آیا محبوبترین بازیکن قرن استقلال مجبدی است؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » آیا محبوبترین بازیکن قرن استقلال مجبدی است؟ مهدی آجورلو جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 آیا محبوبترین بازیکن قرن استقلال مجبدی است؟ توسط مهدی آجورلو ۴۳۲۳ روز قبل ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۳۱۳ روز قبل مگه استقلال یه فرهاد مجیدی تو رو خدا به بقیه نگاه کنید مجیدی دیگه تمام شده است بیاید جونارو زیر نظر بگیریم مثل سید مهدی ، نکونام ، حیدری ، منتظری مجید باستانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۷:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید باستانی ۴۲۳۲ روز قبل په نه په محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۲۱۸ روز قبل بله............................100% امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۱۸ روز قبل محبوب ترین بازیکن قرن استقلال مجیدیه.البته نکونام هم میتونه به محبوبیت مجیدی برسه اما یکم وقت میخواد. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۱۸ روز قبل من حتی سنم به نیم قرن هم نمیرسه ولی میتونم بگم محبوبترین بازیکن مجیدیه. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۱۳ روز قبل همه بازیکنای اس اس محبوبن! ولی فرهاد بخاطر عشق بی بدیلی که به اس اس داره، انصافا یه یز دیگه ست..... amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۲۰۴ روز قبل درسته مجیدی یکی از بهتریناس اما بنظر من ناصرخان محبوبتره.شادی روحش صلوات ابی جهان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابی جهان ۴۲۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: amir ghadami جک نگو توهم مچتبی هم داره ازتون جدامیشه عشقی فرهادددددددددددددددددددد777777777777777777777777777 علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۰۴ روز قبل از افتتاح باشگاه استقلال هنوز قرن نشده که محبوب ترین قرن داشته باشه اما یکی از محبوب ترین هاست اگه ناصر خان که روحش شاد باشه همیشه و این پیشکسوت و اسطوره استقلال را جدا کنیم بدون شک آقا فرهاد بهترین البته این نظر منه حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۲۰۴ روز قبل فـفـفـفـفـفـفـررررررررررررهـهـهـهـهـهـهـهـاااااااااااددددددددددددددددددددددد مـمـمـمـممـمـمـمـجـجـجـجـجـجـجـجـیـیـیـیـیـیـیـیـددددددددددددددددیـیـیـیـیـیـیـیـیـی علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۲۰۳ روز قبل به نظر من گزینه خیر رو بردارید سید مجتبی سید حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۲۲:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید مجتبی سید حسینی ۴۱۹۸ روز قبل خیلیا هستن که می تونن محبوبترین بازیکن قرن استقلال باشن....از ناصرخان حجازی و حسن روشن گرفته تا امیر فلعه نویی و جواد زرینچه و محمد نوازی و علیرضا منصوریان و فرهاد مجیدی .....به نظر من نمیشه صدرصد گفت فرهاد مجیدی چون الان داره واسمون بازی می کنه وقتی 10 سال از فوتبالش گذشت میشه بهتر در موردش تصمیم گرفت علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۱۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: ali sajedy دوست عزیز منظورت از جوون چیه؟؟؟؟؟؟؟ ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۹۶ روز قبل آره alisam بذار جوون و واسه ایشون معنی کنیم کی میگه فرهاد تموم شده است خدا کنه همه تموم شده ها به قول ایشون اینجوری مؤثر باشند تمام هم سنهای فرهاد فقط 2 متر شکم دارن.جوون و با غیرت کسیه که با 37 سال سن موقعیکه همه بازیکنها خواب نازند بیداره و داره میدوه و پیاده روی و تردمیل کار میکنه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۹۲ روز قبل با غیرت ترین بازیکن استقلاله شک نداریم ولی جز محبوبترینها هست سلطان علی جباری عقاب آسیا مرحوم ناصر خان حجازی حسن روشن جواد زرینچه فرهاد مجیدی محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۱۷۷ روز قبل یکی از محبوب ترین هاست علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۱۷۲ روز قبل یکی از محبوبترینها جمله بسیار قشنگیست من هم قبول دارم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۷۲ روز قبل فکر کنم از مجیدی محبوبتر هم وجود داشته ولی ما از سالیان قبل مطلع نیستیم رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۱۷۲ روز قبل چرا کـــــــــــــه نه........... :) پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا