طرفدارى از استقلال یا پرسپولیس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » طرفدارى از استقلال یا پرسپولیس Parsan Mirzaei جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 طرفدارى از استقلال یا پرسپولیس توسط Parsan Mirzaei ۳۹۲۶ روز قبل zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۶ روز قبل به نظر خودم اســــــــتقلال اما اگه به نظر سنجی نودو...باشه تیم لنگ....اما انصافا طرفداراشون خیلی خوب از تیم بی درو پیکرشون حمایت میکنن و به ورزشگاه ها میرن... احسان لک لری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسان لک لری ۳۹۲۲ روز قبل استقلال قهرمان لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۲۱ روز قبل آخه به نظرتون کی به لنگ رای میده؟؟؟اینجا سایت استقلاله هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار آخه به نظرتون کی به لنگ رای میده؟؟؟اینجا سایت استقلاله هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۲۱ روز قبل اگه از عمه خیرنسا من هم دررسانه ملی هرروز تبلیغ کنن خوب معلومه عمه ام طرفدارهاش بیشتر میشن . .لنگی ها ریختن تو رسانه ملی و هرروز از لنگ و لنگی ها تبلیغغ میکنن .در حالی که لنگ یه قهرمانی هم تو اسیا نداره . فقط استقلال کبیر ** فقط استقلال کبیر جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 به نظر خودم اســــــــتقلال اما اگه به نظر سنجی نودو...باشه تیم لنگ....اما انصافا طرفداراشون خیلی خوب از تیم بی درو پیکرشون حمایت میکنن و به ورزشگاه ها میرن... سلام هوداران آبی بیشترن چون ازلحاظ روان شناسی این موضوع ثابت شده است زیرا اکثر آنها نمی خواهند کسی از اسرار آنها باخبر باشند چون واقعا دوست داشتن رابرای خودخیلی مهم میدانند وبه همین خاطر می خواهن از آن مواظبت کنند پس خاطر جمع باشید طرفداران استقلال در ایران حتی خارج از ایران هم بیشترن zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: هستی همراه اگه از عمه خیرنسا من هم دررسانه ملی هرروز تبلیغ کنن خوب معلومه عمه ام طرفدارهاش بیشتر میشن . .لنگی ها ریختن تو رسانه ملی و هرروز از لنگ و لنگی ها تبلیغغ میکنن .در حالی که لنگ یه قهرمانی هم تو اسیا نداره . فقط استقلال کبیر ** فقط استقلال کبیر میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۹۲۰ روز قبل زنده باد استقلال.سیدودود ازمشکین atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۱۸ روز قبل آخه این چه سوالیه تو سایت استقلال میپرسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 به نظر خودم اســــــــتقلال اما اگه به نظر سنجی نودو...باشه تیم لنگ....اما انصافا طرفداراشون خیلی خوب از تیم بی درو پیکرشون حمایت میکنن و به ورزشگاه ها میرن... بابا به جان خودم نصف بیش تر هواداراشون افغانی هستن ... کافیه یه بار وقتی تمرین دارن از جلوی باشگاشون رد شید اونوقت حرف منو میفهمید ! شما اسم اینا رو هم میذارید طرفتار ؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: احسان لک لری استقلال قهرمان علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار آخه به نظرتون کی به لنگ رای میده؟؟؟اینجا سایت استقلاله جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=ehsan12] استقلال قهرمان افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۹۴ روز قبل به نظر من اشتقلال طرفدار بیشتری داره ولی پرسپولیسی ها فعالترن هم جا اس ام اسا شون رای هاشون بیشتره متاسفانه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۴ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان به نظر من اشتقلال طرفدار بیشتری داره ولی پرسپولیسی ها فعالترن هم جا اس ام اسا شون رای هاشون بیشتره متاسفانهاین بخاطر کم کاری من امثال من و شماست!!!؟ من دوتا خط موبایل دارم و از هردوتاش بنفع تیم محبوبم توی نظرسنجیها استفاده میکنم. به دوستانم م که به تی وی دسترسی ندارن خبر میدم که به کدوم گزینه رای بدن!!! و البته ناگفته نمونه که کلا لنگیا خاصیت پررویی شون معرکه ست.......!!!! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۹۴ روز قبل اینا دلیلش نیست این موضوع به خیلی قبل برمیگرده خودمونو گول نزنیم اونا تعدادشون بیشتره لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۹۴ روز قبل لنگیهای بی خاصیت...ازشون متنفرم همیشه پررو و پر مدعا هستن اگه هیچی هم نداشته باشن!!!!خدا رو شکر میکنم که استقلال وجود داره و من عاشقشم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۹۳ روز قبل منم با حسن آقا موافقم ...تعداد اونا از ما بیشتره ولی یه چیزیشون خیلی خیلی خیلی کمتره اونم عقل و شعوره که ندارند طرفداره اون تیم شدند پر واضحه که اصلا تعدادشون مهم نیست shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۹۲ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار منم با حسن آقا موافقم ...تعداد اونا از ما بیشتره ولی یه چیزیشون خیلی خیلی خیلی کمتره اونم عقل و شعوره که ندارند طرفداره اون تیم شدند پر واضحه که اصلا تعدادشون مهم نیست اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۳۸۹۰ روز قبل استقلال همیشه قهرمانه امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۳۸۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی [quote=shide] [quote=ehsan12] استقلال قهرمان shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی [quote=javadmavi77] [quote=shide] [quote=ehsan12] استقلال قهرمان جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: shima HR [quote=amin-e-esteghlali] [quote=javadmavi77] [quote=shide] [quote=ehsan12] استقلال قهرمان