قلعهنویی: ضعیفترین داور عمرم را دیدم! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » قلعهنویی: ضعیفترین داور عمرم را دیدم! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 قلعهنویی: ضعیفترین داور عمرم را دیدم! توسط علیرضا جوادیان ۳۸۷۹ روز قبل قلعهنویی: ضعیفترین داور عمرم را دیدم!/ این فوتبال نیست؛ نتایج باید داخل زمین رقم بخورد سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: فوتبال آسیا با این وضعیت داوری هرگز پیشرفت نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، امیر قلعهنویی سرمربی این تیم بعد از شکست 2 بر یک مقابل الشباب عربستان در کنفرانس خبری اظهار داشت: متاسف هستم برای فوتبال آسیا، شما مطمئن باشید که فوتبال آسیا با این وضعیت داوری پیشرفت نخواهد کرد،چرا که مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا عرب هستند و داور امروز هم عرب بود و این فوتبال نیست. قلعهنویی ادامه داد: اگر فوتبال آسیا میخواهد پیشرفت کند، باید نتایج داخل زمین رقم بخورد. شاید شما عربها از این فوتبال لذت ببرید ولی ما لذتی از این وضعیت نمیبریم. چرا که در این شرایط یک تیم قربانی میشود و تیم دیگر پیروز میدان لقب میگیرد. سرمربی استقلال در آخر نیز افزود: یک سوال از کنفدراسیون فوتبال آسیا دارم که چرا برای یک دیدار حساس داور عربی انتخاب میکنند؟ بنده قبل از بازی هم گفته بودم که از وضعیت داوری نگران هستم و امیدوار بودم که این مسئله در جریان بازی تاثیرگزار نباشد. این ضعیفترین داور در طول عمر ورزشیام بود که به چشم دیده بودم و شک ندارم که آن صحنه پنالتی نبود و این اتفاق باعث بر هم خوردن آرامش تیم ما شد. بازدید از صفحه اولارسال به دوستان نسخه چاپی کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۹ روز قبل متاسفانه اشتباه داوری اونم به تعداد بازی زیبای استقلال رو نابود کرد و باز هم حق استقلال به خاطر داوری پایمال شد! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۹ روز قبل امان از ناداوری....جقدر بچگانه خطای پنالتی گرفت در صورتی که اولادی پشت به توپ وایساده بود.....متاسفم برای خودمون که ایرانی هستیم و توی آسیا غریبه!!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار واقعا حق با امیرخانه... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۷۹ روز قبل امروز پنجشنبه هست و منم از ته قلبم به پدر ومادر اون داورای بحرینی لعنت میفرستم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۹ روز قبل احسنت بر این شجاعت امیرخان.... درسته که دردی از ما دوا نمیکنه، ولی امیدوارم برای آینده فوتبال آسیا مفید باشه!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۹ روز قبل خداییش این داورعوضی بدجوردلمونوبه درد آورد.فقط اینوبایدیادش باشه که نفرین بیست میلیون آدم پشت سرشه... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار امان از ناداوری....جقدر بچگانه خطای پنالتی گرفت در صورتی که اولادی پشت به توپ وایساده بود.....متاسفم برای خودمون که ایرانی هستیم و توی آسیا غریبه!!!!! واقعا غریبه ایم.... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا