نظر شما در موردانتخاب آقای مایلی کهن به عنوان سرمربی تیم ملی چیست؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » جام ملتهای آسیا » نظر شما در موردانتخاب آقای مایلی کهن به عنوان سرمربی تیم ملی چیست؟ بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 نظر شما در موردانتخاب آقای مایلی کهن به عنوان سرمربی تیم ملی چیست؟ توسط بردیا امینی ۵۷۱۶ روز قبل nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۱۶ روز قبل با سلام با توجه به حرفهایی که تو 90 زده ملومه انگیزه بالایی داره و انگیزه داشتن یه مربی تو این شرایط خاصی که ما داریم به تیم کمک میکنه. saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۱۵ روز قبل باسلام فکر می کنم انتخاب ایشون برای کوتاه مدت انتخاب خوبی باشه چون هم انگیزه بالایی دارن و هم از فوتبال آسیا و فوتبال ما شناخت خوبی دارن اما در بلند مدت به نظر من بخاطر ویژگی های خاصی که ایشون دارن و ممکنه با بعضی از بازیکن ها بخصوص بعضی ستاره ها مثل دوره های قبل دچار مشکل بشن و تیم دچار مشکلات غیر فنی و داخلی بشه هرچند امید وارم اینطوری نشه کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۷۱۴ روز قبل من مطمئنم بهترین گزینه برای این سمت ازبین گزینه های خارجی وداخلی آقای مایلی کهن هست. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۱۴ روز قبل انتخاب خوبی بود چون مربی های مثل امیر خان به فکر فقط تیم خودش هستن و بعدا بهانه نمی اوریم که ما هم تیم ملی داشتیم هم باشگاهی تو ایران فقط محمدمایلی کهن میتونست مربی باشه البته اگه قطبی رو هم میاوردیم بهتر بود. بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۴ روز قبل ممنون از نظراتون امید وارم آقای مایلی کهن موفق باشن جهانبخش سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط جهانبخش سلیمی ۵۷۱۱ روز قبل با سلام خدمت آبی دلان باید عرض کنم که من بعد از برکناری آقای دایی وقبل از اینکه اسامی مربیان پیشنهادی اعلام شود به همه دوستان گفتم که گزینه اصلی فدراسیون مایلی کهن است و اینکه ما آبیها فکر می کنیم همه مثل خودمان ساده دل و بی آلایشند . مطمئن باشید که مایلی کهن مثل دور قبلی که مربی بود و همه هم از او حمایت کردند باز خصایص مربوط به قرمز بودنش را بروز داد و عده زیادی از بهترین بازیکنان آبی را به تیم ملی دعوت نکرد . برای ثابت کردن این موضوع به همه شما مطمئنا زمان زیادی لازم نیست . رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۱۱ روز قبل من زیاد از این انتخاب خوشهال نشدم ولی کاری نمی شود کرد باید دید چه میشود فعلا باید از او حمایت کرد برای سربلندی ایران .رضا مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۷۰۸ روز قبل انتخاب جالبی نبود . اصلا کار خوبی نبود تعویض مربی تو این شرایط . خیلی سخته انتخاب مربی تو زمان کم اونم برای تیمی در این شرایط مگر اینکه....چون کمتر مربی پیدا می شه تیمی را برای 3بازی و اونم تو این شرایط تحویل بگیره برای همینه که سراغ مربی خارجی نرفتن. البته از فدراسیونی که رئیسش علنن میگه رو حرفش نباید حساب باز کرد بیشتر از این نمی شه توقع داشت. ولی به هر حال به خاطر ایران و با احترام به نظر همه امیدوارم که موفق بشه. ابولفضل طیبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۹:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل طیبی ۵۷۰۷ روز قبل حالا که مایلی کهن انتخاب شده باید همه حمایتش کنیم مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۷۰۱ روز قبل از اون نباید حمایت بشه باید لهش کرد .امیدوارم اون دست خدایی که ازش یاد میکنه بخوره تو سرش تا اون موقع فوتبال از دستش راحت بشه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۱ روز قبل باید این مرتیکه احمق رو نابود کنیم به بی شعورها نباید بها داد جهانبخش سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط جهانبخش سلیمی ۵۷۰۱ روز قبل بچه ها خیلی خوشحال شدم که خیلی زود به شما ثابت شد که این آقا لیاقت مردم خوب ایران را ندارد من در چند روز قبل نظر داده بودم نمی دانم که کسی به این موضوع فکر کرده بود یا نه ؟ میثم دادار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم دادار ۵۶۸۱ روز قبل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا