قهرمان اسیا از کدام کشور است؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » موضوعات قدیمی » قهرمان اسیا از کدام کشور است؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 قهرمان اسیا از کدام کشور است؟ توسط رضا کلاگر ۵۷۱۷ روز قبل به نظر من تیمهای ایرانی اگر به تلاش خود اضافه کنند قهرمانی برای ما است وبه یاری خدا استقلال قهرمان میشود.رضا رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۱۷ روز قبل از شما دوستان عزیز درخواست دارم تا نظر خود را در این تایپ بنویسید.باتشکر .رضا saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۱۴ روز قبل باسلام هرچند از صمیم قلب دوست دارم یه تیم ایرانی قهرمان بشه مخصوصا استقلال و حتی پرسپولیس ولی هرچی بیشتر فکر می کنم می بینم انصاف نیست با برنامه ریزی، کار، و مدیریتی که ژاپنی ها دارن اونا نتیجه نگیرن فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۷۱۴ روز قبل من بانظرصالح موافقم تیمهای ما نسبت به تیمای ژاپنی درسطح پایینتری هستن ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۲ روز قبل به نظر من باید از شرق آسیا باشه تیم های استرلیای هم شانسشون بیشتره مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۹۳ روز قبل دوست دارم تیم استقلال یا یک تیم ایرانی باشه ولی اینجور که به نظر می آید نمی شه. بنابراین فکر میکنم ژاپنی باشه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۲۹ روز قبل به نظر من استقلال خوب کار می کنه می تونه قهرمان بشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا