کدام بازیکنان در جام جهانی هستند تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » کدام بازیکنان در جام جهانی هستند سهیل مخلصی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ دی ۱۳۹۲ ۲۳:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 کدام بازیکنان در جام جهانی هستند توسط سهیل مخلصی ۳۹۶۷ روز قبل من فکر کنم ٩٠ درصد هستند.ولی کاش فرهاد هم بود امجد رحمتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۹:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط امجد رحمتی ۳۹۶۷ روز قبل رحمتی منتظری وحنیف واندو وخسرو وجواد وقاضی وهاشم بیگ زاده ازاستقلال هستن البته امیرحسین هم هست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۷ روز قبل خدا از زبونت بشنوه که رجمتی رو هم نوشتی شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: امجد رحمتی رحمتی منتظری وحنیف واندو وخسرو وجواد وقاضی وهاشم بیگ زاده ازاستقلال هستن البته امیرحسین هم هست کدوم پژمان؟کدوم جواد؟اینا که دیگه تو اس اس نیستن zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری دعاکنید سید هم باشه حیفه. atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۶۷ روز قبل کروش + رحمتی + بقیه استقلال + کادر فنی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi کروش + رحمتی + بقیه استقلال + کادر فنی شیطون ، خوب شوخیا . کروش ؟ شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi کروش + رحمتی + بقیه استقلال + کادر فنی من نگرانم با این وضع بریم پدیده ی جام جهانی شیم ،یکم به آرژانتین رحم کن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=@!$(ss)$!@] کروش + رحمتی + بقیه استقلال + کادر فنی من نگرانم با این وضع بریم پدیده ی جام جهانی شیم ،یکم به آرژانتین رحم کن پدیده جام جهانی بشه کروش شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=shabnam] [quote=@!$(ss)$!@] کروش + رحمتی + بقیه استقلال + کادر فنی من نگرانم با این وضع بریم پدیده ی جام جهانی شیم ،یکم به آرژانتین رحم کن پدیده جام جهانی بشه کروش ولی من از کارش خوشم میاد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=majidazar1360] [quote=@!$(ss)$!@] کروش + رحمتی + بقیه استقلال + کادر فنی من نگرانم با این وضع بریم پدیده ی جام جهانی شیم ،یکم به آرژانتین رحم کن پدیده جام جهانی بشه کروش ولی من از کارش خوشم میاد عقده ایه . من خوشم نمیاد شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۶۰ روز قبل من کارشو تایید میکنم ولی تا حالا متوجه عقده ای بودنش نشدم رو چه حسابی میگی؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۵ روز قبل روی دعوت نکردن رحمتی باوجود عذرخواهی شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر روی دعوت نکردن رحمتی باوجود عذرخواهی از حق نگذریم رحمتی خودشم مقصر بود.ب نظر من این دلیل محکمی برای اثبات عقده ای بودنش نیس atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر روی دعوت نکردن رحمتی باوجود عذرخواهی atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=majidazar1360] روی دعوت نکردن رحمتی باوجود عذرخواهی از حق نگذریم رحمتی خودشم مقصر بود.ب نظر من این دلیل محکمی برای اثبات عقده ای بودنش نیس نه دیگه عزیزم چرا صورت مسئله رو پاک میکنی عقده ایه دیگه حالا به هر دلیلی نباید یه بازیکن خوب مثل رحمتی رو از تیم ملی کشورش کنار بذاره حالا به هر دلیلی شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=shabnam] [quote=majidazar1360] روی دعوت نکردن رحمتی باوجود عذرخواهی از حق نگذریم رحمتی خودشم مقصر بود.ب نظر من این دلیل محکمی برای اثبات عقده ای بودنش نیس نه دیگه عزیزم چرا صورت مسئله رو پاک میکنی عقده ایه دیگه حالا به هر دلیلی نباید یه بازیکن خوب مثل رحمتی رو از تیم ملی کشورش کنار بذاره حالا به هر دلیلی ولی من کاملا قبولش دارم منم دلم میخواد رحمتی تو تیم ملی باشه ولی بیشتر از اون دلم میخواست ایرانو تو برزیل ببینم امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۴۷ روز قبل اینا که گفتید نصفشون از استقلال رفتن!! atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=@!$(ss)$!@] [quote=majidazar1360] روی دعوت نکردن رحمتی باوجود عذرخواهی از حق نگذریم رحمتی خودشم مقصر بود.ب نظر من این دلیل محکمی برای اثبات عقده ای بودنش نیس نه دیگه عزیزم چرا صورت مسئله رو پاک میکنی عقده ایه دیگه حالا به هر دلیلی نباید یه بازیکن خوب مثل رحمتی رو از تیم ملی کشورش کنار بذاره حالا به هر دلیلی ولی من کاملا قبولش دارم منم دلم میخواد رحمتی تو تیم ملی باشه ولی بیشتر از اون دلم میخواست ایرانو تو برزیل ببینم منم نگفتم بده ولی نباید رحمتی رو از تیم اخراج میکرد حالا به هرد لیلی