استفاده از دروازه بان دوم تیم برای مدت 2 الی 3 هفته ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » استفاده از دروازه بان دوم تیم برای مدت 2 الی 3 هفته ؟ مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 استفاده از دروازه بان دوم تیم برای مدت 2 الی 3 هفته ؟ توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۱۶۴ روز قبل محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۱۶۳ روز قبل به نظر من تو این شرایط اصلا کار درستی نیست مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۱۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی به نظر من تو این شرایط اصلا کار درستی نیست منم باشما ملفقم اصلا کار خوبی نیست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۶۳ روز قبل آخه چرا این کارو انجام بدیم . سید در گلهای خورده اخیر هیچ نقشی نداشته . ولی کلا باید ی دروازه بان ذخیره خوب در تیم داشته باشیم مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۱۶۲ روز قبل دوست عزیز majidazar1360 نظر شما در مورد افت روحسی سید مهدی رحمتی چیه ؟ آیا موافق نیستی سید نیاز به ریکاوری از لحاظ روحی داره ؟ حالا از نطر بدنی بماند که قبل هر بازی به زور آمپول میفرستنش توی زمین .شما فصل قبل رو یادتون رفته .سید حتی یکی از گلهایی که تو این فصل خورده رو نمی خورد.پس باید به رحمتی استراحت داد تا این دروازه بان بزرگ خودش رو پیدا کنه . امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۱۶۲ روز قبل رحمتی نیاز به استراحت داره موافقم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۶۱ روز قبل تو شرایطی که الان تیم داره به نظر من اسلا کار درستی نیست ولی بعدها باید روش فکر کرد ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار تو شرایطی که الان تیم داره به نظر من اسلا کار درستی نیست ولی بعدها باید روش فکر کرد اصلا ...........ببخشید دوستان مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی خلیلی شهنا دوست عزیز majidazar1360 نظر شما در مورد افت روحسی سید مهدی رحمتی چیه ؟ آیا موافق نیستی سید نیاز به ریکاوری از لحاظ روحی داره ؟ حالا از نطر بدنی بماند که قبل هر بازی به زور آمپول میفرستنش توی زمین .شما فصل قبل رو یادتون رفته .سید حتی یکی از گلهایی که تو این فصل خورده رو نمی خورد.پس باید به رحمتی استراحت داد تا این دروازه بان بزرگ خودش رو پیدا کنه . میشه از ی دروازه بان متوسط برای نیمکت استفاده کرد ولی تیمهای بزرگ اروپایی به دروازه بان استراحت نمیدن . رئال این کارو کرد و داره آسیب می بینه لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۱۵۷ روز قبل موافقم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۵۳ روز قبل منم موافق شدم . امیدوارم دوباره طالب لو برگرده مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۵۳ روز قبل در خوب بودن رحمتی حرفی نیست ولی بی شک نیاز به استراحت و تجدید قوا احساس میشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا