به موضوع نظز شما درباره بازی با ملون چیست ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » موضوعات قدیمی » به موضوع نظز شما درباره بازی با ملون چیست ؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 به موضوع نظز شما درباره بازی با ملون چیست ؟ توسط رضا کلاگر ۵۵۷۵ روز قبل نتیجه را اعلام کنید؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۷۵ روز قبل به نظر من اگر از یک بازیکن طراح مانند جانواریو استفاده کنیم بازی را به راحتی میبریم چون روحیه تیم ملوان بعد باخت به پیکان پایینه وبهترین فرصت برای برد است.رضا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۵ روز قبل انشالله برد سوم با اختلاف دو گل می بریم بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۵۷۴ روز قبل من با نظر آقا رضا موافقم نتیجه هم 0_2 میبریم. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۴ روز قبل استقلال 3 - ملوان 1 اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۴ روز قبل استقلال باید ملوان رو ببره تا در کورث باقی بمونه احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۴ روز قبل 0-2 به سود استقلال REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۵۷۴ روز قبل میبریم 2-0 اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۳ روز قبل ملوان که مطمئنم سوراخ سوراخ می شه benyamin valadoost جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ ۱۴:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط benyamin valadoost ۵۵۷۱ روز قبل به نظر من1-2 استتقلال می بره اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۱ روز قبل به نظر من استقلال در این بازی با یک ترکیب جدید به زمین میاد وبا اقتدار این بازی رو می بره اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۶۹ روز قبل باز مساوی انشالله بازی بعدی رو می بریم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا