قدردانی ملت ایران از عربستان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » جام ملتهای آسیا » قدردانی ملت ایران از عربستان حمید رضا اسحاقی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 قدردانی ملت ایران از عربستان توسط حمید رضا اسحاقی ۵۷۱۹ روز قبل اینجانب با عرض پوزش از این تیتر با اینکه هنوز هم نمیتوانم باخت تیم ایران از عربها ان هم در ازادی را باور کنم به نمایندگی از جمع کثیری از ایرانیان و به اجبار و از روی کراهت از تیم ملی عربستان تشکر میکنم چون معلوم نبود در صورت وقوع هر نتیجه دیگری تا چه وقت باید این اقای خودخواه و لجوج را در تیم تحمل کرده و شاهد افتضاحات بدتری باشیم.به هرحال این هم از الطاف خدا در حق تیم ملی ایران و طرفدارانش بود. کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۷۱۹ روز قبل بر کناری آقای دایی را به همه استقلالیهای جهان تبریک عرض می نمایم . امیدوارم شاهد حضور بازکنان محبوب استقلال در تیم ملی باشیم . کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۷۱۹ روز قبل با سلام وعرض تبریک سال نو به همه مردم ایران برای همه آرزوی توفیق و سر بلندی دارم.به امید قهرمانی استقلال در ایران و آسیا . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا