ستاره ژنرال !!!!!!!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » ستاره ژنرال !!!!!!!!!! علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 ستاره ژنرال !!!!!!!!!! توسط علی رستگار مقدم ۴۲۱۱ روز قبل به نظر شما اگه استقلال ستاره بگیره که می گیره . درجه ژنرال تغییر می کنه؟اگه آره چی میشه؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۱۱ روز قبل پدر خوانده ی فوتبال ایران علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۱۱ روز قبل بابا چرا ژنرالو خلع درجه کردی؟؟؟؟؟؟ حالا چرا پدرخوانده؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۱۱ روز قبل مثل فرگوسن که پدر خوانده فوتبال جزیره بود علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۱۰ روز قبل فرگوسن قبلش ژنرال نبود که حالا اینم بد نیست اما جدید باشه و نو آوری داشته باشه بهتر نیست؟؟؟؟؟/ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۱۰ روز قبل انصافا انتخاب سختیه!!!!!!!!!!!! علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۱۰ روز قبل قبول دارم اما وقتی ژنرال یه ستاره دیگه به ستاره های استقلال اضافه می کنه یه درجه ترفیع زیاده؟ انصافا برای پرافتخارترین مربی ایران و ایرانی کمه قبول داری؟ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: علی رستگار مقدم سلام داداش.من 100% موافق ترفیع درجه ژنرالم.ببخشید منظورمو بد رسوندم. منظور من این بود که انتخاب کردن لقب جدید در خور ژنرال سخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۰۹ روز قبل سلام پس منتظر کمکت هستم برای ژنرال یه تخت پاذشاهیم درست کنیم موافقی؟ این جوری یه حالیم به سلطان دادیم امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۲۰۸ روز قبل منم هنوز چیزی که در خور ژنرال باشه به ذهنم نرسیده علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۰۸ روز قبل سلام از اینکه احترام گذاشتیدو فکر می کنید سپاس گذارم امیدوارم به تونیم 1 عنوان برازنده و درخور امیر خان پیدا کنیم میثم خطیبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم خطیبی ۴۲۰۷ روز قبل امیر کبیر آسیا علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۰۷ روز قبل نمی دونم نظر دوستانم بپرس موافقی؟ ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۹۲ روز قبل او سرباز استقلاله خداوند جنسش را آبی آفرید علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۹۲ روز قبل abi bi enteha عزیز سلام متوجه منظورتون نشدم اگه سرباز پس چرا همه ژنرال بودن امیر خان رو قبول دارن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۹۱ روز قبل سوال خوبیه . حتماً باید همه در موردش فکر کنیم تا یک لقب خوب واسشون پیدا کنیم .من که تاالآن چیزی که درشأن امیر خان باشه پیدا نکردم . دوستان منتظر ایده های شما هستیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۹۰ روز قبل به نظر شما دوستان، سپه سالار چطوره؟ در ایران باستان، بزرگ یک لشکر را به این نام می نامیدند!!!! حاجیمون که شوالیه ست! امیرخانم...! البته، فقط یه نظره.....! ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی به نظر شما دوستان، سپه سالار چطوره؟ در ایران باستان، بزرگ یک لشکر را به این نام می نامیدند!!!! حاجیمون که شوالیه ست! امیرخانم...! البته، فقط یه نظره.....! هممم لقب با مسماییه...من که موافقم... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: ساحل خاتمی از شما متشکرم ramona سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۹۰ روز قبل من هم میگم بذاریم سپه سالار و سپهبد چطوره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا