استاد دربی را کدام شخصیت میدانید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » استاد دربی را کدام شخصیت میدانید؟ محمد علی نظری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 استاد دربی را کدام شخصیت میدانید؟ توسط محمد علی نظری ۴۲۰۴ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۰۴ روز قبل هر چند احترام خاصی برای ژنرال قائلم اما تو دربی ها مثل پرویز خان شجاعت نداره و دوست نداره رکورد شکست ناپذیریش تو دربی شکسته بشه.به خاطر همین پرویز خان فقط برای برد بازیکنانش رو میفرستاد اما ژنرال انصافا اینطور نبود. امیدوارم امسال هم لنگی ها رو مثل همیشه سوراخ سوراخ کنیم.از امسال باید سلسله سوبله چوبله رو ارتقا بدیم تا عدد 6 تا دوباره لنگیها حرف از 6 نزنن. 44444444444444444444444444444444444444444 حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۲۰۴ روز قبل به نظر من قلعه نوعی پارسال به خاطر این که صدر از دست نده اون کارو کرد که بهترین کار بود مظلومی هم با بی تفاوتیش به بازی تو دقایق اخر اون اتفاق تلخو رقم زد که همه موفقیتاش تو بازی های قبلو خراب کرد امسال نشونشون میدیم حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۲۰۴ روز قبل من به پرویز رای دادم ولی دلم پیش قلعه نوییه.*** حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۲۰۴ روز قبل من به پرویز رای دادم ولی دلم پیش قلعه نوییه.*** علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۲۰۳ روز قبل انصافا پرویز خان خیلی تیم قوی و خوبی داشت البته اس اس همیشه خوبه ولی تو اون دوره هم جباری هم اقا فرهاد رو اوج بودن ولی از نظر اماری پرویز سوبله چوبله قطعا از همه بهتره کامبد سینکی راد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۲۰:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط کامبد سینکی راد ۴۱۹۸ روز قبل 1- پرویز مظلومی 2- منصورخان پورحیدری ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۹۸ روز قبل استاد اس اس علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۹۸ روز قبل همیشه تو شرایط سخت ژنرال دربی داشته اما مطمئن باشید علی دایی رو سوراخ سوراخ می کنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا