جباری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » جام ملتهای آسیا » جباری طلیعه رحمتی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 جباری توسط طلیعه رحمتی ۴۱۱۵ روز قبل علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۱۱۱ روز قبل مجتبی باید برگرده از حاجی خواهش میکنم یه بار دیگه بزرگی کنه محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۸۲ روز قبل مجتبی بر میگرده چون فهمیده تو استقلال فقط زیدانه سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۰۸۲ روز قبل امیدوارم که برگرده محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۷۹ روز قبل جباری دوست داره برگرده ولی باید جدی اقدام کنه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۹ روز قبل خلا این بازیکن در بازی سئول واقعا مشاهده شد . خداکنه برگرده و نبود پلی میکر رو در تیم پوشش بده . امیدوارم حاجی هم ی خورده کوتاه بیاد محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۷۲ روز قبل جباری نمیخاست بیاد اگه دلش با استقلال بود حداقل برا گرفتن پولش یکم صبر میکرد از هادی شکوری یاد بگیر که نصف پولشو نخاست مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۶۸ روز قبل خیلی ناراحتم که یه بازیکن خوبمون رو دودستی دادیم به این عربا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۷ روز قبل به قول بچه ها فعلا که شد الجباری مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر به قول بچه ها فعلا که شد الجباری خخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییللللللللللییییییییییییییییییییی ناراحتم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۶ روز قبل من منتظر نیم فصل بودم برگرده ولی بازم برنگشت . حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر اسم اون نامرد پولکی رو نیارین .خداروشکر که رفت و فهمید بدون استقلال هیچی نیست.این فصلم اگه خسرو و هاشم مصدوم نمیشدن استقلال با اختلاف اول بود. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی اسم اون نامرد پولکی رو نیارین .خداروشکر که رفت و فهمید بدون استقلال هیچی نیست.این فصلم اگه خسرو و هاشم مصدوم نمیشدن استقلال با اختلاف اول بود. وقتی باهاش قرارداد نمیبندن چطوری بمونه ؟ حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=2293] اسم اون نامرد پولکی رو نیارین .خداروشکر که رفت و فهمید بدون استقلال هیچی نیست.این فصلم اگه خسرو و هاشم مصدوم نمیشدن استقلال با اختلاف اول بود. وقتی باهاش قرارداد نمیبندن چطوری بمونه ؟ موند که قرار داد نبستن؟اون پولکی دو روز نشده بود لیک تمام شد سریع رفت بر علیه باشگاه مصاحبه کرد.همیشه هر فصل تنها کسی که بخاطر بی پولی مصاحبه میکرد وتیم رو میبرد تو حاشیه همین جباری بود. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۹ روز قبل شما فتل رو نمی شناسی . اون با عابدزاده هم همین کارو کرد . کلا آدم غیر فوتبالی و عاشق قهرمان زنده س حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۳۹۹۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر شما فتل رو نمی شناسی . اون با عابدزاده هم همین کارو کرد . کلا آدم غیر فوتبالی و عاشق قهرمان زنده س قهرمان زنده؟چهربطی داشت؟نکنه معنی قهرمان زنده رو عشقه رونمیدونی؟مگه جباری پیر شده که نخوادش؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی [quote=majidazar1360] شما فتل رو نمی شناسی . اون با عابدزاده هم همین کارو کرد . کلا آدم غیر فوتبالی و عاشق قهرمان زنده س قهرمان زنده؟چهربطی داشت؟نکنه معنی قهرمان زنده رو عشقه رونمیدونی؟مگه جباری پیر شده که نخوادش؟ بله عزیزم قهرمان زنده . مگه عابدزاده مرده بود . چون پاهاش مشکل پیدا کرد از نظر فتل مرده به حساب اومد و ردش کرد رفت sama salehi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ آذر ۱۳۹۲ ۲۲:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط sama salehi ۳۹۹۱ روز قبل قبول کنید جباری آدم پولکی؛ آرش هم پول نگرفته بازیشم نمیدن ولی با اینحال دندون روجیگر گذاشته و حرفی هم ضد باشگاه و مربی نمیزنه امثال این بازیکنا هستن که واقعا به اخلاق حرفه ای و تیمشون پایبندن نه امثال جباری zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: sama salehi اگه مجتبی از ما هوادارا و حاجی معذرت خواهی کنه و حاجی هم بزرگواری کنه و اونو ببخشه می تونه تو اس اس بازی کنه... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر شما فتل رو نمی شناسی . اون با عابدزاده هم همین کارو کرد . کلا آدم غیر فوتبالی و عاشق قهرمان زنده س جباری نباشه و زیدان باشه اگه حاجی با اومدنش ناراضی باشه ما هم ناراضی هستیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 جباری نباشه و زیدان باشه اگه حاجی با اومدنش ناراضی باشه ما هم ناراضی هستیم ایول... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۹ روز قبل حاجی اینقدر ارزش طرفداری شما رو نداره zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر حاجی اینقدر ارزش طرفداری شما رو نداره پ ن پ مجتبی جباری ارزش طرفداری کردن داره....حاجی مدیر عامل ارزنده مونه و خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی هم برامون زحمت کشیده اونوقت شما میگید حاجی ارزش طرفداری نداره??????????!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=majidazar1360] حاجی اینقدر ارزش طرفداری شما رو نداره پ ن پ مجتبی جباری ارزش طرفداری کردن داره....حاجی مدیر عامل ارزنده مونه و خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی هم برامون زحمت کشیده اونوقت شما میگید حاجی ارزش طرفداری نداره??????????!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم طرفدار حاجی بودم . ولی با این وضعیت باشگاه و این تعداد تماشاگر معلومه که مدیر مقصره . من میگم حاجی باید به طرفدارا توجه کنه . ما بازیکن قرمز نمیخایم . ما بازیکن محبوب و متعصب آبی میخایم والسلام افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۳۶ روز قبل سلام. من که امیدوارم برگرده .حیف ین بازیکن که تو تیمهای عربی بازی کنه . افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان سلام. من که امیدوارم برگرده .حیف این بازیکن که تو تیمهای عربی بازی کنه . atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۶ روز قبل امیدوارم برگرده ولی مثل قبل یک خط درمیون مصدوم نباشه وگرنه کسی منکر این نیست که جباری بازیکن خوبیه ولی اگر بیاد همش مصدوم باشه بهتر که نیاد احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۶ روز قبل اگه میخواست برگرده قرارداد 2ساله نمی بست .بااون پولی که عربها بهش میدن . atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات اگه میخواست برگرده قرارداد 2ساله نمی بست .بااون پولی که عربها بهش میدن . بازیکنی به خاطر پول بره همون بهتر که دیگه برنگرده بازم دم آرش گرم هیچ وقت تیم رو به پول نفروخت zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=31771ehsaneh] اگه میخواست برگرده قرارداد 2ساله نمی بست .بااون پولی که عربها بهش میدن . بازیکنی به خاطر پول بره همون بهتر که دیگه برنگرده بازم دم آرش گرم هیچ وقت تیم رو به پول نفروخت ایـــــــــــــــــــــــــــول fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=31771ehsaneh] اگه میخواست برگرده قرارداد 2ساله نمی بست .بااون پولی که عربها بهش میدن . بازیکنی به خاطر پول بره همون بهتر که دیگه برنگرده بازم دم آرش گرم هیچ وقت تیم رو به پول نفروختدقیقا...من بااینکه یکی ازطرفدارای همیشگی مجتبی بودم ولی ازوقتی رفته دیگه دلم نمیخواد بالبا استقلال ببینمش...عشق فقط آرش fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=31771ehsaneh] اگه میخواست برگرده قرارداد 2ساله نمی بست .بااون پولی که عربها بهش میدن . بازیکنی به خاطر پول بره همون بهتر که دیگه برنگرده بازم دم آرش گرم هیچ وقت تیم رو به پول نفروختدقیقا...من بااینکه یکی ازطرفدارای همیشگی مجتبی بودم ولی ازوقتی رفته دیگه دلم نمیخواد بالباس استقلال ببینمش...عشق فقط آرش افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۲۷ روز قبل امیدوارم برگرده چون یکی از بازیکنای محبوب منه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا