نمی دانم اسمشو چی بزارم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » نمی دانم اسمشو چی بزارم سعید باطنی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ دی ۱۳۸۷ ۱۵:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 نمی دانم اسمشو چی بزارم توسط سعید باطنی ۵۸۱۷ روز قبل با سلام وخسته نباشید از سال تاسیس باشکاه فرهنگی وورزشی استقلال نیم قرن میگذرد انقدر شخصیت ها و افراد اومدند وبا روی خوش از استقلال رفتتند که اگر بخواهیم تا الان بگیم حوصله تمام کسانی که میخواهند این را بخوانند بدوره . حرف من اینه نباید شخص ها را فدای باشگاه کنیم چرا باید کاری کنیم که این تیم باقدمت چندین ساله فدای انگشت نماهایی که فکر میکنند با پول های کلانی که به پای انها ریخته شده وبخاطر کوشه نداشتن هزاری های سبز که از پول تک تک ا نفرات (حتی من حتی شما )بخواهند اینجوری در یک گشور بیگانه ( وهابی ها و بقول خودمون عرب های ملخ خوار) اینجوری ابروی خودمونو بخطر بیندازیم و اونم جایی که جلوی رسانه های گروهی که اینجوری بازتاب داشته باشه آقا اگر باشخص خاصی مشکل دارید چرا باید اینجوری بخواهی بیان کنی چرا بازیکنی که میخواد بره توی زمین بجای اینکه روحیه بهش بدی روحیشو خراب میکنی . حرف من با شخصهای است که فکر میکنند بانبودشون خللی در باشگاه ایجا میشه نه بابا انقدرم کمبود بازیکن نیست ( فکر های واهی نکنید) خود شما تصمیم بگیر چگار کنیم . من 8 سالم بود آقای محترم پا برهنه استادیم میرفتم مادم اجازه نمی داد برم ،کفشامو دور از دسترس میزاشت و درو قفل میکرد من از پنجره میپریدم پایین پا برنه میرفتم . nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۸۱۷ روز قبل کاربر عزیز 31850 خواهشمند است در زدن تاپیک به موضوع تالار آن دقت فرمایید تاپیک شما به دلیل عدم رعایت ان به اینجا منتقل شد. ضمنا در صورت امکان نام کاربری خود را تغییر دهید. ضمن تشکر مدیر تالار رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۸۱۳ روز قبل دوست عزیز من منظور شما را متوجه نشدم لطفن توضی دهید؟.رضا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا