قهرمانی آسیا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » قهرمانی آسیا علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 قهرمانی آسیا توسط علی خانمیرزایی ۴۲۰۲ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۰۲ روز قبل اگه بعضی نامردها برای تیم حاشیه درست نکنند من قول میدم استقلال با اقتدار قهرمان میشه. محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۲۰۱ روز قبل ب امیدخداوبایاری بچه ها استقلال 100%قهرمان اسیا میشه......................... علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۰۱ روز قبل به قول امید جان اگه حاشیه سازی نکنند قهرمانیم حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۲۰۱ روز قبل استقلال قهرمان میشه.همین بس ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۹۲ روز قبل با برنامه خوب میتونیم نتیجه بگیریم امان از این فدراسیون با اون برنامه چیدنش بازیکن خسته توی لیگ قهرمان به درد میخوره یه فکری بردارید دارن استقلال رو نابود میکنن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۹۲ روز قبل خدای ما هم بزرگه..... هرچند سازمان لیگ و فدراسیون، چوب لای چرخ ما میذارن!!!!!!!! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۹۲ روز قبل اگه ما تماشاگرا اجازه حضور تماساگر نماها رو تو بازی های حساس بهشون ندیم قرمانی مون 100 در صده mohsen moradi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohsen moradi ۴۱۹۲ روز قبل امسال قهرمانی اسیا حق استقلاله . امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۹۲ روز قبل قهرمانیم ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۹۱ روز قبل همون بالا سری که همیشه یاور استقلال بوده ایشالا کمک میکنه با اقتدار قهرمان میشیم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۹۱ روز قبل به خواست خدا و تلاش همه کسانی که قلبشون برای موفقیت استقلال می تپه.................................استقلال حتماً قهرمان میشه حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۱۸۲ روز قبل اگه از تیم حمایت بشه مطمئنا قهرمان آسیا میشه انشاءالله مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۲ روز قبل با رسیدن مصدومین مظمئنا قهرمانی در دست ماست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۲ روز قبل آقای وزیر لطفا 8 میلیلرد استقلال رو بده توروخدا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۲ روز قبل هرچند سال یک بار تیمهای ایرانی به مراحل بالا میرسن . باید حمایت کنیم تا به جایگاه خوبی برسه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۲ روز قبل البته اگه تیم رو 10سال بدن دست حاجی مطمئنا خیلی از مشکلات حل میشه و استقلال یک همیشه مدعی در آسیا میشه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۸۲ روز قبل برادر من majidazar1360 شما چرا اینقدر پیام اضافی میدین چرا تو یک کانکت همه ی حرفاتونو نمیزنینواینطوری ستاره گرفتن اصلا خوب نیست. ابوالفضل گلستانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابوالفضل گلستانی ۴۱۸۰ روز قبل تیم که آماده است اگه فدراسیون سوتیی مثل اونی که برای سپاهان داد یا یه جور سوتیه دیگه ندهاستقلال قهرمانه. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی برادر من majidazar1360 شما چرا اینقدر پیام اضافی میدین چرا تو یک کانکت همه ی حرفاتونو نمیزنینواینطوری ستاره گرفتن اصلا خوب نیست. قربون دهنت تا فردا بگو اگه گوش داد!!!!!!!! محمّد امین محمّدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۹:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمّد امین محمّدی ۴۱۸۰ روز قبل استقلال با گلزنی کاپیتان فرهاد قهرمان آسیا می شود**** محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۱۷۷ روز قبل ای خدا صبرمون تموم شد کی قهرمان میشیم؟ سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۱۷۶ روز قبل شک نکنید استقلال قهرمانه امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۷۶ روز قبل اگه مثل بازی های گروهی بازی کنیم حتما قهرمانیم مهران فرشاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهران فرشاد ۴۱۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی مثلا فردوسی پور حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۱۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: سمیه اخویان شک نکنید استقلال قهرمانه البته به امید خدا قهرمانیم محمد مهدی ورزشی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد مهدی ورزشی ۴۱۷۶ روز قبل سلام من تازه عضو شدم ..... به امید خدا و یاری ژنرال و بچه ها استقلال 100% قهرمان اسیا میشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۷۵ روز قبل نوشته شده توسط: محمد مهدی ورزشی سلام من تازه عضو شدم ..... به امید خدا و یاری ژنرال و بچه ها استقلال 100% قهرمان اسیا میشه من به نوبه خودم، به شما عضو جدید ، خوش آمد میگویم... بامید کسب ستاره سوم پرافتخارترین و محبوب ترین تیم باشگاهی تاریخ فوتبال ایران، استقلال علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۱۷۲ روز قبل به قول امیر قلعه نویی که از این تکه کلامش خیلی خوشم میاد به امید خدا ولطف ائمه قهرمانیم saeed ketabi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed ketabi ۴۱۶۷ روز قبل من دلم روشنه با همت بچه ها و غیرت باریکنا مخصوصا فرهاد مجیدی آقا قهرمانیم _ و با قهرمانی یعنی ستاره 3م -پول- سرشناس ترشدن تیم -ورود بازیکنان حرفه ای تر -حل مشکلات مالی سال دیگم با قدرت بیشتر تو آسیا همین تیمای دیکه بعد از قهرمانی 2و2سال راحت اومدند فینال مخصوصا کره و... من خودم 10مهر از کرمانشاه واسه بازی سئول با دوستام میام تهران آزادی ما داریم میایم _ 100هزار تماشاچی ورزشگاه اس اس پر میکنند بیایید رکورد 110هزارم بشکنیم که دست خودمونه بازی با جوبیلویواتابود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۶۵ روز قبل منم به شما خوش آمد میگم . باور کنید تیکه تیکه یادم میاد معذرت میخام مخصوصا از 5858 پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا