چرا بیشتر استقلالیا از ارش برهانی بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » چرا بیشتر استقلالیا از ارش برهانی بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 چرا بیشتر استقلالیا از ارش برهانی بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توسط پریا کریمی ۴۲۳۱ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۲۶ روز قبل از آرش بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کی از آرش بدش بیاد استقلالی نیست چون یکی از با تعصب ترین بازیکن های استقلاله. امیر علی کرم پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۲۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر علی کرم پور ۴۲۲۵ روز قبل چون که اینقد خراب میکنه که حال هممونو میزنه به هم . البته این اواخر بهتر شده امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۲۵ روز قبل خیلی تند نرو داداش. اگه شرایط گل زنی مهیا باشه حتما گل میزنه. شاید بعضی اوقات گل نزده اما خیلی گلهای مهمی تو آسیا و لیگ زده که هر بازیکنی نمیتونه بزنه داداش. فقط همین:آرش آقای گل................. پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۲۲۵ روز قبل ... مصطفی رحمتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مصطفی رحمتی ۴۲۲۰ روز قبل آرش همیشه مرد روزای سخته مخصوصاً توی بازی های آسیایی همیشه به داد استقلال رسیده حالا درسته بعضی وقتا حرص آدمو درمیاره اما در کل بازیکن خوبیه سید حسین موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسین موسوی ۴۲۲۰ روز قبل چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عشقه من که خیلی دوسش دارم محدثه زارعی مقدم جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محدثه زارعی مقدم ۴۲۲۰ روز قبل نه اینطورهاهم که میگی نیست. به نظرمن ارش بچه خیلی خوبیه فقط خیلی بچه هست.یه وقتایی که نبایدیه دفعه ای بچه بازیهایی درمیاره که میره رو اعصاب بقیه.والایکی ازباغیرت ترین وسرسخت ترین بازیکنای استقلال ارشه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۱۹ روز قبل بازیکن خیلی با تعصب و کم حاشیه ای هست.فقط یکم موقعیت خراب میکنه اونم چون خیلی خوب برای خودش ایجاد موقعیت میکنه این مسئله زیاد به چشم میاد و باعث دلخوری هواداران میشه.ولی در کل بهترین گلزن تاریخ باشگاهه و در مقاطع حساسی به داد تیم میاد. محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۲۱۸ روز قبل ارش بهترین بازیکن استقلاله..............................همیشه برای تیم گل های حساسی روب ثمررسونده......................من ک عاشقشم................... علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۱۱ روز قبل اگه استقلال نبود آرش .آرش نمی شد پس حالا که آرش شده و استقلالی هست و تو تیم ما بازی می کنه دلیل نداره کسی ازش بدش بیاد منم مثل شمام. اما باید احترام گذاشت ولی خداییش یه تاره مو گندیدشم به 1000 تا پرسپولیسی نمیدم سید مجتبی سید حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۲۲:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید مجتبی سید حسینی ۴۱۹۸ روز قبل کسی که استقلالیه از ارش بدش نمیاد علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۱۹۷ روز قبل به یک نکته دقت کردید هر سال در نقل انتقالات میگن برهانی در عرضه 3 دقیقه استقلالی ماند من همش خودم می خندیدم میگفتم هیچ جا نمی خادش سری راضی میشه بمونه تو اس اس ولی بعدا دقت کردم دیدم هیچ چیزی واسه آرش مهمتر از اس اس نیست بخاطر هیچی حتی پول هم صحبت نمیکنه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۹۲ روز قبل تنها بازیکنی که برای استقلال حاشیه درست نمیکنه همین آرش برهانیه برای چی از ارش اغای گل بدمون بیاد کم برای تیم زحمت کشیده علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۹۲ روز قبل abi bi enteha عزیز جسارت نباشه اما آقای با <غ> به خانم ها اتلاق میشه .چرا آرش عزیز رو با آقای با <غ>نام بردید؟ mohsen moradi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohsen moradi ۴۱۹۲ روز قبل همه استقلالی ها از ارش خوششون میاد فقط بعضی موقع که خراب میکنه از دستش ناراحت میشن ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۹۲ روز قبل نوشته شده توسط: علی رستگار مقدم [متوجه منظورت نشدم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۹۲ روز قبل به نظر من که خیلی بازیکن آروم،بی حاشیه و دوست داشتنیه.... ایشالا گل زدنشم درست میشه....! ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: ali deghan تنها بازیکنی که برای استقلال حاشیه درست نمیکنه همین آرش برهانیه برای چی از ارش اغای گل بدمون بیاد کم برای تیم زحمت کشیده این دوستمون میگن آغا با غ برای خانم هاست....خواستند اشتباه تایپی شما رو متذکر بشن... ...................................... خوب البته درست گاهی آقا آرش میره رو مود گل نزدن و به قول شماها حرص درمیاره اما وقتی رو مود گلزنیه...گل های طلایی میزنه..بی انصافی نکنید رفقا مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۹۱ روز قبل آرش واقعاً دوست داشتنیه من عاشق جا گذاشتن مدافعین حریف هستم ولی انصافاً بچه ی با معرفتیه . نمی دونم چرا امسال مورد غضب امیر خان قرار گرفته و بازی بهش نمی رسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما دوستان می دونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۱۹۱ روز قبل آرش سرور .جانم آرش آقای گل.مگه میشه کسی از آرش بدش بیاد.این چه حرفیه؟هر کی آرش رو دوست نداشته باشه یک استقلالی باتعصب نیست. محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۱۷۷ روز قبل داداش این نظر خودته فک نمیکنم اس اسی ها از آرش بدشون بیاد هیچ کس گلهاشو فراموش نمیکنه برهانی مجکریم حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۱۷۵ روز قبل هوادار عزیز فکر نکنم کسی از آرش بدش بیاد . یکی از متعصب ترین بازیکنای استقلاله و تا حالا حاشیه ای برای استقلال درست نکرده . کسی که از آرش خوشش نمیاد حتما استقلالی نیست حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۱۷۵ روز قبل هوادار عزیز فکر نکنم کسی از آرش بدش بیاد . یکی از متعصب ترین بازیکنای استقلاله و تا حالا حاشیه ای برای استقلال درست نکرده . کسی که از آرش خوشش نمیاد حتما استقلالی نیست امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۷۵ روز قبل ممکنه بعضی مواقع موقعیت هایی رو گل نکنه ولی با این حال بهترین گلزن تاریخ باشگاهمونه و به هیچ وجه ازش بدم نمیاد و از غیرتش خیلی هم خوشم میاد ساناز گرجیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساناز گرجیان ۴۱۷۵ روز قبل اصلآاینطورنیست کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من دوسش دالممممممممممممممممممم.....یکی ازباتعصب تریناس.به قول دستمون هرکی بدش میادکه دیگه استقلالی نیس مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۷۲ روز قبل سوالت از اساس اشتباهه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۷۲ روز قبل بله درسته این سؤال هم اشتباهه هم زشته...............آرش استقلالبه و ما همه دوستش داریم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۱۷۲ روز قبل سوال از اساس اشتباه چون تا آنجا که من با هر استقلالی صحبت کردم همه آرش را دوست دارن بازیکنی با تعصب دونده ومهمتر از همه بااخلاق در ضمن اگر هیچ کدام از این خصوصیات را نداشت تا زمانی که عضو خانواده بزرگ استقلال بود باید مورد حمایت همه این خانواده باشد رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۱۷۱ روز قبل واقعا متاسفم با این سوالتون.........:| آرش یکی ازمتعصب ترین بازیکنای استقلاله که درهیچ شرایطی تیمشو تنها نذاشته و تمام انرژیشو برای تیم میذاره.......... وخیییییییییلی هم محبوبه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا