بدون توجه به برد 2 بر 1 مقابل بوریران نظر شما نسبت به ضعفهای تیم چیست ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » بدون توجه به برد 2 بر 1 مقابل بوریران نظر شما نسبت به ضعفهای تیم چیست ؟ لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۱۵۵ روز قبل عالیشاه-صادقیان-خلعتبری لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۱۴۸ روز قبل این آقای امیرحسین خیلی بی ادب تشریف دارن . این چه طرز حرف زدن با ی انسانه . اسم خودتو چی میذاری ؟ اوشگول یعنی چی ؟ واقعا که امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا واحدی فرد این آقای امیرحسین خیلی بی ادب تشریف دارن . این چه طرز حرف زدن با ی انسانه . اسم خودتو چی میذاری ؟ اوشگول یعنی چی ؟ واقعا که اولا این بحث تموم شده ثانیا من با شما صحبت کردم.من با هر کسی صحبت میکنم فقط بین خودم هست و اون.مثلا با یکی بد صحبت میکنم فقط خودش حق داره با منبد حرف بزنه.اینو نه فقط به شما بلکه به همه دوستان میگم که خودتونو نخود هر آش نکنید.البته تقصیر شما هم نیست.ما ایرانیا کلا اینجور بار اومدیم. لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۱۴۸ روز قبل پس کلا آدم مغرور و بی ادبی هستی . نخود هر آش اوشگول خر و هوش و اونم طرز حرف زدن با خانوما . ادبیات شما همینه . واقعا براتون متاسفم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا واحدی فرد پس کلا آدم مغرور و بی ادبی هستی . نخود هر آش اوشگول خر و هوش و اونم طرز حرف زدن با خانوما . ادبیات شما همینه . واقعا براتون متاسفم ووی ووی مامانمینا نخود هر آش فحشه؟ النگو ببند تو ببین چقدر بیچاره شدم که هر کی از راه میرسه واسه من تاسف میخوره. تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا