دبدار دوستانه ایران 1 کره 0 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » جام ملتهای آسیا » دبدار دوستانه ایران 1 کره 0 حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 دبدار دوستانه ایران 1 کره 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۶۶۳ روز قبل یه برد دلچسب دیگه مقابل کره در یه بازی نه چندان دوستانهبازیکنا خوب روی کره رو برای بار سوم کم کردن ولی مشکل تیم خیلی زیاده که بخواد مدعی قهرمانی آسیا باشهتفکرات دفاعی اونم تو آزادی با 11 نفر تو زمین خودمون جمع شدنو دوست ندارم که بخواییم دل به حوادث خوش کنیم تا یه برد حاصل شهاز فوتبال عرب بیزاریم ولی داریم راه اونارو دنبال میکنیم دست به چه وقت کشی هایی میزدیم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۶۳ روز قبل درسته بازی را بردیم ولی فوتبال بازی نکردیم من کلا با سیستم کیروش خیلی موافق نیستم چون فوتبال زیبا ارئه نمیدهد و بیشتر به دنبال نتیجه است که شاید هم درست باشد ولی مطمئنم این نوع نگاه به فوتبال باعث پیشرفت نخواهد شد من پیشرفت فوتبالمان را در این میبینم که مثلا بعد از جام جهانی ما میتوانستیم چند لژیونر اروپایی داشته باشیم یا بعد از جام ملتها بتونیم چند لژیونر داشته باشیم که آن هم فقط با ارائه فوتبال زیبا میسر میشود تعداد بالای لژیونر در اروپا نشانه پیشرفت ما خواهد بود نه قهرمانی با دفاع اتوبوسی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۶۳ روز قبل من گل ایرانو ندیدم.میگن خطا بود درسته؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۶۶۳ روز قبل با این روش بازی و تاکتیکی بعید میدونم حالا حالاها بتونیم به مقامی دست پیدا کنیم....ومن کلا با خود کی روش موافق نیستم چه برسه به سیستمش!!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا