بدترینهای نیمه اول استقلال .اف سی سئول تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » بدترینهای نیمه اول استقلال .اف سی سئول رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 بدترینهای نیمه اول استقلال .اف سی سئول توسط رضا محبی ۴۱۶۶ روز قبل قاضی و نوری به نظر من.راستی این پست و اشتباهی تو تالار آزاد گذاشتم.معذرت رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۶۶ روز قبل 2تا خوردیم 10تا نخوردیم. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی نبود جباری داره بیداد میکنه.وسط تعطیل امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۶۶ روز قبل باور کنید اگه فقط یه گل میزدیم حتما صعود میکردیم ولی الانم شانس داریم. نا امید نباشید و لطفا دعا کنید. دلم میخواست نوری را له کنم.افتضاح ترین بازیکن زمین بود. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۶۶ روز قبل به نظر من نسبتا خوب بودن ولی اگه ن...ونام تو ظرباتش ی کمی دقت میکرد بهتر بود. زاهد ناصری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۴:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط زاهد ناصری ۴۱۶۶ روز قبل چرا سامو ئل در این بازی 90دقیقه رو به عقب بازی کرد. ازدست نوری هم که سکته کردیم saeed ketabi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed ketabi ۴۱۶۶ روز قبل پزمان نوری افتضاح و عمران زاده تنگار هفته ای شده سوتی های صادقی و حنیف محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۱۶۵ روز قبل پژمان نوری نیمه اول دیگه خالی شده بود باید جمشیدیان یا لاواره جاش میومدن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۶۵ روز قبل من از اول گفتم باید جمشیدیان باشه ولی دوستان بهم حمله کردند . ساموئل نوری و حنیف بد بودند . ولی مطمئنا در بازی برگشت استقلال متفاوتی رو خواهید دید سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۶۵ روز قبل به امید اومدن 100 هزار هوادار ایرانی برا حمایت از تیم ملی استقلال در آزادی . اف سی سئول مواظب باش با بد تیمی در افتادی. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۶۵ روز قبل شانس نداشتیم همه تلاش کردن چند نفری بد بودن بازی توی آزادی جبران میکنیم عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۱۶۴ روز قبل کلا روز خوب دفاعمون نبود پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا