نظرتون راجع به مفت خوری های پرسپولیس در داربی های اخیر چیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » نظرتون راجع به مفت خوری های پرسپولیس در داربی های اخیر چیه؟ saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون راجع به مفت خوری های پرسپولیس در داربی های اخیر چیه؟ توسط saman karimifar ۵۷۵۳ روز قبل با توجه به اینکه پرسپولیس همیشه در بازی های اخیر تنها در واپسین لحظات تونسته دروازه استقلال رو باز کنه به نظرتون چه چیزی باعث این خوش شانسی های اخیرشون شده؟ مجید فرهنگ فر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید فرهنگ فر ۵۷۵۳ روز قبل شانسی است دیگهکاریش نمیشه کردولی ای کاش دفاعی بازی می کردیم..... آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۵۱ روز قبل سلام دوست من : باید این واقعیت رو قبول کنیم که هیچ کاری بی حکمت خداوند نیست و او بهتر میدونه که چی بهتره .به این فکر کن که تیم پیروزی می باخت ؟ چه خسارتهایی به شهرها وارد میشد ؟ سالهای قبل این تجربه ثابت کرده . اما نگران نباش با توکل به خدا قهرمان میشیم و اون تساوی رو هم از یاد میبری و بجاش جشن قهرمانی برقرار میکنی . ( آریا ) saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۴۸ روز قبل با سلام من به شانس اعتقادی ندارم وقتی استقلال در یه بازی در دقایق پایانی گل خورد دیگه باید از این تجربه استفاده می کرد و می دونست که تو اون شرایط پایان بازی با اون همه فشار روحی دفاع مطلق کار درستی نیست این که پرسپولیس در دقایق پایانی گل می زنه از عدم تدبیر درست استقلاله نه از شانس اونا saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: آریا جاوید پرسپولیس از اول خلقتش از کون میاره اینم یک اثبات دیگه nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۸ روز قبل بابا داربی تموم شد بازی های بعد از اون هم تموم شد گذشته ها رو صلوات ببینین در آینده باید چی کار کرد البته از گذشته ها هم باید درس گرفت که در این شکی نیست saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۴۶ روز قبل با سلام s.s عزیز تو پست قبلی ارز کردم تنها علت گل خوردن استقلال در بازی های اخیر با پرسپولیس توجه نکردن و درس نگرفتن از گذشتس nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۶ روز قبل صالح جان من هم به شخصه برای تمام پست های شما ارزش قائلم چون همشون رو از رو منطق می نویسی من سعی میکنم همه پستهاتون رو بخونم. حرف شما در رابطه با درس گرفتن از تجارب قبلی کاملا بجا و صحیح می باشد saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۴۴ روز قبل باسلام متشکرم رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۱۹ روز قبل این مفت خوری ppنیست این اشتباه ماست که در دوبازی در دقایق اخر گل یکجور میخوریم پس بهتر ازاین بازیها درس بگیریم.رضا محمدحسین حسنی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۳:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسین حسنی ۵۷۱۶ روز قبل عیب درپرسپولیس نیست مشکل ازماست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا