قلعه نوعی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » بررسی عملکرد سایر تیمها » قلعه نوعی اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 قلعه نوعی توسط اسماعیل شریفی ۵۵۱۱ روز قبل به نظر من قلعه نوعی مربی با دانش وباهوشیه واین تیمی که هم داره مطمئنم پدیده لیگ میشه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۰۹ روز قبل من امیدوارم بعد از استقلال تیم امیر موفق باشه REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۵۰۷ روز قبل منم طرفدار ژنرال هستمولی سپاهان خودش همیشه واسه قهرمانی میجنگیده حالا شما میگید پدیده میه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۰۶ روز قبل دوست عزیز سپاهان امسال با هر سال فرق داره اولا امسال برایه قهرمانی سه جام می جنگه ثانیا امیر قلعه نوعی رو داره که این همه طرفدار داره تازه امیر قلعه نوعی هرجا که میره تیم رو قهرمان میکنه به خاطر همین همه نگاهها رفته طرف سپاهان سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۰۵ روز قبل درسته که من هم امیر خان رو دوست دارم اما قهرمان امسال استقلاله اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۰۵ روز قبل استقلال که سرور وسالار همه تیمهاست به امید خدا قهرمانیم علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۴۹۸ روز قبل همه ی دنیا باید به امیر خان احترام بزارن سپاهان امسال قهرمانه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۹۶ روز قبل ما که امیدواریم استقلال قهرمان بشه وامیر قلعه نوعی هم با تیم خودش موفق بشه علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۴۹۵ روز قبل اقایه 322 از رویه تعصب صحبت نکن همه میدونن که سپاهان ازاستقلال و پیروزی قوی تره واقع بین باش . علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۴۹۵ روز قبل مرفاوی یادت باشه امیر خان سرورته اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۹۰ روز قبل دوست عزیز یادت باشه استقلال سروره همه تیمهاست پس خواهش میکنم در این رابطه بحث نکن اما در مورد امیر فعلا فقط استقلال بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۴۸۹ روز قبل آقای قلعه نویی افتخار ایران و استقلاله ولی در حال حاضر باید آقای مرفادی حمایت بشه. REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۴۸۷ روز قبل ژنرال نیازی به تعریف کردن ندارهکارنامه ی کاریش نشون میده که چه جور مربی یه علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۴۸۵ روز قبل دوست عزیز فعلا که سپاهان سروره اگه نمیدونی یه سر به جدول بزن احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۴۰۵ روز قبل من خودم خیلی قلعه نوعی رو دوست دارم ولی به نظر من امسال سپاهان قهرمان میشه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۰۲ روز قبل امیر قلعه نوعی رو دوست داریم ونه به هر قیمتی چون استقلال قیمت نداره وبه خاطر استقلال از خیلی از بزرگان فوتبال میگذریم عشق فقط استقلال کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۳۹۷ روز قبل قلعه نویی تو آخرین اظهاراتش گفته حتی اگر واعظ هم بره به استقلال بر نمیگرده..... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا