به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، اما چیزی که برای رسانهها اهمیت داشت این است که مجیدی پس از تعویض با پرویز مظلومی دست نداد و این را روی حساب ناراحتی کاپیتان استقلال گذاشتند. اما مجیدی در مصاحبه با سایت گل تمام این شایعات را رد میکند.
آقا فرهاد، بازی چطور بود؟
اگر در مورد خودم بخواهیم راضی نیستم، من تمریناتم را دیر شروع کردم و چند روزی است که مصدومیت تمام شده، اما چون آرش برهانی مصدوم بود کادرفنی از من خواست تا بازی کنم. من هنوز آماده نیستم و تا رسیدن به آمادگیام کامل زمان میبرد. من فقط یک هفته با تیم تمرین کردم و شرایط حضور در یک مسابقه را نداشتم.
نظرت در مورد عملکرد استقلال چیست؟
خوب بازی نکردیم.واقعیتش این است که بازیکنان زیادی به ما اضافه شدهاند و ساختار تیم تغییر کرده، زمان میخواهد تا این بازیکنان با همدیگر هماهنگ شوند. من به نظرم استقلال هنوز به آن شرایطی که مربیان مدنظرشان است نرسیده است.
این باخت روی روند کاری شما تأثیر میگذارد؟
سالی هم که قهرمان شدیم، در پنج هفته اول 5 امتیاز آوردیم، هنوز اول لیگ است و تیم ما نسبت به سایر تیمها تغییرات بیشتری داشته است. تیم آقای جلالی خوب بازی کرد ولی این را فراموش نکنید که استقلال هنوز هماهنگ نیست.
این فرصت را داشتید که بازی را به تساوی بکشانید؟
بله، این فرصت وجود داشت ما بازی را خوب شروع کردیم اما هر چه از بازی گذشت فولاد بهتر شد.
علیرغم اینکه ناآماده بودی بازی برای استقلال چه جذابیتی برایت داشت؟
همیشه حضور در استقلال برایم جذاب است اما دوست دارم وقتی در زمین هستم برای این تیم خوب کار کنم. من فقط 3 جلسه با استقلال تمرین کردم، آقای مظلومی خواست بازی کنم من هم قبول کردم با اینکه تمرین زیادی نداشتم اما 70 دقیقه بازی کردم و فکر میکنم این زمان، زمان خوبی بود که در زمین بودم.
چه زمانی فرهاد مجیدی را آماده ببینیم؟
چند هفته وقت میخواهم و باید با کمک دکتر نشاطی بدنم را آماده کنم.
استقلال امسال در کورس خواهد بود؟
استقلال همیشه در کورس خواهد بود. من مطمئنم که استقلال در این فصل بهتر و بهتر خواهد شد.
در این 70 دقیقهای که بازی کردی دردی از ناحیه مصدومت نداشتی؟
نه هیچ دردی نداشتم و از این مسأله خوشحالم، اما از نظر بدنی کمی مشکل داشتم که آن هم با تمرین در چند هفته آینده حل میشود.
رسانهها نوشتهاند که بعد از تعویض با مظلومی دست ندادی؟
من از آقای مظلومی تشکر میکنم که اطمینان کرد و به من بازی داد. هیچ مشکلی بین من و آقای مظلومی نیست و من نمیدانم در مورد کدام صحنه حرف میزنید. از آقای مظلومی باید تشکر هم بکنم که با این وضعیت بدنی به اجازه بازی داد.
حرف آخر؟
از تماشاگرانمان تشکر میکنم که تا پایان بازی از تیم حمایت کردهاند و علیه کسی شعار ندادند، این شعور تماشاگر ما را میرساند و باید قدر این تماشاگران را بدانیم. واقعا ناراحت هستم که تماشاگران ما با ناراحتی به خانههایشان رفتهاند اما به آنها قول میدهیم که این اتفاق تلخ را خیلی زود جبران کنیم