طومار برای حمایت از امیر برای ماندن در استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » موضوعات قدیمی » طومار برای حمایت از امیر برای ماندن در استقلال رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 طومار برای حمایت از امیر برای ماندن در استقلال توسط رضا کلاگر ۵۶۸۸ روز قبل از شما تمامی اعضا سایت تقاظا دارم برای حمایت از ژنرال برای ماندن در استقلال بانوشتن کلمه موافقم نظر خود را اعلام دارید .باتشکر از تمامی ابی دلان عاشق .رضا رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۸۸ روز قبل موافقم مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۸۸ روز قبل موافقم و و مخالف حضور آشتیانی. مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۸۷ روز قبل موافقم نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۸۷ روز قبل موافقم حسین رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین رجبی ۵۶۸۷ روز قبل من با ماندن ایشان موافقم اما فکر نمی کنید که یک مربی طراز اول خارجی خیلی برای استقلال مفید تر خواهد بود. امیرحسین آقاجانی فشارکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین آقاجانی فشارکی ۵۶۸۷ روز قبل موافقم امید غلامپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۳:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید غلامپور ۵۶۸۷ روز قبل موافقم امیر سلطان عشقه آقای آشتیانی تا همین چند ماه پیش چمن آزادی رو از نزدیک ندیده بود.حالا یک شبه کاری کرد تا امیرخان از استقلال فرای بشه. هادی مسیح زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط هادی مسیح زاده ۵۶۸۷ روز قبل موافقم هادی مسیح زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط هادی مسیح زاده ۵۶۸۷ روز قبل موافقم من فکر میکنم اصلا آقای واعظ مناسب مدیر عاملی استقلال نیست هیچکس مثل حاج فتح الله زاده واسه استقلال نیست آخه کجای دنیا یه مربی که تیم رو قهرمان میکنه بیرونش میکنن رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۸۷ روز قبل ازهمه دوستان ابیدلی که دراین همدلی شرکت کردن تشکر میکنم. ولی دیگر دیرشده ژنرال را فراری داد این ........ . این بخش را میبندم. باتشکر .رضا فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۸۷ روز قبل موافقم اونایی که میگن مربی درجه یک آخه مربی درجه یک مگه بیکاربیادایران پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا