 3 برابر حریف آسیایی دست یافت.

با این نتیجه تیم برزیل همچنان با 6 امتیاز صدرنشین گروه G است. پرتغال با 4 امتیاز، ساحل عاج با یک امتیاز و کره شمالی بدون امتیاز به ترتیب رده‌های دوم تا چهارم را به خود اختصاص داده‌اند.

گروه H
سوئیس 1 - اسپانیا 0

در آخرین دیدار از دور اول رقابت‌های جام‌جهانی، قهرمان فوتبال اروپا با نتیجه یک بر صفر مغلوب سوئیس شد تا شگفتی سازی گران ترین تیم ملی حاضر در جام جهانی به لحظ ارزش مهره‏‏ها با عبور یک توپ از خط دروازه رقم بخورد و مدعی قهرمانی جام جهانی خود را در تیررش منتقدین ببیند.

تیم ملی اسپانیا از ساعت 18:30 امروز در ورزشگاه موزس ماباهیدا دوربان در حضور 61 هزار نفر تماشاگر برابر سوئیس به میان رفت تا به عنوان یکی از جدی ترین تیم‏های مطرح قهرمانی، شروعی قدرتمند را برابر حریفان به نمایش بگذارد و از ایشان زهر چشم بگیرد اما چنین اتفاقی نیافتاد و برخلاف روال بازی، این سوئیس بود که توانست یکی از سه شوت در چهارچوبش را موقعیت گل بسازد و تا انتها این نتیجه را حفظ نماید.

در
نیمه نخست
این بازی، ماتادورها از همان بدو شروع برتری خود را بر حریف نشان دادند اما مردان اوتمار هیتسفلد تنها به تجمع در زمین خود و حفظ دروازه خویش برابر ستارگان حریف پرداختند و اسپانیا که 67 درصد زمان کل این رویارویی، مالکیت توپ را در اختیار داشت، نتوانست کاری از پیش ببرد و برنده به رختکن برود.

در نیمه دوم سوئیس تغییر تاکتیک داد و اقدام به انجام ضدحملات سریع کرد تا با تک گلی که به ثمر رساند، به خواسته و هدف خود برای غلبه بر قهرمان سال 2008 اروپا و مدعی کسب عنوان قهرمانی برسد و در ادامه نیز تا به صدا درآمدن سوت پایان دیدار، سد محکمی مقابل مهاجمان زهردار اسپانیا به وجود آورد و بدین شکل هیتسفلد که اولین حضور خود را در یک دوره جام‌جهانی تجربه می‏کند، برتری شاگردانش را تا انتها حفظ کرد. هوارد وب، داور انگلیسی این دیدار به گریشتینگ، سیگلر و بنگالیو از سوئیس کارت زرد داد.


گلسون فرناندز زننده گل سوئیسی‏ها از سوی فیفا به عنوان بازیکن برتر انتخاب شد. فرناندز 23 ساله و متولد پرایا در جمهوری کیپ‌ورد از قاره آفریقا است. وی به همراه خانواده‌اش در ایام کودکی به اروپا مهاجرت کرد و تابعیت سوئیسی پذیرفت.

شیلی 1 - هندوراس 0
تیم ملی فوتبال شیلی از ساعت 16 به وقت تهران برابر هندوراس در ورزشگاه امبولا شهر نلسبوری به مصاف هم رفتند که شیلی با غلبه در نخستین جدال گروه 8، به سه امتیاز مهم رسید.

در این رویارویی مهیج که در حضور 20 هزارنفر برگزار شد،
شیلی با ارائه بازی برتر و رو به جلو موفق شد در دقیقه 34 توسط خوان بوسوجور،‌ دروازه رقیب را فرو ریزد و با برتری یک بر صفر 3 امتیاز این جدال را کسب کند و این نتیجه را تا پاین حفظ نماید.

در نیمه دوم این بازی که به قضاوت ادی‌مای‌یت، داور آفریقایی اهل کشور کوچک زیشل انجام شد، شیلی به حملات خود ادامه داد و صاحب چند موقعیت دیگر نیز شد؛ اما قرمزپوشان نتوانستند به گل دیگری برسند. پالاچیو از هندوراس ، کارمونا و فرناندز از شیلی کارت زرد گرفتند.


گروه G
برزیل 3 - ساحل عاج 1
دیدار تیم های برزیل و ساحل عاج از ساعت 23 یکشنبه‌شب در ورزشگاه ساکرسیتی شهر ژوهانسبورگ و از گروه هفتم جام جهانی با نتیجه 3 بر یک برگزار شد به سود نماینده آمریکای جنوبی خاتمه یافت.

در این رویارویی، برزیل در نیمه نخست بازی برتری به نمایش گذاشت و با گل دقیقه 25 فابیانو حریف خود را در نیمه اول شکست داد و به امید رسیدن به پیروزی مقتدرتر و محو پیروزی شکننده برابر کره شمالی در بازی نخست، به رختکن رفت.

در نیمه دوم نیز طلایی پوشان کار را بهتر آغاز کردند و باز هم توسط فابیانو در دقیقه 51 به گل رسیدند، البته در این صحنه مهاجم برزیلی از دست خود برای مهار توپ استفاده کرد. الانو بازیکن شماره 7 برزیل در دقیقه 62 سومین گل شاگردان دونگا را به ثمر رساند تا خیال برزیل از کسب برتری راحت شود.
ساحل عاج نیز تنها گل خود را در دقیقه 79 با ضربه سر دیدیه دروگبا به ثمر رساند.

استفان لانوی از فرانسه قضاوت این بازی پربرخورد را برعهده داشت. و به تیه‌نه، کیتا و تیوته از ساحل عاج و کاکا از برزیل اخطار داد. کاکا نیز در دقیقه 88 با دریافت دومین اخطار از بازی اخراج شد البته به نظر می رسید داور در دادن کارت زرد دوم به وی مرتکب اشتباه شد.
لوئیز فابیانو با به ثمر رساندن دو گل برای تیم ملی برزیل در دیدار با ساحل عاج عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرد.

برزیل 2 - کره شمالی 1

تیم ملی فوتبال برزیل در نخستین دیدار خود در گروه هفتم جام جهانی، ازساعت 23 سه شنبه شب برار کره شمالی به میدان رفت که در پایان 90 دقیقه جدال نفس گیر، به سختی توانست با نتیجه 2 برابر حریف آسیایی که بازی نسبتاً قابل قبولی را ارائه کرد، به پیروزی برسد.

در این دیدار که به میزبانی
ورزشگاه الیس پارک و قضاوت ویتکور کاسای مجار برگزار شد، بازیکنان کره شمالی در نیمه نخست به خوبی برابر رقیب قدرتمند خود بازی کردند و موقعیت های خوبی نیز به دست آوردند تا شاگردان دونگا موفق به باز کردن دروازه تیم آسیایی در طول 45 دقیقه نخست نشوند و تماشاگران نیز علیه سرمربی برزیل شعار دهند.



در نیمه دوم برزیل بر شدت حملات خود افزود و بالاخره در دقیقه 55 مایکون گل اول برزیل را به ثمر رساند. الانو در دقیقه 72 دومین گل طلایی پوشان را به ثمر رساند تا خیال دونگا از کسب پیروزی راحت شود اما در دقیقه 89 جی برای کره شمالی گلزنی کرد تا نماینده آسیا مزد بازی خوب خود را بگیرد و به این ترتیب برزیل به سختی و با یک اختلاف گل به برتری رسید.

پس از پایان دیدار تیم‌های برزیل و کره شمالی مایکون مهره کلیدی زردپوشان که یکی از گل‏های برزیل را نیز به ثمر رسانده بود، به عنوان بهترین بازیکن این مسابقه انتخاب شد.



پرتغال 0 - ساحل عاج 0
دیدار تیم‌های ملی فوتبال پرتغال و ساحل عاج نیز با نتیجه مساوی به پایان رسید تا در نخستین دیدار گروه مرگ، دو تیم مدعی امتیازها را میان خود تقسیم کنند.

در این رویارویی که دو تیم از ساعت 18:30 در ورزشگاه نلسون ماندلا به مصاف یکدیگر رفتند، بازیکنان کلیدی دو تیم نتوانستند توقعات را برآورده کنند تا سوت پایان نیمه اول این دیدار بدون به ثمر رسیدن گلی به صدا در آید و دو تیم برای رقم زدن نتیجه ای متفاوت راهی رختکن شوند.



در نیمه اول این دیدار کریس رونالدو در دقیقه 21 از پرتغال کارت زرد دریافت کرد و زوکورا 7 و دمل 21 از ساحل عاج با کارت زرد جریمه شدند. قضاوت این دیدار را داور اروگوئه‌ای به نام خورخه لاریوندا بر عهده داشت. در نیمه دوم ساحل عاج که به تیم فیل های آفریقا مشهور است خط دفاعی خود را با قوت بیشتری روانه میدان کرد و کنترل میانه میدان را به بهای ضدحملات آتشین خود به پرتغال واگذار کرد.

در ادامه

دروگبا مهاجم مصدوم تیم فوتبال ساحل عاج از دقیقه 66 به جای کالو وارد زمین شد اما نتوانست در نتیجه این دیدار تاثیرگذار باشد. تلاش دو تیم به رغم ارائه یک بازی دیدنی و نسبتا پر برخورد راه به جایی نبرد و در نهایت تساوی بدوم گل روی تابلوی نتایج حک شد.

کریستیانو رونالدو در پایان بازی دو تیم فوتبال پرتغال و ساحل عاج به عنوان بهترین بازیکن میدان شناخته شد.  این مسابقه با قضاوت جورج لاریوندا از اروگوئه و در ورزشگاه پارت الیزابت برگزار شد که کریستیانو رونالدو از تیم پرتغال و دیدی‌ئر زوکورا و گوی دمل از تیم ساحل عاج بازیکنان اخطاری این دیدار بودند.


گروه F

ایتالیا 1 - نیوزلند 1
مدافع عنوان قهرمانی جهان در دومین دیدار خود در جام‌جهانی نیز با نتیجه یک بر یک
متوقف شد و بدین شکل شانس صعودش به مرحله بعد نوزدهمین دوره رقابتهای جام جهانی را کاهش داد.

این دو تیم از ساعت 18:30 به وقت تهران از گروه ششم در ورزشگاه امبومبلا شهر نلسبوری به مصاف هم رفتند که هر کدام یک بار تور دروازه دیگری را به لرزه در آوردند. در این جدال نیوزیلند توسط اسملیز در دقیقه 7 از غفلت خط دفاع ایتالیا استفاده کرد و در موقعیتی مشکوک به آفساید دروازه‌ لاجوردی‌ پوشان را گشود. تیم تحت لاجوردی‌پوش پس از دریافت گل، فشار حملات خود را بر تیم کم‌سابقه جام افزایش داد و دردقیقه 29 داور خطای تامی اسمیت مدافع تیم نیوزیلند را درون محوطه جریمه خودی اعلام کرد و یاکوئینتا، از روی نقطه پنالتی بازی را به تعادل کشاند.

در نیمه دوم هر دو تیم تلاش برای رسیدن به گل کردند که در این میان نیوزیلند صاحب دو موقعیت خوب شد. تیم ایتالیا نیز در دقایق پایانی فشار زیادی آورد ولی موفق به زدن گل برتری نشد و در نهایت شاگردان مارچلو لیپی در دومین بازی خود نیز متوقف شدند. در این جدال فالون، اسمیت و نلسون از تیم نیوزیلند کارت زرد گرفتند.


در پایان مصاف این دو تیم، دانیله ده‌روسی، هافبک 26 ساله لاجوردی‌پوشان به عنوان بازیکن برتر معرفی شد. این گزینش در حالی انجام شد که تصور می‌رفت بازیکنی از تیم نماینده قاره اقیانوسیه،‌ بویژه پاستون، سنگربان تیم برای این منظور برگزیده شود. در این دیدار که به قضاوت کارلوس باترس داور کلمبیایی برگزار شد، دو تیم در پایان به تساوی یک بر یک دست یافتند. در این دیدار اسملتز در دقیقه 7 برای نیوزلند گل زد و یاکوئینت در دقیقه 29 از روی نقطه پنالتی برای ایتالیا گل زدند.

پاراگوئه 2 - اسلوواکی 0
دو تیم ملی فوتبال پاراگوئه و اسلوواکی از گروه ششم در ورزشگاه فری اشتاته از ساعت 16:00 به وقت تهران برابر یکدیگر صف‌آرایی کردند که در پایان
پاراگوئه موفق شد با نتیجه 2 بر صفر برابر اسلوواکی به پیروزی برسد.

پاراگوئه در یکی از معدود حملات جدی خود روی دروازه حریف توسط ورا در دقیقه 27 به گل رسید. پاراگوئه تا پایان نیمه اول تنها 3 شوت در چارچوب به نام خود ثبت کرد تا همه چیز به 45 دقیقه دوم موکول شود؛ 45 دقیقه‏ای که اسلوواکی طوفانی آغاز کرد اما خیلی زود به تعادل قابل پیش بینی بازی تن داد.

پاراگوئه تقریبا تا پایان نیمه دوم از گل زده خود محافظت کرد و حملاتش بیشتر برای باز کردن بازی بود تا رسیدن به دروازه حریف. پاراگوئه در دقیقه 86 توسط ریوروس به گل دوم خود دست پیدا کرد تا با توجه به تساوی در اولین بازی خودش گامی بلند در مسیر صعود برداشته باشد.

در این دیدار که با قضاوت ادی آلن مایلت برابر دیدگان 28 هزار تماشاگر برگزارشد، دوریکا از اسلوواکی در دقیقه 42 و ورا از پاراگوئه در دقیقه 45 کارت زرد دریافت کردند. در نیمه دوم سستاک 47 و وایس 84 از اسلوواکی کارت زرد دریافت کردند.

انریکه ورا در بازی تیم پاراگوئه برابر حریف اروپای شرقی، توانست با بازی خوبش عاملی مهم در راه نتیجه‌‌گیری و غلبه بر این حریف باشد. در این بازی، این بازیکن31 ساله عضو تیم دیپورتیو اکوادور که نخست تیمش را زده بود، در دقیقه 86 در شکل گیری گل دوم نقش آفرین شد تا به عنوان بهترین بازیکن این رویارویی شناخته شود.

اسلوواکی 1 - نیوزلند 1
جدال بین دو تیم ملی فوتبال اسلوواکی و نیوزیلند از گروه ششم در ورزشگاه مانگوانگ برگزار شد که در پایان بازی 21 جام جهانی نیز نتیجه تکراری و نه چندان دلچسب یک بر یک برابر دیدگان تماشاچیان رقم خورد.

در این دیدار که از ساعت 16:00 آغاز شد، دو تیم اسلوواکی و نیوزیلند با دو سیستم 4-1-3-2 و 4-3-3 برابر هم صف‌آرایی کردند اما نتوانستند به لحاظ تاکتیکی موثر و دلچسب ظاهر شوند و یک بازی کسل کننده و همراه با احتیاط را با خود به ارقام آوردند که نتیجه‏ای کسل کننده تر چون این تساوی به همراه داشت.




4 شوت به سمت دروازه برای نیوزیلند و 6 شوت به سمت دروازه برای اسلوواکی تنها آماری بود که می‌شد از بازی قابل پیش بینی این دو تیم ارائه کرد و البته باید نارضایتی هواداران را از عملکرد دو تیم با سکوت نسبی به وقوع پیوسته در ورزشگاه ذکر کرد و دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند اما در نیمه دوم ورق برگشت و ویتک در دقیقه 50 برای اسلوواکی موفق به گلزنی شد.

اسلواکی که برای رسیدن به گل دوم فشار‌ دو چندانی را بر روی دروازه رقیبش می‏آورد، نه تنها نتوانست به گل دوم برسد، بلکه بازی برده را در دقیقه 92 توسط راید با تساوی عوض کرد و نیوزیلند بیش از حریف اروپایی خود شیرینی این تساوی را چشید.  در این دیدار لاکهد در دقیقه 42 از نیوزیلند و استرابا در دقیقه 55 از اسلوواکی کارت زرد دریافت کردند.

روبرت ویتک مهاجم تیم فوتبال اسلوواکی بهترین بازیکن میدان شناخته شد. این بازیکن آماده جدا از گل زده این بازی 4 بار پاس گل داد و کاملا در خدمت تیم بازی  در دقیقه 38 نیمه دوم با استوچ دیگر مهاجم این تیم تعویض شد تا برای دو بازی باقیمانده از مرحله گروهی استراحت کند.

ایتالیا 1 - پاراگوئه 1
دیدار تیم های ایتالیا و پاراگوئه از گروه ششم جام جهانی 2010 به تساوی یک بر یک انجامید تا امیدها برای درخشش شاگردان لیپی در جام نوزدهم کمتر از ناامیدی کارشناسان شود!

در این دیدار که از ساعت 23 دوشنبه شب در ورزشگاه گرین پوینت آغاز شد، ایتالیا نتوانست چهره که دوره پیش از خود به نمایش گذاشته بود را بار دیگر در معرض دید طرفدارنش قرار دهد تا این رویارویی در پایان با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.



آلکاراز در دقیقه 39 با ضربه سر دروازه بوفون را گشود تا برخلاف انتظار،‌ ایتالیا نیمه اول را با شکست مواجه شود؛ اما شاگردان مارچلو لیپی در نیمه دوم برای تغییر نتیجه تلاش کردند و در دقیقه 63 ده روسی گل تساوی را به ثمر رساند و نتیجه یک بر یک تا پایان پابرجا ماند تا مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی، در گام نخست متوقف شود.

لیپی در بین دو نیمه این دیدار بوفون را تعویض کرد. بنیتو آرچوندیا از مکزیک قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی به کاکرس از پاراگوئه و کامورانزی از ایتالیا اخطار داد.




گروه E
دانمارک 2 - کامرون 1
دیدار تیم های کامرون و دانمارک از گروه پنجم جام جهانی با نتیجه 2 بر یک به سود نماینده اروپا خاتمه یافت و دانمارکی‏ها که شکست را برابر شیرهای رام نشدنی مشاهده کردند، نتیجه را به سود خود تغییر دادند.

در این دیدار که از ساعت 23 شنبه شب در ورزشگاه لوفتوس ورسفلد شهر پرتوریا برگزار شد، ساموئل اتوئو مهاجم سرشناس کامرون در دقیقه 10 برای نماینده آفریقا گلزنی کرد اما شیرهای رام ناشدنی آفریقا نتوانستند از برتری خود دفاع کنند و نیکلاس بنتنر در دقیقه 33 بازی را به تساوی کشاند تا نیمه نخست با تساوی یک بر یک خاتمه یابد.

در نیمه دوم دانمارک در دقیقه 61 توسط رومدال به گل دوم رسید و تلاش یاران اتوئو برای به تساوی کشاندن بازی و کسب حداقل امتیاز بی نتیجه بود تا نماینده اروپا به سه امتیاز برسد و کامرون از دور مسابقات کنار برود.

جرج لاریوندا از اروگوئه قضاوت این بازی را برعهده داشت و به باسونگ و امبیا از کامرون و سورنسن و کجر از دانمارک اخطار داد.

دانیل اگر  که توانست از ابتدای بازی تیمش را به حرکت و تلاش از عقب زمین وادارد، به عنوان بازیکن برتر این دیدار انتخاب شد. این مدافع پرتلاش و 25 ساله که در لیگ برتر حضور دارد، پس از آنکه در دقیقه 10 دروازه یارانش با گل ساموئل اتوئو باز شد، رهبری تیم شمال اروپا را برعهده گرفت بطوری که روی دو گل نیکلاس بنتر در دقیقه 33 و دنیس رم‌دال در دقیقه 61 نقش بسزایی داشت.

هلند 1 - ژاپن 0
تیم‌ ملی فوتبال هلند با پیروزی یک بر صفر برابر ژاپن شش امتیازی شد و در آستانه صعود به مرحله حذفی رقابت‌های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی قرار گرفت تا بدین شکل سامورایی‏ها نیز در آستانه حذف قرار بگیرند.

 دو تیم ملی فوتبال ژاپن و هلند از سری دوم بازی‌های مرحله گروهی در ورزشگاه دوربان به مصاف یکدیگر رفتند. نماینده فوتبال آسیا در نیمه اول هرگز عقب نشینی نکرد اما در کل میانه میدان را تا حدودی به حریف قدرتمند و مدعی اروپایی واگذار کرد اما هلند علی رغم حملات متعددش برای بازکردن دروازه ژاپنی‏ها، نتوانست کاری از پیش ببرد و بدین شکل 45 دقیقه نخست بدون عبور توپ از دروازه دو تیم پایان یافت.

هلند در پایان نیمه اول تا مرز 75 درصد از کنترل بازی را در اختیار خود داشت و لحظه به لحظه حلقه محاصره خود را تنگ تر می‌کرد اما ضد حملات ژاپن آنقدر زهردار بود که لاله‌های نارنجی را از ترک کامل خط دفاعی منع کند. در آغاز نیمه دوم ژاپن سراسیمه نشان داد و به نظر می‌رسید برنامه دقیقی برای کنترل فشار هلند در اختیار ندارد.

فاکتور سرعت در نیمه دوم به اردوی نارنجی پوشان اضافه شده بود و به این ترتیب ژاپن تنها برگ برنده خود را نیز از دست رفته می‌دید. آرایش 4-2-3-1 هلند در نیمه دوم نیز حفظ شده بود اما فان‌درفارت و اسنایدر بیش از نیمه اول به تک مهاجم تیم، فان‌پرسی اضافه می‌شدند. همین نزدیکی به خط حمله عاقبت به نتیجه رسید و هلند در دقیقه 53 روی شوت وسلی اسنایدر به گل رسید. چینش 4-1-4-1 ژپان پس از این گل دریافتی تغییر کرد و نماینده آسیا عملا در حالت 4-3-3 آرایش گرفت تا هم از تکرار چنین گلی خودداری کرده باشد و هم در خط حمله انسجام بیشتری داشته باشد.

ژاپن برای جبران گل خورده به سمت دروازه هلند پیشروی کرد اما این حملات نمی‌توانست همه جانبه باشد. تلاش نماینده آسیا ره به جایی نبرد و در نهایت هلند با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید و جایگاهش را در صدرجدول گروه E استحکام بخشید.

وسلی اسنایدر بازیکن کوشا و تاثیرگذار تیم ملی فوتبال هلند با رای مردم و 14 کارشناس گمنام فیفا در پایان دیدار دو تیم هلند و ژاپن به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد و جایزه ویژه خود را دریافت کرد.

در این دیدار که با قضاوت هکتور والتر بالداسی از آرژانتین در ورزشگاه موسس مابهیدا برگزار شد، وسلی اشنایدر در دقيقه 53 گل برتری نارنجی پوشان را به ثمر رساند. ضمن اینکه گئورگی واندر ویله از تیم هلند تنها بازیکن اخطاری این دیدار بود.

ژاپن 1 - کامرون 0

تیم ملی ژاپن
با غلبه بر کامرون در مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی، دومین شگفتی ساز آسیا پس از کره‏ای ها در این دوره رقابت‏ها لقب گرفت که امید اهالی قاره کهن را به درخشش متفاوت نمایندگانشان نسبت به ادوار پیشین، بیش از پیش ساخت.

دو تیم ژاپن و کامرون ساعت 18:30 دقیقه امروز به وقت تهران از گروه پنجم در ورزشگاه فری‌استیت شهر بلوم‌فونتان به میدان رفتند که در پایان 45 دقیقه نخست، تیم آبی‌پوش خاور دوری بعد از چند حمله پراکنده در دقیقه 39 توسط کیسکو هوندا به گل رسید. در این نیمه ژاپنی‌ها با استفاده از تاکتیک ذاتی حریف خویش را تحت تاثیر قرار داده و برتری را بدست آوردند.

در نیمه دوم سامورایی ها با دفاع بسته و انجام ضدحملات سریع مقابل نماینده آفریقا دست رقیب را بست و مقابل حملات این تیم مقاومت کرد. بهترین موقعیت تیم تحت رهبری پل‌له‌‌گوئن برای کسب تساوی در دقیقه 81 توسط استفان ام بوجود آمد که با شوتی مهلک تیر دروازه ژاپنی‌ها را به لرزه درآورد.



در پایان سامورایی‌های آبی با هوشیاری توانستند بر شیران رام‌نشدنی غلبه کرده تا پس از برد 2 بر صفر روز شنبه کره‌‌جنوبی مقابل یونان، دومین شگفتی آسیایی جام رقم خورد.



در این مسابقه که با قضاوت "الگاریو بنکوئه‌رنسا" پرتغالی در ورزشگاه فری استاته برگزار شد، "کیزوکه هوندا" در دقیقه 39 گل برتری تیم ژاپن را به ثمر رساند. نیکولاس انکولو از تیم کامرون و مارکوس تولیو از تیم ژاپن بازیکنان اخطاری دیداری بودند که حدود 40 هزار تماشاگر با حضور در ورزشگاه فری استاته آن را از نزدیک تماشا کردند.

هلند 2 - دانمارک 0
تیم ملی فوتبال هلند با پیروزی برابر دانمارک در مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی خود را به عنوان مدعی نخست صعود از گروه E معرفی کرد.

دو تیم هلند و دانمارک ساعت 16 به وقت تهران از گروه پنجم در ورزشگاه ساکرسیتی ژوهانسبورگ و در حضور 75 هزار تماشاگر برگزار شد، به میدان رفتند که هلندی‌ها مقابل وایکینگ‌ها‌ به پیروزی 2 بر صفر رسیدند.



در این جدال مردان تیم سرزمین لاله‌ها با استفاده از روش 1-2-3-4 و با بهر‌ه‌گیری از مردانی همچون فان‌پرسی، برونکهورست، فان در فارت، کوئیت و... از همان ابتدای بازی آهنگ دروازه حریف کردند که در نیمه اول به هدف خویش نرسیدند؛ ولی در آغاز نیمه دوم با گل به خودی پولسن در دقیقه 46 از حریف پیش افتادند. این گل که بر اثر اشتباه محرز مدافعین دانمارک زده شد، اولین گل به خودی به ثبت رسیده در چهار روز نخست بازی‌ها محسوب می‌شود.

تیم تحت فرماندهی فان‌مارویک با ادامه بازی رو به جلو در دقیقه 85 با گل دیرک کوئیت،‌ بازیکن لیورپولی خویش شمار گل‌های زده را به 2 افزایش و در نهایت 2 بر صفر به کار خود پایان دادند.

در پایان دیدار تیم سرزمین لاله‌ها و وایکینگ‌ها، وسلی اسنایدر به علت انجام بازی خوب و نقش داشتن روی دو گل به ثمر رسیده هلند، ‌به عنوان مرد برتر این میدان برگزیده شد. این بازیکن با انجام جنگ‌های تن به تن در قلب خط میانی، عاملی برای کاهش شمار حملات تیم تحت رهبری مورتن اولسن در این دیدار بود.


در این مسابقه که با قضاوت "استفان لانوی" فرانسوی در ورزشگاه ساکرسیتیسیمون پولسن(47 - گل به خودی) و دیرک کویت(85) برای تیم هلند گل زدند. "دی یانگ" و "روبین وان پرسی" از تیم هلند و "سیمون کیائر" از تیم دانمارک بازیکنان اخطاری این دیدار بودند.


گروه D

غنا 1 - استرالیا 1
دیدار تیم‌های ملی فوتبال غنا و استرالیا در حالی با نتیجه مساوی به پایان رسید که تیم استرالیا به دلیل اخراج کیول حدود 65 دقیقه با 10 نفر به بازی ادامه داد.

در این رویارویی، غنا با سیستم 4-2-1-3 و استرالیا با آرایش 4-2-3-1 وارد میدان شدند و از همان ابتدا
استرالیا با برتری نفری به خصوص در جناح چپ خود فشار زیادی را از همین ناحیه روی دروازه نماینده آفریقایی وارد کرد و در دقیقه 11 روی تیزهوشی هولمن و پس از اشتباه فاحش دروازه‌بان غنا به گل رسید اما خوشحالی کانگوروها چندان پایدار نبود.

خطای دست هری کیول در دقیقه 24 به ظاهر یک گل را خرید اما به قیمت اخراج او و اعلام ضربه پنالتی به سود غنا تمام شد. جیان در دقیقه 25 گل تساوی بخش غنا را از روی نقطه پنالتی وارد دروازه استرالیا 10 نفره کرد.

در دقایق آغازین نیمه دوم استرالیا اجازه نداد کمبود یک بازیکن کلیدی و با تجربه خود به چشم بیاید اما غنا کم‌کم کنترل میانه میدان را در اختیار گرفت. استرالیا تلاش بسیاری کرد تا شکست تلخ در اولین بازی خود را به دست فراموشی بسپارد اما غنا تیمی نبود که عقب نشینی کند و بدین ترتیب بود نتیجه این دیدار جز تساوی نبود که حذف کانگروها را در جام جهانی قطعی و مسلم ساخت.

جیان آساموا بازیکن کلیدی تیم ملی فوتبال غنا به عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شد. آساموا متولد سال 1985 است و تاکنون 40 بار برای تیم ملی غنا بازی کرده است.

در این بازی که به قضاوت روبرتو روزتی داور ایتالیایی در ورزشگاه رویال بافوکنگ آفریقای جنوبی برگزار می‌شد و با وجود آفریقایی بودن غنا بیش از 60 درصد ورزشگاه در اختیار هواداران استرالیایی قرار گرفت.

آلمان 0 - صربستان 1
تیم ملی فوتبال صربستان با غلبه بر آلمان
قهرمان سه دوره جام‌جهانی شگفتی خلق کرد و شرایط را برای صعود ژرمن‏ها که در گام نخست، چهره‏ای قدرتمند از خود به نمایش گذاشته بودند، دشوار ساخت.

در این دیدار که ساعت 16 به وقت تهران در ورزشگاه نلسون ماندلا پورت الیزابت برگزار شد،
میروسلاو کلوزه، مهاجم صاحب نام آلمان‌ها در دقیقه 37 با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد و پس از این بود که
تیم صربستان با گل دقیقه 39 یانوویچ پیش افتاد و با حفظ همین نتیجه به رختکن رفت.

در نیمه دوم تیم 10 نفره تحت رهبری یواخیم لو به تلاش خود برای جبران گل خورده پرداخت و در دقیقه 60 براثر خطای هند ویدیچ‌، صاحب ضربه پنالتی شد که لوکاس پودولوسکی با بی دقتی آنرا هدر داد. دروازه بان صربستان این ضربه را مهار کرد. در این دیدار خدیرا، لام و شواین اشتایگر از تیم آلمان، ایووانوویچ، کورلاف، سوبوتیچ و ویدیچ از صربستان کارت زرد دریافت کردند.

ولادیمیر استویکوویچ  27 ساله که در بازی مقابل تیم ملی آلمان خوش درخشید، از سوی کمیته فنی فیفا به عنوان بازیکن برتر میدان انتخاب شد.

آلمان 4 - استرالیا 0
تیم ملی فوتبال آلمان در نخستین دیدار خود در جام جهانی 2010 با 4 گل استرالیا را در هم کوبید.
این دیدار از ساعت 23 یکشنبه شب در ورزشگاه دوربان آغاز شد و شاگردان یواخیم لو در دیداری یک طرفه و برتر با 4 گل حریف خود را شکست دادند.

لوکاس پودولسکی در دقیقه 8 با شوتی از داخل هجده قدم گل نخست آلمان را به ثمر رساند و میروسلاو کلوزه در دقیقه 27 با ضربه سر دومین گل ژرمن ها را وارد دروازه مارک شوارتز کرد تا نیمه نخست با برتری 2 بر صفر آلمان خاتمه یابد.

در نیمه دوم سفیدپوشان باز هم توپ و میدان را در اختیار گرفتند و 2 بار دیگر نیز به گل رسیدند ضمن اینکه 10نفره استرالیا در این نیمه نیز به ژرمن ها کمک کرد.



مولر در دقیقه 68 با شوتی از پشت محوطه هجده قدم اختلاف را به عدد 3 رساند و کاکائو مهاجم سیه چرده آلمان در دقیقه 70 و فقط یک دقیقه پس از ورود خود به زمین مسابقه چهارمین گل ژرمن ها را به ثمر رساند تا شاگردان یواخیم لو قاطعانه ترین پیروزی در پایان روز سوم مسابقات جام جهانی را کسب کنند.

مارکو رودریگوئز از مکزیک قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی به اوزیل و کاکائو از آلمان و مور، نیل و والری از استرالیا اخطار داد. ضمن اینکه تیم کاهیل در دقیقه 56 با کارت قرمز مستقیم داور از بازی اخراج شد.

صربستان 0 - غنا 1
دو تیم ملی فوتبال صربستان و غنا از ساعت 18:30 در ورزشگاه لفتوس ورسفیلد پریتوریا برابر یکدیگر صف‌آرایی کردند که در نهایت غنا با یک گل برابر حریف اروپایی اش به برتری رسید و نخستین تیم پیروز قاره آفریقا لقب گرفت.

در این دیدار که صربستان با سیستم 4-4-2 و غنا با آرایش 4-2-3-1 وارد در ورزشگاه لوفتوس فرزفلد شهر پرتوریا به میدان رفتند، دو تیم به بازی قدرتی روی آوردند و صربستان با اتکا به برتری نفری خود به خصوص در میانه میدان فشار بیشتری روی دروازه حریف وارد می‌کرد.



در نیمه دوم غنا با انگیزه‌تر دیده می‌شد و صربستان که منطق بیشتری را در بازی خود تزریق کرده بود، موقعیت‌های گلزنی روی ضدحملات بی رمق دوتیم یکی پس از دیگری از دست می‌رفت. در دقیقه 74 ورق برگشت و لوکویچ پس از کشیدن پیراهن آساموا جیان با دریافت کارت قرمز از میدان اخراج شد تا غنا بیش از پیش برای پیروزی امیدوار باشد.

غنا با وجود تداوم فشار صربستان در حملات منظم این تیم کم‌کم به سمت دروازه حریف پیش رفت تا بالاخره روی اشتباه مدافع این تیم و خطای دست بی مورد کازمانوویچ به یک ضربه پنالتی رسید. آساموا جیان این پنالتی را در دقیقه 84 به گل تبدیل کرد و غنا به خوشبختی رسید.

آساموا جیان مهاجم توانمند غنا و زننده گل برتری این تیم آفریقایی به عنوان بهترین بازیکن دیدار با صربستان لقب گرفت و جایزه ویژه خود را به صورت نقدی از کمپانی هیوندا دریافت کرد. او متولد 1985 بوده و در باشگاه رن فرانسه درخشش قابل توجهی داشته است.

در این دیدار لوکوویچ در دقیقه 54، زیگیچ در دقیقه 19 از صربستان و وورسا در دقیقه 26 و تاگوئه در دقیقه 89 از غنا
از سوی داور
کارت زرد دریافت کردند. غنا با این پیروزی نخستین تیم آفریقایی است که در جام جهانی 2010 به پیروزی می‌رسد.


گروه c
انگلیس 0 - الجزایر 0
انگلیس که به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی جام جهانی نوزدهم راهی آفریقای جنوبی شده بود، در دومین دیدار خود در جام جهانی 2010 برابر الجزایر با تساوی بدون گل متوقف شد تا بخت این تیم که تاکنون تنها دو امتیاز به دست آورده برای صعود از گروه سوم بیش از گذشته کمرنگ شود.

مردان فابیو کاپلو که در روز نخست بازی ها در گروه سوم رقابت های جام جهانی برابر آمریکا با تساوی یک بر یک به کار خود پایان داده بودند، در بازی برابر الجزایر نیز از رسیدن به هر 3 امتیاز بازی محروم ماندند تا سرنوشت صعودشان از این گروه به روز آخر و بازی برابر اسلونی کشیده شود.

قضاوت مسابقه در ورزشگاه گرین پوینت شهر کیپ تاون به عهده روشن ایرماتف از ازبکستان بود. او در طول بازی یک بار به بازیکنان هر دو تیم کارت زرد خود را نشان داد.


آمریکا 2 -
اسلوونی 2
تیم ملی فوتبال آمریکا بازی باخته مقابل اسلوونی را با دو گل جبران کرد و به تساوی رسید تا با دو امتیاز در پی یک پیروزی برابر الجزایر و امید به صعود از این گروه باشد.

در این دیدار که از ساعت 18:30 آغاز شد، آمریکا پس از آنکه نیمه نخست را با دو گل عقب‌ماندگی به پایان برد، در 45 دقیقه دوم به بازی برگشت و به تساوی 2 بر 2 رسید.

در این جدال تیم اسلوونی در نیمه نخست بازی برتری ارائه کرد. بیرسا 13 و لیبویا یانیکیچ 42 برای این تیم اروپای شرقی در نیمه نخست گلزنی کردند.

درمقابل آبی‌پوشان ‌آمریکا در نیمه دوم توسط لاندون دونوان 48 و برادلی 82 گل تساوی را به ثمر رساندند. همچنین
تیم آمریکا در دقیقه 87 توسط دمپسی توپی را وارد دوازه حریف کرد و در آستانه برتری قرار گرفت که کمک داور به اشتباه آن را با اعلام آفساید، نپذیرفت. پس از پایان این دیدار، لاندون دونوان به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

در این رویارویی که به قضاوت کومان کوبیلا، داور اهل مالی در ورزشگاه الیس پارک ژوهانسبورگ انجام شد، سزار،‌ سولر، کارم و جوکیچ از اسلوونی و فایندلی از آمریکا کارت زرد گرفتند.


انگلیس 1 - آمریکا 1
دیدار تیم های انگلیس و آمریکا با تساوی یک بر یک خاتمه یافت تا در دیداری که شاگردان کاپلو بیش از رقیبی
آمریکایی توپ و میدان را در اختیار داشتند و انتظار می‏رفت در نیمه دوم سر حریف را ببرند، توقف مدعی حضور در فینال جام نوزدهم تا حدودی ناامیده کننده باشد.

در این دیدار که از ساعت 23 شنبه شب در ورزشگاه 42 هزار نفری رویال بافوکنگ و در حضور بیش از 30 هزار تماشاگر آغاز شد و در پایان به تساوی یک بر یک انجامید. استیوون جرارد کاپیتان انگلیس در دقیقه 4 گل نخست بازی را وارد دروازه تیم هاواراد کرد و دمپسی در دقیقه 40 روی اشتباه دروازه بان انگلیس گل تساوی آمریکا را به ثمر رساند.



شاگردان کاپلو که تیم برتر میدان بودند در نیمه دوم نیز هجومی بازی کردند؛ اما موفق به باز کردن دروازه آمریکا و کسب هر سه امتیاز نشدند، ضمن اینکه آمریکا یک بار نیز در نیمه دوم روی یک ضدحمله تیر دروازه انگلیس را به لرزه در‌آورد.

کارلس سیمون از برزیل قضاوت این دیدار را برعهده داشت و به میلنر، کاراگر و جرارد از انگلیس و چراندولو، دمیریت و فیندلی از آمریکا اخطار داد.



اسلوونی 1 - الجزایر 0



تیم ملی فوتبال اسلوونی با نتیجه یک بر صفر برابر الجزایر به پیروزی رسید و با کسب اولین سه امتیاز در صدر گروه سوم جام جهانی نوزدهم قرار گرفت.

تیم‏های ملی فوتبال الجزایر و اسلوونی از گروه سوم ب
در ورزشگاه پیتر موکابا از منطقه پولوکوان
برابر یکدیگر و از ساعت 16:00 صف‌آرایی کردند.  هر دو تیم با سیستم 4-4-2 وارد میدان شدند و می‌شود گفت که حداقل تا دقیقه 30 نیمه اول بازی به صورت متعادل پیگیری می‌شد. پس از آن اسلوونی تا حدودی کنترل میانه میدان را در اختیار گرفت و چند موقعیت گلزنی را نیز از دست داد.

در نیمه دوم، اسلوونی بازی را به خوبی کنترل کرد و موفق شد با ارائه یک بازی منطقی بازی را با نتیجه یک بر صفر به سود خود به پایان برساند. گل دقیقه 79 کورن روی کار تیمی بسیار منطقی اسلوونی شکل گرفت و البته اشتباه دروازه‌بان در جاگیری نیز در این گل بی تاثیر نبود.

این پیروزی اسلوونی را به مدد تساوی یک بر یک انگلیس و آمریکا به صدر جدول هدایت کرد. بازیکنان الجزایر هر چه زدند بر در بسته خورد و نکته مهم این بود که اسلوونی هرگز به سمت فوتبال تدافعی نرفت و تماشاگرانش از معدود حملات زیبا و با برنامه این تیم راضی بودند.

در نیمه نخست،
کوماچ در دقیقه 91 و رادوساولویچ از اسلوونی در دقیقه 35 کارت زرد دریافت کردند. اخراج قزال در دقیقه 73 نیز در عقب نشینی تاکتیکی الجزایر بی تاثیر نبود و البته از این تیم یبدا نیز در دقیقه پایانی کارت زرد گرفت.


گروه B
یونان 2 - نیجریه 1
تیم‏ها ملی یونان و نیجریه
از ساعت 18:30 در ورزشگاه فری استیت به قضاوت اسکار روئیس به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت شاگردان اتو ره‌هاگل موفق شدند با نتیجه 2 بر یک برابر عقاب‌های سیاه آفریقا به پیروزی برسند.

عقاب‌های سیاه آفریقا با قدرت بازی را آغاز کردند و فشار شدید روی دروازه حریف در نهایت به یک ضربه ایستگاهی مناسب برای این تیم ختم شد اما پس از این کالو اوچه بازیکن خط هافبک نیجریه موفق شد در دقیقه 15 برای تیمش گلزنی کند.

سانی کیتا از نیجریه در دقیقه 32 به خاطر خطا بر روی بازیکن حریف از زمین بازی اخراج شد و این حادثه تاثیر بسزایی در کاهش فشار نیجریه روی دروازه یونان داشت. نیجریه پس از اخراج هافبک تهاجمی خود عقب نشینی نکرد اما به نظر می‌رسید یونان جرات حمله پیدا کرده باشد. این نزدیکی به دروازه حریف بیهوده نبود و یونان در دقیقه 44 توسط سالپینگیدیس به گل تساوی بخش در نیمه اول رسید.

برتری نفری یونان در دقیقه 71 تثبیت شد و توروسیدس موفق شد در این لحظه گل دوم شاگردان ره‌هاگل را به ثمر برساند. یونان موقعیت‌های گلزنی زیادی را تا پایان بازی از دست داد اما در هر حال به پیروزی شیرینی دست پیدا کرد. این اولین پیروزی تاریخ یونان در جام جهانی بود. انیه‌آما دروازه‌بان تیم ملی نیجریه در جریان بازی تیمش برابر یونان نمایش بی‌نظیری از خود ارائه کرد و از دید مراجعه کنندگان به سایت فیفا بهترین بازیکن میدان شناخته شد.

در نیمه اول جدا از کارت قرمز کیتا در دقیقه 33، پاپاستاتوپولوس از یونان در دقیقه 15 کارت زرد دریافت کرد. در نیمه دوم تیزیولیس در دقیقه 60 از یونان و اوباسی در دقیقه 89 از نیجریه کارت زرد دریافت کرد.


آرژانتین 4 - کره جنوبی 1
شاگردان مارادونا با اقتدار و با نتیجه 4 بر یک از سد نماینده آسیا گذشتند و یدین شکل، با رقم زدن دومین پیروزی خود در جام جهانی 2010 در یک قدمی حضور در دور یک هشتم نهایی این رقابت ها قرار گرفت.

کره جنوبی و آرژانتین
دو نماینده قدرتمند آسیا و آمریکای جنوبی از ساعت 16:00 در ورزشگاه ساکر سیتی در حالی برابر هم به میدان رفتند که چشم‏‏ بادامی‏ها با سیستم 4-2-3-1 و آرژانتین با سیستم 4-4-2 از مهره های کلیدی‏شان در زمین بهره می‏بردند و البته آرژانتین از همان ابتدا خطرناک ظاهر شد و فشار زیادی را روی نماینده قدرتمند آسیا وارد کرد تا تداوم این فشار منجر به ثمر رسیدن گل به خودی توسط چو یونگ پارک بازیکن شماره 10 کره در دقیقه 17 و پیش افتادن آرژانتین شد.

در ادامه گونسالو هیگوآین
بازیکن تاثیرگذار آرژانتین که در این رویارویی بازیکن منتخب میدان شد، در دقیقه 33 گل دوم را برای تیمش به ثمر رساند اما نیمه اول با همین نتیجه به پایان نرسید و در وقت‏های تلف شده 45 دقیقه نخست، تک گل کره جنوبی در تنها دقیقه وقت تلف شده اعلام شده از سوی داور بازی برای نیمه نخست و روی اشتباه مرگبار مارتین دمیکلیس در قلب خط دفاع آرژانتین و توسط لی چونگ به ثمر رسید.

در نیمه دوم هون در دقیقه 57 یک موقعیت مسلم گلزنی را برای کره از دست داد. کره جنوبی در اوایل نیمه دوم بهتر از نیمه اول بازی می‌کرد و آرژانتین نمی‌توانست با تمام افرادش حمله کند.

مارادونا، آخرو داماد خود را در دقیقه 75 به جای ته‌وس وارد میدان کرد تا تحرک بیشتری در هافبک تهاجمی ایجاد کرده باشد.
گونسالو هیگوآین
، گلزن بزرگ آرژانتین در دقایق 77 و 80 دو بار دیگر برای تیمش گلزنی کرد تا مردان دیه‌گو 4 بر یک پیروز شوند.
آرژانتین با این پیروزی به صدر جدول گروه دوم رسید و با دو پیروزی صعودش را قطعی کرد.

در این دیدار یئوم 10 و لی 34 از کره جنوبی و گوتیرس 55 (بازی بعدی را از دست داد) و ماسچرانو 55 و هاینزه 74 از آرژانتین کارت زرد دریافت کردند.


آرژانتین 1 - نیجریه 0
تیم ملی فوتبال آرژانتین در نخستین بازی خود در جام جهانی 2010 برابر نیجریه با یک گل پیش افتاد و برتری را از آن خود کرد؛ دیداری که در صورت عدم حضور یک سنگربان کاربلد در دروازه نیجریه می‏توانست به مراتب پرگل تر دنبال شود و به این ترتیب نیجریه در برداشت دیگری از دیدار تکراری‌اش برابر آرژانتین، نتوانست مانع از تکرار تاریخ و شکست برابر این تیم اهل آمریکایی شود.

دو تیم آرژانتین و نیجریه از ساعت 18:30 به وقت تهران نخستین نبرد خود را در ورزشگاه الیس‌پارک ژوهانسورگ آغاز کردند. آرژانتین با سیستم 3-4-3 مقابل حریف سبزپوش که 3-3-4 بازی می‌کرد، در نیمه اول به برتری رسید و آن را تا پایان زمان بازی حفظ کرد.



در این بازی که آرژانتینی‌ها با بازی هجومی، کار خود را شروع کردند، مزد تلاش خود را در دقیقه 6 با گل گابریل هاینزه گرفتند. این بازیکن روی یک ضربه کرنر با سر به زیبایی دروازه حریف را گشود و سه امتیاز به حساب یارانش واریز کرد.

آرژانتین پس از آن نیز توسط لیونل مسی، گونسالس ایگواین و ته‌وز موقعیت‌های مسلم گلزنی داشت. مردان دیگو‌ مارادونا تا پایان این بازی موقعیت‌های فراوانی را از دست دادند. هرچند که تیم تحت رهبری لارس لاگربک در 45 دقیقه دوم تلاش زیادی برای جبران گل خورده کرد که موفق نشد.

در پایان این دیدار آنیاما در حالی که تیمش برابر آرژانتین شکست خورد بعنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. این بازیکن در طول بازی بارها و بارها موقعیت‌های لیون مسی، ورون و هیگواین را مهار کرد و مانع از فروپاشی دروازه تیمش شد.

در این دیدار که به قضاوت ولفگانگ اشتارک آلمانی انجام گرفت‌، گوتیرس از آرژانتین و هارونا از نیجریه کارت زرد گرفتند. با این نتیجه آرژانتین پس از کره‌جنوبی با سه امتیاز در رده دوم گروه دوم جای گرفت و نیجریه و یونان بدون امتیاز در رده های سوم و چهارم قرار گرفتند.

کره جنوبی 2 - یونان 0
دو تیم فوتبال کره جنوبی و یونان ساعت 16 به وقت تهران در ورزشگاه نلسون ماندلای شهر پورت الیزابت برابر یکدیگر صف آرایی کردند که در نهایت کره جنوبی با نتیجه دو بر صفر برابر قهرمان یورو 2004 به برتری رسید و صاحب نخستین سه امتیاز این رقابت‏ها شد.



در این دیدار که دو تیم با سیستم مشابه 4-2-3-1 به میدان رفتند، کره جنوبی در چند حمله مداوم سرانجام به هدف رسید و در دقیقه 7 توسط یانگ سو لی مدافع شماره 14 تیم به گل رسید. بازیکنان کره جنوبی نیمه دوم را نیز بسیار منسجم و با برنامه نشان دادند و فرصت‏های گلزنی متعددی را خلق کردند که تنها یکی دیگر از آنها به ثمر نشست.

این تیم آسیایی در دقیقه 52 بازی روی هنرنمایی پارک جی سونگ به گل دوم رسید تا یونان پیر بیش از پیش برابر معدود هواداران ناامید خود شرمنده باشد. یونان خیلی تلاش کرد ناکامی پیش آمده را جبران کند اما این تلاش نیز به دست و پا زدن دولت این کشور برای حل بحران اقتصادی شبیه بود.

در پایان بازی کره جنوبی به پیروزی 2 بر صفر دست پیدا کرد و گام اول برای عرض اندام در جام جهانی را بسیار خوب و مقتدارنه برداشت. توروسیدیس از یونان در دقیقه 56 کارت زرد دریافت کرد.


پارک جی سونگ هافبک شماره 7 تیم ملی کره جنوبی و بازیکن تأثیرگذار منچستر یونایتد انگلیس به عنوان بهترین بازیکن میدان لقب گرفت. پارک جی سونگ کاپیتان کره جنوبی متولد 25 فوریه 1981 با 178 سانتی‌متر قد و 12 گل زده در لباس ملی جایزه ویژه خود را از نماینده فیفا دریافت کرد.


گروه A

مکزیک 2 - فرانسه 0
دو تیم ملی فوتبال فرانسه و مکزیک از گروه یک از ساعت 23:00 در ورزشگاه پیتر موکابا برابر یکدیگر صف آرایی کردند و در پایان
این شاگردان آخیره بودند که با نتیجه دو بر صفر به پیروزی رسیدند، تا دومنش بدترین روزهای زندگی‏اش را سپری کند.

در این دیدار که به قضاوت خلیل الغمدی و با کمک داوری حسن کامرانی فر برگزار می شد،  فرانسه با سیستم 4-2-3-1 و مکزیک با سیستم 4-1-4-1 در زمین آرایش پیدا کردند و علی رغم حملاتی که از خود به نمایش گذاشتند، در پایان نیمه اول با تساوی بدون گل به رختنکن رفتند.

در نیمه دوم فرانسه کنترل میانه میدان را عملا به مکزیک واگذار کرد، فشار مکزیک روی دروازه فرانسه در نهایت به گل دقیقه 64 ارناندس منجر شد. شمارش معکوس نابودی دومنش با این گل در ورزشگاه طنین انداز شده بود. کامرانی‌فر در صحنه گل اول مکزیک به درستی اجازه ادامه بازی را صادر کرد و گل به ثمر رسیده را درست تشخیص داد و اعلام آفساید نکرد.

حملات پر انرژی مکزیک ادامه داشت تا اینکه بلانکو در دقیقه 79 از روی نقطه پنالتی گل دوم سبزهای آستک را نیز به ثمر رساند و کار فرانسوی‏ها را تمام کرد. در این بازی تولالان از فرانسه و فرانکو،‏ خوارس،رودریگس و مورانو از مکزیک کارت زرد دریافت کردند.


آفریقای جنوبی 0 - اروگوئه 3
تیم فوتبال اروگوئه با نتیجه 3 بر صفر برابر در نخستین دیدار دور دوم رقابت های مرحله گروهی جام جهانی به مصاف میزبان رقابت‌های جام جهانی به برتری دست یافت تا امیدهای بافانا بافانا برای راهیابی به دور بعد این رقابت ها کمرنگ شود.

تیم‌های فوتبال آفریقای جنوبی و اروگوئه از ساعت 23 چهارشنبه شب به وقت ایران در ورزشگاه لوفتوس فرزفلد شهر پرتوریا به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با برتری 3 بر صفر اروگوئه به پایان رسید.

دیگو فورلان در دقایق 24 و 80 (پنالتی) و پریرا در دقیقه 90+3 گل‌های اروگوئه را وارد دروازه میزبان رقابت‌ها کردند تا تیم میزبان با حمایت تماشاگران پرشورش نیز نتواند کاری از پیش ببرد و  ناکامی را به سختی پذیرا شود.

ماسیمو بوساکا، داور سوئیسی مسابقه در دقیقه 76 دروازه بان بافانا بافانا را به دلیل خطا روی مهاجم اروگوئه در حرکتی تک به تک اخراج کرد تا کارلوس آلبرتو پریرا در آخرین بازی خود علاوه بر دردسرهای فراوانی که خواهد داشت، از دروازه بان اصلی و ارزشمند خود بی بهره باشد. دیداری که برابر فرانسه برگزار خواهد شد.

آفریقای جنوبی 1 - مکزیک 1
دیدار افتتاحیه جام‌جهانی 2010 با تساوی یک بر یک تیم‌های آفریقای‌جنوبی و مکزیک خاتمه یافت تا امیدهای میزبان برای صعود از مرحله گروهی که کارشناسان شانس اندکی برایش قائل شده‏اند، بدین شکل افزایش یابد.

جام جهانی فوتبال 2010 در حالی با دیدار تیم های فوتبال آفریقای جنوبی و مکزیک از ساعت 18:30 در حضور حدود 70 هزار نفر در ورزشگاه ساکر سیتی شهر ژوهانسبورگ آغاز شد که میلیاردها نفر در سراسر جهان در انتظار نتیجه این دیدار بودند.

در نیمه اول با وجود برتری نسبی مکزیک، گلی از خط دروازه‌‌ها عبور نکرد. در دقیقه 43 سیاهپوشان مکزیکی روی یک ضربه کرنر صاحب گل شدند و دلا بازیکن پیش‌تاخته این تیم موفق به گشودن دروازه حریف شد که به دلیل آفساید بودن مورد پذیرش ایرماتوف داور ازبکستانی قرار نگرفت.

با آغاز نیمه دوم آفریقای‌جنوبی با حمایت تماشاگران بیشمار خود حمله را دستور کار خود قرار داد و در دقیقه 55 شابالالا، مهاجم تیم میزبان از غفلت خط دفاع حریف استفاده کرد و با فراری سریع و شوتی سهمگین دروازه تیم تحت رهبری خاویر آخیره را باز کرد و اولین گل جام را به نام خود ثبت کرد.

پس از این گل آفریقایی‌ها بر اثر اشتباهات پیاپی خط دفاع تیم میهمان صاحب دو موقعیت خوب دیگر نیز شدند که بهره‌ای نبردند. تیم مکزیک پس از گذشت این دقایق به بازی برگشت و توانست در دقیقه 79 توسط مارکز، بازیکن شاخص بارسلونایی خود روی ضربه کرنر گل تساوی را به ثمر برساند.



تیم میزبان در دقیقه پایانی بازی می توانست از این نتیجه فاصله گرفته و برنده جدال شود اما امفلا، مهاجم پیش‌‌تاخته آفریقا‌ی جنوبی با فراری سریع توپ را به تیر دروازه مکزیک زد تا نتیجه تساوی یک بر یک در گروه اول شکل گیرد. دراین بازی خوارس و تواردو از مکزیک و دیگاوچی از آفریقای‌جنوبی با کارت زرد روبرو شدند.

پس از پایان دیدار افتتاحیه جام جهانی 2010 که میان تیم‌های آفریقای جنوبی و مکزیک برگزار شد امپی شی شابالالا هافبک تیم میزبان از سوی مسئولان برگزاری مسابقات به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

فرانسه 0 - اروگوئه 0
تیم های ملی فرانسه و اروگوئه از ساعت 23 جمعه شب دومین دیدار جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را در شهر کیپ تاون و در ورزشگاه گرین پوینت برگزار کردند که این بازی با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

دومنش سرمربی فرانسه که منتقدان زیاد دارد، برای کسب نتیجه و پیروزی در نیمه دوم این بازی مالودا و هانری را به زمین فرستاد اما بی نتیجه بود و دو تیم به کسب یک امتیاز بسنده کردند.

یوشیمی اورا از ژاپن قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی به پاتریس اورا، فرانک ریبری و تولالان از فرانسه و ویکتورینو، لودیرو و لوگانو از اروگوئه اخطار داد.

لودیرو در دقیقه 81 با دریافت دومین اخطار از بازی اخراج شد. ورزشگاه گرین پوینت برای این دیدار پر نشد و بیش از 20 هزار صندلی این ورزشگاه 66 هزار نفری خالی ماند.H

 

۱ تیر ۱۳۸۹ ۱۶:۲۸
کلیدواژه ها: http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=103660 

فتو فرهادی - طرح بلایند - 1200-800   تبلیغات رادکام

اظهار نظر خوانندگان

  • خواهشمند است نظر خود را تا حد ممکن به زبان فارسی بنویسید .
  • نظرات توهین آمیز ، تکراری و غیر مرتبط منتشر نخواهد شد .
  • نظرات ارسالی بعد از تایید منتشر خواهد شد.
  • مسئولیت محتوای نظرات به عهده اظهار نظر کننده و قابل تعقیب می باشد . 

تعداد کاراکتر باقیمانده: 2000
نظر خود را وارد کنید