بردالجزیره! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » بردالجزیره! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 بردالجزیره! توسط fariba nikzad ۳۸۹۰ روز قبل بردمو نو تبریک میگم!!!خیییییلی این بردبعد یه ماه ونیم چسبید!!مرسی ازداداشای گلم به خصوص داداش مهدی عزیز که باغیرت بازی کردن و بالاخره بردن!!فقط من دلم میخوادنیکبخت ونوری رو(به خصوص نوری)خفه کنم.اه اه اه.فقط داشت راه میرفت وتوپ لومیداد.به خدابابابزرگ من اگه الان زنده بودبهترازین بازی میکرد!! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۹۰ روز قبل آره . بازی خوبی تو زمین پیاده کردن . یک و دو هاشون عالی بود. من هنوز حسر اون گل نکردن نوری رو می خورم. به نظر من نیکبخت تو زمین نبود خوب بود. به هر حال بردیم . تبریک . حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۹۰ روز قبل اولا این بردو به همه آبیدلان عزیز تبریک میگم ثانیا خواهش میکنم نظراتتونو در این پست قرار بدین چون جای اصلیش اینجاست نه جای دیگه با این برد امید ها دوباره زنده شد وشانس صعود داریم و با روحیه ای خوب به مصاف فولاد میریم شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۹۰ روز قبل خدا رو شکر که بردیم ایشالا دیگه هیچوقت رنگ باختو نبینیم.....به همه ی آبی دلا تبریک میگم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری تـــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــریک به همه ی اســــــــــــــتقلالی های عزیز.... از همه ی بازیکنایی که تلاش خودشونو واسه برد برای این بازی گذاشتن تشکر میکنم.... بازی ساموئل و سید عزیز فووووووووق العاده بود.... امیرخان و حاجی از شمام تشکر میکنم... به امید موفقیت.... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۸۹۰ روز قبل باعنایت بی بی زهرا برد خوبی رو به دست آوردیم.خدارو شکر.سیدودود امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۹۰ روز قبل منم این برد رو به همه دوستان تبریک عرض میکنم. واقعا این برد لازم بود.البته نه فقط برای آسیا بلکه برای بازگشت روحیه و امید به تیم.برای بازگشت اعتماد به نفس به تیم که ما میتونیم هر تیمی رو شکست بدیم.ما میتونیم فولاد و تراکتور رو ببریم و سهمی بگیریم و حتی قهرمان بشیم.ما میتونیم الشباب و الریان رو ببریم و صعود کنیم از گروهمون.چرا که ما استقلالیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۹ روز قبل منم به نوبه خودم و البته با تاخیر چندین ساعته، این برد شیرین و به همه دوستان آبی دلم تبریک میگم و امیدوارم که تداوم داشته باشه.... والبته جواب خیلی از منتقدان ومخصوصا لنگیا رو تو زمین عربها دادیم...!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۹ روز قبل یه مرد به تمام معنا یه متعصب یه با غیرت آندوی دوست داشتنی کی جرات داره بعد 14 روز بعد از عمل دست شکستش برو تو میدون بجنگه و بار ها رو دستش بیفته زمین اما بازم بجنگه خداییش آندو از جونش مایه گذاشت و یکی از بهترین بازیکنای میدون بود.... 14 دوست داشتنی... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی یه مرد به تمام معنا یه متعصب یه با غیرت آندوی دوست داشتنی کی جرات داره بعد 14 روز بعد از عمل دست شکستش برو تو میدون بجنگه و بار ها رو دستش بیفته زمین اما بازم بجنگه خداییش آندو از جونش مایه گذاشت و یکی از بهترین بازیکنای میدون بود.... 14 دوست داشتنی... واقعا با غیرته .... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۸ روز قبل آندو لنگه نداره شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۸ روز قبل آندوی باغیرت و دوسداشتنی..... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی آندو لنگه نداره لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۸ روز قبل سلام دوستان خوبم من چون مسافرت بودم بازی رو ندیدم و از رادیو گوش کردم اما خیلی استرس داشتم خدارو شکر که بردیم منم تبریک میگم وانشاله این برد آغاز خوب بودن استقلال قهرمان باشه.... ممنون از همه بازیکنای با غیرت تیمم......شاد باشید. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۸ روز قبل برد تو این بازی بعد از مدت ها خیلی چسبید بچه ها عالی ازی کردن ( به غیر از نوری و نیکبخت) آندو و رحمتی که فوق العاده بودن و ایول به آندو که اینهمه با غیرت بازی میکنه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۸ روز قبل اصلا روایت داریم آندو اول غیرت بوده بعد دست و پا در آورده مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۸۸ روز قبل این برد توی این روزای سخت واقعاً خوشحال کننده بود به امید موفقیت های روز افزون استقلال کبیر پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا