سپاهان قهرمان واقعی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » سپاهان قهرمان واقعی فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 سپاهان قهرمان واقعی توسط فرهاد قدیری ۴۵۷۰ روز قبل این حرف من نه به خاطر اینه که چون استقلال باخته می گم اما امشب به این باور رسیدم که سپاهان به حق قهرمان لیگ شد و حقشه که قهرمان آسیا هم بشه. امروز بازیکنان استقلال رو گیج کرده بودن danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۷۰ روز قبل اینا همه تاثیر یه مربی خوبه ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۶۹ روز قبل استقلال قهرمان واقعی هست نه سپاهان به خاطر اینکه سپاهان فقط و فقط به خودش فکر میکنه سپاهان فقط مال اصفهان نه ایران این و در لیگ وقتی قهرمان شدند ثابت کردند چون فقط قهرمانیشون رو به مردم اصفهان تقدیم کردندو اگه جای دیگه ای از کشور هوادار داشته باشند اونا رو اصلا آدم حساب نمیکنند و همچنین در آسیا با اینکه میدونستند با استقلال در حذفی روبرو خواهند شد درصورتی که اول بشند ولی اینکارو به خاطر یک تیم ایرانی دیگه ای که اون هم در آسیا باشه نکردند در صورتی که میتونستند فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۶۹ روز قبل این حرف شما از روی احساساته. استقلال حداقل می تونست یه موقعیت 10 درصد روی دروازه سپاهان ایجاد کنه. اما خداییش اصلا" نمی تونستن راه برن. سپاهان حقشه که تا فینال بره. فقط به خاطر نام ایران. البته حال این مرزبان لنگی رو بعدا" می گیریم. ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۶۹ روز قبل نه دوست عزیز من از روی احساس اینو ننوشتم و به این چیزهایی که نوشتم ایمان دارم چون واقعا سپاهان یک تیم خودخواهه امیدوارم که سپاهان به فینال نرسه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا