بحث کارشناسی دیدار ایران و بحرین تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » جام ملتهای آسیا » بحث کارشناسی دیدار ایران و بحرین بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 بحث کارشناسی دیدار ایران و بحرین توسط بردیا امینی ۵۵۶۵ روز قبل به نظر شما ایران مقابل بحرین چگونه بازی کرد؟ بهترین پست و بد ترین پست کدامند؟ بهترین بازیکنان از دید شما چه کسیانی بودند؟ بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۵۶۵ روز قبل به نظر من ایران تو 90دقیقه 900 بار غافلگیر شد و اصلأ چیزی به اسم انسجام تیمی وجود نداشت و هرکس برای خودش بازی میکرد .ولی نیم بحرین باهدف بازی میکرد و بسیار هوشیارانه بازی میکردندوکاملأ سوار بازی بودن. بهترین پست مهاجمین بودن و بدترین مدافعان که آقای کعبی گل سرسبدشون بود. بهترین بازیکنم آقای خلعتبری که متأسفانه مصدوم شد و بعد آقایان برهانی و حیدری محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۶۵ روز قبل خوشبختانه این بازی رو من ندیدم ولی از نتیجه اش معلومه بازم به کلکسیون افتخاراتمون در آسیا اضافه شد چهار تا گل خوردن از بحرین قدرت فوتبال ما رو تو آسیا نشان داد ،دیگه ما حتی این عربها رو نمیتونیم شکست بدیم وضع از این بدتر نمیشه .بهترین و بدترین پست هم چون من بازی رو ندیم اظهار نظر نمیکنم ولی در بازی که4 تا گل بخوری اونم از بحرین دیگه باید گفت فوتبالیست بردیم از ایران یا توپ جمع کن. هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۵۶۵ روز قبل از وقتی که ایران نتونست بره جام جهانی من از تیم ملی زباد خوشم نمیاد و بازیش رو هم ندیدم چون معلوم بود میبازه دیگه . تیم ملی کنونی دیگه اون تیم ملی ای که میشناختیم نیست . خیلی خنده داره که به بحرین باختیم . قطبی ها که قبل از بازی همش میگفت ما می بریم . احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۶۴ روز قبل بازی مسخره ای بود تیم ملی ایران از بحرین شکست بخوره خیلی خنده داره . سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۶۳ روز قبل از نظر من هم بازی مزخرفی بود تنها کاری که بازیکنای ما یاد گرفتن توجیه بیجای خودشون و خرده گرفتن به داوره (اشاره به اون مصاحبه ی برهانی که گفته بود داور روی قهرمانی رو سفید کرد ، که من فکر می کنم ارش هنوز اون شاهکار محسن قهرمانی مربوط به بازی چند فصل پیش بین پاس و استقلال ؛که خطای پیروز قربانی منجر به اخراجش از زمین شد رو فراموش نکرده ) به نظر من علاوه بر مدافعین طالب لو هم مقصربود و مثل همیشه ارش مجبود بود خودش جور ضعف هافبکها و عدم ایجاد موقعیت مناسب از طرف اونها رو بکشه اون تو خط حمله همیشه تنهاست... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۶۲ روز قبل بدترین نفر افشین قطبی بود که آبرو ایران رو بااین بازی افتضاح برد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا