در لیست نهایی تیم ملی برای جام جهانی اونطور که عرف حرفه ای فوتباله این هست که 3 نفر دروازه بان انتخاب میکنند.
حدس من اینه که از این 3 دروازه بان از یکی از این 4 نفر (1- دانیال داوری 2- سید مهدی رحمتی 3- رحمان احمدی 4 - سوشا مکانی)انتخاب میشن.البته گزینه های دیگری هم هستن ( مثل حقیقی و لک و ..) ولی من اعتقاد دارم از 4 نفر فوق یکی حذف و مابقی راهی برزیل میشوند.
دانیال داوری درسته که گل های زیادی در بوندس لیگا دریافت کرده وحتی بازی آخر گل به خودی هم زده ولی این دلیل نمیشه عملکرد خوبش رو تو بعضی از بازیها نادیده گرفت.از مزایای دانیال داوری میشه به قد بلندش نسبت به بقیه بازی کردن در بوندس لیگا و تقابل با خیلی از ستارگان دنیا و عدم مشکل در خروجها دونست(چیزی که فوتبال ما همیشه ازش ضربه خورده).ولی یه سری معایبم داره مثل فارس زبان نبودنش.یعنی نمیتونه با مدافعانش ارتباط کلامی برقرار کنه.خیلی از بازیکنا و جو تیم ملی رو نمیشناسه.استرس بیشتری نسبت به دروازه بان های دیگه داره و شوت گیر خوبی مثل رحمتی نداره.
رحمتی امسال عملکردی رو به جلو و توام با پیشرفت داشته.ابتدای فصل اون رحمتی فصل پیش نبود ولی بازی به بازی عمکرد بهتری داشت و بازیهای نیم فصل دوم رو منهای بازی ملوان عملکردی استثنایی داشت.البته رحمتی مثل همه ی دروازه بانهای ایرانی در خروجها مشکل داره.شوت گیر بسیار خوبیه.البته این نکته رو هم بگم رحمتی در این فصل بد شانسی بزرگی داشت و اون اینکه مدافعان اصلی تیم یا از تیم رفتن یا تو بازیها یکی در میون محروم و مصدوم بودن و همین باعث عدم انسجام استقلال در خط دفاع و گل خوردن های بیشتر رحمتی شد.
رحمان احمدی بر عکس رحمتی نیم فصل اول خوب بود و نیم فصل دوم عملکردش افت کرده.البته بهترین دروازه بان ایرانی لیگ هست از نظر تعداد گل خورده.رحمان تو 3 بازی آخر مقدماتی جام جهانی عملکردی فوق العاده از خود نشون داد.
سوشا مکانی هم که فعلا تیمش صدرنشین لیگ هست که البته خودش از نیم فصل دوم به فولاد اومد.عملکرد خوبی هم از خودش به جا گذاشت.یک تنه پرسپولیس رو از جام حذفی کنار زد.ولی عیبش اینکه در تیم ملی فقط 2 بازی داشته و من این بازیکن رو در قواره تیم ملی نمیدونم خصوصا واسه جام جهانی.
به نظر خودم احتمال اینکه کی روش 3 نفر اول رو ببره زیاده.ولی یه حدسم میزنم که اگه کی روش بخواد یک دروازه بان جوان و جویای نام رو به عنوان دروازه بان سوم با خودش به جام جهانی ببره تا با شرایط بزرگ و خاص آشنا بشه فکر کنم علیرضا بیرانوند رو به جای رحمتی یا رحمان ببره.هر چند به دروازه بان سوم بازی نمیرسه ولی میدون دیده میشه.
به نظرم داوری 100% رحمان احمدی 90% و رحمتی 50% شانس رسیدن به برزیل رو دارن.