کاپیتانی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا » کاپیتانی میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 کاپیتانی توسط میلاد قربانی ۴۶۰۲ روز قبل اصغر فرخیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط اصغر فرخیان ۴۶۰۲ روز قبل farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۶۰۱ روز قبل به نظر من هرکی با تجربه تره جدا واسه استقلال زحمت کشیده لیاقت اونه.این که میگن نکونام بیاد کاپیتانه اشتباهه.پس منتظری چی؟صادقی چی؟اینا که جدا با غیرتای اس اسن یا سید مهدی ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۹۲ روز قبل به نظر من فرهاد باید کاپیتان باشه حالا که نمیاد سید مهدی رحمتی باشه farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۹۱ روز قبل میاد حتما میاد.الان نیاد نیم فصل ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: farzad haghighi میاد حتما میاد.الان نیاد نیم فصل نمیاد با این شرط هایی که این امیر قلعه نویی میزاره بعید میدونم چه فایده اگه هم بیاد که معلوم نیست تو لیست 18 نفره هم باشه مجبوره از سکوها بازی رو نگاه کنه elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۵۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: ف م [quote=feri patala]میاد حتما میاد.الان نیاد نیم فصل نمیاد با این شرط هایی که این امیر قلعه نویی میزاره بعید میدونم چه فایده اگه هم بیاد که معلوم نیست تو لیست 18 نفره هم باشه مجبوره از سکوها بازی رو نگاه کنه امیرحسین نطاق جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین نطاق ۴۱۸۴ روز قبل فقط7مقدس!!!!!!!!!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۸۴ روز قبل فرهاد مجیدی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی این تاپیک ماله شهریور 91 هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۸۳ روز قبل آره.چرا اومده تو موضوعات فعال؟ ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۷۸ روز قبل چی بگم والا.خسته شدیم دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۱۷۵ روز قبل کاپیتان اول و آخر فقط فرهاد مجیدی امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۱۵۳ روز قبل اول فرهاد دوم جواد سوم سید محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۱۵۳ روز قبل معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۱۵۳ روز قبل خوشت اومد داش امیر؟دروغ میگم ؟هرجا میریم اسم این پسره است مردم از حسودی!!!!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۱۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد ببخشیدا ببخشیدا ولی شما خیلی خیلی کاراشتباهی مکنید که داداش فرهاد ما توهین میکنید ادم تا یه اندازه صبر داره من دیگه نمی تونم صبر کنم من میتونم همه حرفی رو تحمل کنم بجز توهین به داداش فرهادم ببین یه بار دیگه ببینم به داداش فرهاد گلم توهین کردی من میدونم باتو اجنوی پرست فهمیدی یا نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=mohmaad ss]معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد این شکلکی که گذاشتم معنیش این بود که به حرف محمد اس اس خندم گرفت.به سطح فکرش خندم گرفت.وگرنه اصلا جنبه حمایتی نداشت. محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۱۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=mohmaad ss]معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد این شکلکی که گذاشتم معنیش این بود که به حرف محمد اس اس خندم گرفت.به سطح فکرش خندم گرفت.وگرنه اصلا جنبه حمایتی نداشت. داش امیر داشتیم؟؟؟تو که خصوصی زدی حال کردی با حرفم و جواب دادنم!نظرت عوض شد؟عجیبه ها محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۱۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی [quote=mohmaad ss]معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد ببخشیدا ببخشیدا ولی شما خیلی خیلی کاراشتباهی مکنید که داداش فرهاد ما توهین میکنید ادم تا یه اندازه صبر داره من دیگه نمی تونم صبر کنم من میتونم همه حرفی رو تحمل کنم بجز توهین به داداش فرهادم ببین یه بار دیگه ببینم به داداش فرهاد گلم توهین کردی من میدونم باتو اجنوی پرست فهمیدی یا نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن برو کوچولو معنی حرف منو نفهمیدی انگار.؟ من خودم نوکر داش فرهادم هستم میگم دخترا اونم خوشگلاشون از این خوششون میاد حرصم میگیره از حسودی البته تورو نمیگم..عصبانی نشو و دخالت نکن چون بعد مجبورم بهت توهین کنم ..اونی که میگم خودش باید بیاد جوابم و بده.! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی [quote=Different] [quote=Different] معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد این شکلکی که گذاشتم معنیش این بود که به حرف محمد اس اس خندم گرفت.به سطح فکرش خندم گرفت.وگرنه اصلا جنبه حمایتی نداشت. داش امیر داشتیم؟؟؟تو که خصوصی زدی حال کردی با حرفم و جواب دادنم!نظرت عوض شد؟عجیبه ها من تو خصوصی هم بهت گفتم حرفت با مزه بود و به حرفت نخندیدم.بلکه به خودت خندیدم. مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۱۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی [quote=parand]معلومه که رحمتی باید باشه!چیه این مجیدی از بس دختر خوشگلا خوششون میاد ازش من ازش متنفرم........مثل این 5858وبقیه!!!!!!چتونه آخه!!!!!من پسر به این ماهی!همش فرهاد فرهاد فرهاد ببخشیدا ببخشیدا ولی شما خیلی خیلی کاراشتباهی مکنید که داداش فرهاد ما توهین میکنید ادم تا یه اندازه صبر داره من دیگه نمی تونم صبر کنم من میتونم همه حرفی رو تحمل کنم بجز توهین به داداش فرهادم ببین یه بار دیگه ببینم به داداش فرهاد گلم توهین کردی من میدونم باتو اجنوی پرست فهمیدی یا نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن برو کوچولو معنی حرف منو نفهمیدی انگار.؟ من خودم نوکر داش فرهادم هستم میگم دخترا اونم خوشگلاشون از این خوششون میاد حرصم میگیره از حسودی البته تورو نمیگم..عصبانی نشو و دخالت نکن چون بعد مجبورم بهت توهین کنم ..اونی که میگم خودش باید بیاد جوابم و بده.! ببین اولا من نیاز ندارم تو یه اقای ظاهرن مودب به من بگی که من خوشگلم بعدم خوب دیگه معلوم هیچ کسی به پای داداش فرهادمون نمیرس پس توحسرتو حسودی بمون محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۱۵۲ روز قبل اهان فهمیدم ...امیر حسین با ساحره خانم بده با این مهسا خوبه من دارم راجب به ساحره خانم حرف میزنم اون میگه خانمهای سایت من به خانمای دیگه چیکار دارم اخه!!!!!!!!!!بدت نیومده امیرا !!!!!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۱۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی اهان فهمیدم ...امیر حسین با ساحره خانم بده با این مهسا خوبه من دارم راجب به ساحره خانم حرف میزنم اون میگه خانمهای سایت من به خانمای دیگه چیکار دارم اخه!!!!!!!!!!بدت نیومده امیرا !!!!!!! حرف زیادی نزن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۵۲ روز قبل آقای محمد اس اس دیگه تمومش کنید. بعد به من میگید امیر حسین چرا اینقدر احترام رعایت نمیکنی؟آخه آدمی که عزت نفس نداره و اینقدر خودشو حقیر و کوچیک میکنه احترام داره؟ حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۵۲ روز قبل اینجا هم این بحث ادامه داره mohmaad ss شما نظری درباره استقلال نداری چه خبراز باشگاه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۵۱ روز قبل اصلا مهم نیست لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۱۵۰ روز قبل داش فرهاد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۴۶ روز قبل این محمد همه جا رو کرده سایت دوستیابی . عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۱۰۸ روز قبل حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۱۰۷ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی چیه گذاشتی؟حالت خوبه؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۷ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی چیه گذاشتی؟حالت خوبه؟ دوست عزیز اگر شما دقت کنی این تاپیک برای تیرماه سال 91 !!!! علیرضا طاقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا طاقتی ۴۱۰۵ روز قبل فقط فرهاد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۰ روز قبل کاپیتان فقط مجیدی ولا غیر پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا