استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » استقلال در لیگ قهرمانان آسیا » استقلال علی فرحمند جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۲۰:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 استقلال توسط علی فرحمند ۴۲۲۷ روز قبل لطفا نظر خود را بدهید امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۲۷ روز قبل به امید خدا استقلال پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۲۲۷ روز قبل همیشه منطق رو درنظر بگیرید...!! من اصلا اون تیم رو نمیشناسم پس منطقم میگه نظری ندارم... امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۲۷ روز قبل درود بر منطق شما! پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۲۲۷ روز قبل محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۲۱۸ روز قبل منطقم بهم میگه که مابرنده ایم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۲۱۷ روز قبل منطق من میگه بازی رفت رو یک یک مساوی میکنیم و برگشت رو 2 هیج میبریم. میدونم برگشت تو تایلنده ولی از اونجایی که استقلال تا 27شهریور خیلی آماده تر میشه و همچنین تو خارج خونه با آرامش بیشتری بازی میکنه من این نظرو دادم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۱۷ روز قبل امین حرفت در مورد آمادگی درست ولی اینجا 2 تا از بازیکنای کلیدیشونو ندارن.استقلال اینجا از حمایت تماشاچیا برخورداره و باید کاری کنه خیالش از بازی برگشت راحت باشه.باید همین جا کارو تموم کرد امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی Different باید تو تهران کارو تموم کنیم و نباید بذاریم کارمون به اما و اگر برسه. کریم جلالی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط کریم جلالی ۴۲۱۷ روز قبل حریف ناشناخته مشکل ساز 0اما اگر مربی شناختی از تیم طرف داشته باشه( اونم کی داش امیر)تا حدودی میتوان امیدوار بود. من دلم یجورایی آرام است. amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۲۰۷ روز قبل ایشالا همچین تو تهران میبریم که بازی برگشت برامون تمرینی باشه علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۲۰۷ روز قبل همیشه بازی های بیرون خانه رو عالی بازی کردیم این دفعه هم مثله مهمیشه بچه ها ثابت می کنند و می بریم همین قدر که استقلال 2 ستاره داره هضمش براشون سخته به قول امید جان به امید خدا می بریم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا