کدام تیم دراین لیگ سهمیه سوم را میگیرد؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » موضوعات قدیمی » کدام تیم دراین لیگ سهمیه سوم را میگیرد؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 کدام تیم دراین لیگ سهمیه سوم را میگیرد؟ توسط رضا کلاگر ۵۷۱۸ روز قبل کدام تیم شانس سهمیه سومی را دارد شما انتخاب کنید؟.رضا هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۷۱۷ روز قبل تیم مس کرمان شانس بیشتری دارد . رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۱۶ روز قبل من هم مثل شما دوست عزیز شانس مس را بیشتر میدانم.رضا حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۱۵ روز قبل با توجه بو جدول شانس مس بیشتر از باقی تیمهاست saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۱۵ روز قبل باسلام من به خاطر شخصیت آقای مظلومی خیلی دوست دارم مس سوم بشه بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۴ روز قبل با توجه به بازیای باقی مونده مس بیشترین شانسو داره محمد حسن حاجیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۴۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد حسن حاجیان ۵۷۱۴ روز قبل مس کرمان فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۷۱۴ روز قبل من دوست دارم مس سوم بشه ruhi m جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۸۸ ۱۳:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ruhi m ۵۷۰۶ روز قبل ایشالا لنگ پاره پاره میشه و مس با استاد مظلومی وامیر حسین جون سهمیه رو میگیرن ضمنا من تازه عضویدم فدای هر چی اس اس محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۹۹ روز قبل مس کرمان با مظلومی که واقعا حقشه بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۹۹ روز قبل با توجه به این که فقط سپاهان شانس رقابت با مس رو داره لطفأ در نظر سنجی بین مس و سپاهان شرکت کنید. امیر عباس جعفری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر عباس جعفری ۵۶۹۹ روز قبل روی کاغذ مس! کلیک کنید: http://namahramane.blogsky.com امیر عباس جعفری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر عباس جعفری ۵۶۹۹ روز قبل شعار استقلالی ها در بازی های آینده: مایلی یادت نره ژنرال سرورته پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا