تبریک برد شیرین تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » تبریک برد شیرین رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 تبریک برد شیرین توسط رضا محبی ۴۱۷۳ روز قبل ماشاالله به مجموعه استقلال که همه رو روشن کرد. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۷۳ روز قبل منم این برد رو به همه دوستان عزیز تبریک عرض میکنم. رفتیم تو 4 تا ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۷۳ روز قبل من خیلی خوشحالم خیلی خیلی به همه بچه های سایت و هرچی اس اسی تو این دنیاست تبریک................................... امید طالبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۲۰:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید طالبی ۴۱۷۳ روز قبل منم به همه استقلالیهای باحال تبریک میگم به امید سومین ستاره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۷۳ روز قبل منم این برد رو به همه آبی دلان بجز 5858 تبریک عرض میکنم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر من هم این برد شیرین و زیبا رو به همه اس اسی های عزیز تبریک میگم....... البته اینجا شیرین تر میشه که هم باشگاه و هم هواداری بوریرام، کارشکنی های زیادی علیه تیم ما انجام داده بودند، که خدارو شکر با این باختشون به ما روشون کم شد!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۱۷۲ روز قبل برد زیبا ودلچسبی بود مخصوصا بعد از چند بازی اخیر روحمان را شاد کرد امیدوارم بابازیهای زیباتر جشن قهرمانی آسیارو تو همینجا بگیریم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۱۷۲ روز قبل یک نکته یادم رفت برد امروز ارزشهای همه بازیکنان وکادر فنی رامشخص کرد بخصوص فرهاد عزیز استقلال را مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۷۲ روز قبل خداکنه با اف سی سئول هم با یک بازی باهوش و با درایت بازی کنیم و نتیجه در خور توجهی هم بگیریم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۷۲ روز قبل برد دلنشینی بود به همه دوستان استقلالی مخصوصا دوستان سایت تبریک میگم . به امید پیروزیهای پی در پی استقلال در لیگ قهرمانان حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۱۷۲ روز قبل من هم این برد شیرین را به همه استقلالی ها تبریک میگم. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۷۲ روز قبل بعد باخت به ذوب اهن وعده صعود به جمع 4 تیم داده بودم تبریک به همه آبیدلان سراسر ایران مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۷۲ روز قبل متاسفانه باختهای استقلال در شرایط ناباور انه و ناعادلانه رقم خورد . کمربند میانی استقلال و مخصوصا جناحین مصدوم بودند امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۷۲ روز قبل خیلی خوش حالم.ناکامی های چند هفته اخیر لیگ رو به کل فراموش کردم. خدایا شکرت... محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۱۷۲ روز قبل ایشالا این بردا ادامه داره تا قهرمانی آسیا رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۱۷۱ روز قبل تبریک تبری تبریک .............. واقعا عالی بود ..........به امید 3ستاره شدن درآسیا:) مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۷۰ روز قبل یکی بگه جواد مصدومه یا بازی میکنه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۷۰ روز قبل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا