بعد دربی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » بعد دربی امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 بعد دربی توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۸ روز قبل حاضرید دربی هیجانی به قیمت شکست تیم محبوبتون تو دربی رو تماشا کنید میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۸ روز قبل به هیچ وجه...!!!!!! محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۷۵ روز قبل شفتیم مگه میخام هیجان نداشته باشه دربی تا ابد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۰ روز قبل حاضرم عاطفه خاکباز جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط عاطفه خاکباز ۴۰۷۰ روز قبل صد سال!!!!ما استقلالی ها جلوی لنگی ها ببازیم؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۶ روز قبل وای خدای من چقدر آتیشتون تنده . حالا نیست که تاحالا نباختیم لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۵ روز قبل معلومه که نه . ولی کاش بازی زیبایی بشه سمانه صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه صمدی ۴۰۶۳ روز قبل حاضرم!....... دختره همیشه آبی......... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۰ روز قبل باید دو تیم انتحاری بازی کنن نه برای یک امتیاز بی ارزش لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۳۹۹۹ روز قبل آره بابا چی میشه مگه . این موضوع خیی جالب بود از شما واقعا سپاسگزارم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۹ روز قبل آرسنال از منچستر سیتی 6 تا خورد . منچستر 6 تا از سیتی خورد و ..... اتفاقی نیفتاد کیمیا صلواتی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کیمیا صلواتی ۳۹۸۰ روز قبل بعضی از این خانم ها یا آقایون هستند جوری در مورد استقلال صحبت میکنند که انگار نه انگار که استقلالی هستند کمی تعصب هم بد نیست بخدا zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: کیمیا صلواتی اصللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللا و ابددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددا... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 فک کنین ما مقابل لنگیا ببازیم............................................اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اصلا فکرشو هم نکنین... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 فک کنین ما مقابل لنگیا ببازیم............................................اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اصلا فکرشو هم نکنین... نه که تاحالا نباختیم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=zahra*ss*7777777*4444444] فک کنین ما مقابل لنگیا ببازیم............................................اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اصلا فکرشو هم نکنین... نه که تاحالا نباختیم باختیم ولی مهمش اینه که تعداد بردامون بیشتر از باختامون بوده و البته جدیدا هم به 4پلیس نباختیم و نباید بذاریم که ببازیم.... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۹ روز قبل متاسفانه آخرین بازی دربی رو ما باختیم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر متاسفانه آخرین بازی دربی رو ما باختیم اولا آخرین بازی دربی مساوی شد خدا رحم کرده شما آقایون استادیوم میرید و میگید آخرین بازی اس اس باخت دوما قبل اون بازی ام که باختیم 4تا برد با پرویز خان داشتیم اگه یادتون رفته یادآوری کنم سوما حالا استقلال از پرسپولیس باخته باشه شما طرفدار استقلال این موضوع رو باید تو سایت مطرح کنی ؟؟؟؟ رابعا تعداد برد های استقلال تو دربی از پرسپولیس بیشتره فکر کنم دلایم کافی بود برای اینکه بگم عمرا استقلال از پرسپولیس ببازه حتی در این اوضاع نابسامان در بد بینانه ترین حالت مساویه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=majidazar1360] متاسفانه آخرین بازی دربی رو ما باختیم اولا آخرین بازی دربی مساوی شد خدا رحم کرده شما آقایون استادیوم میرید و میگید آخرین بازی اس اس باخت دوما قبل اون بازی ام که باختیم 4تا برد با پرویز خان داشتیم اگه یادتون رفته یادآوری کنم سوما حالا استقلال از پرسپولیس باخته باشه شما طرفدار استقلال این موضوع رو باید تو سایت مطرح کنی ؟؟؟؟ رابعا تعداد برد های استقلال تو دربی از پرسپولیس بیشتره فکر کنم دلایم کافی بود برای اینکه بگم عمرا استقلال از پرسپولیس ببازه حتی در این اوضاع نابسامان در بد بینانه ترین حالت مساویه یعنی فکر میکنی نتیجه آخرین دربی رو من نمیدونم ؟ آخرین باری رو که یک تیم برد رو گفتم . دوما این تیم امیرخانه و من هم مثل شما دقیقا مطمئنم که استقلال ابدا در این بازی نمی بازه . شک ندارم . ولی احتمال اینکه با یک گل ببریم زیاده امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۶۸ روز قبل امیر نزاشت مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی امیر نزاشت درسته اگه برد میخاست حتما هجومی بازی می کرد zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر خود امیر هم که گفت از نتیجه راضیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: zahra nashenas خود امیر هم که گفت از نتیجه راضیمقبول دارم که الان ما راضی تریم ولی این وضع بازی کردن به فوتبال ما کمکی نمیکنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا