من که شماره 7 رو تن اون نامرد ببینم اتیش میکیرم. ....شما جطور? سیاوش تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » من که شماره 7 رو تن اون نامرد ببینم اتیش میکیرم. ....شما جطور? سیاوش سجاد اله جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 من که شماره 7 رو تن اون نامرد ببینم اتیش میکیرم. ....شما جطور? سیاوش توسط سجاد اله ۴۶۰۹ روز قبل farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۶۰۷ روز قبل هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۶۰۰ روز قبل نوشته شده توسط: farzad haghighi هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۹۹ روز قبل نوشته شده توسط: ف م [quote=feri patala]هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۵۳۳ روز قبل به نظر من اگه به سیاوش نمیدادن بهتر بود...شماره 7 just فرهاد...نباید به غیر فرهاد شماره 7 رو به بازیکنه دیگه ای بدن elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۵۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: saeed mohsen zadeh [quote=foloks206][quote=feri patala]هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا