علی سامره 30ثانیه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » علی سامره 30ثانیه جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 علی سامره 30ثانیه توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۴۷ روز قبل یادش به خیر گلی که سامره ثانیه 30به پرسپولیس زد هیچ وقت ازیادها نخواهد رفت .هواداران آن زمان علی سامره را بیشتر ازالان فرهاد دوستش داشتند شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۴۷ روز قبل کاشکی با لباس اس اس خدافظی میکردکاشکی اخرین بازیاش واس اس اس بود امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۴۶ روز قبل یاد باد ان روزگاران یاد باد لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری کاشکی با لباس اس اس خدافظی میکردکاشکی اخرین بازیاش واس اس اس بود علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=shabnam] کاشکی با لباس اس اس خدافظی میکردکاشکی اخرین بازیاش واس اس اس بود علی سامره بازیکن بزرگی بود وشاید اگر همزمان با دایی نبود که به خاطر باند بازیها از تیم ملی دور بمونه بیشتر از اینها رشد میکرد ولی برای هوادارهای استقلال یادگاری ماندگار گذاشت زنده باد علی 30 ثانیه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۴۵ روز قبل غیر از اون گل سال 82 تو برد دو بر یک گل اولو به زیبایی هر چه تمام تر زد اون گل رو خیلی دوست دارم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۴۳ روز قبل یکی از متعصب ترین بازیکنای استقلال کبیر بود که بارها از طرف لنگیا پیشنهاد خوبی بهش شد ولی بخاطر تعصب بالاش قبول نکرد و من واقعا عاشقشم....... ضمنا کلیپ گل ثانیه 32 شو من دارم و زمانی که سیستمم میزون شد، حتما تو سایت میذارمش....!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا