صدر نشینی پرسپولیس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » بررسی عملکرد سایر تیمها » صدر نشینی پرسپولیس حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 صدر نشینی پرسپولیس توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۷ روز قبل بالاخره بعد سه سال به صدر جدول رسیدن امروز یکی از خاطره انگیز ترین و بهترین روزهای هواداران پرسپولیسه شاید به خیابونا بریزن و شیرینی پخش کنن البته آماده اینم باشین که هواداراشون وحشتناک کری میخونن کم چیزی نیست بعد سه سال به صدر رسیدن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۷ روز قبل آخه،،،،،،! بیچاره ها سر از پا نمیشناسن!!! انگار دوباره قهرمان جام ولایت شدن!!!! گناه دارن!!! میدونین چرا؟؟؟! چون ما بعداز برگزاری بازیهای عقب افتاده مون، صدر جدول و میگیریم و اونا باید دوباره بیان زیر ما.....! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۷ روز قبل چه حس قشنگی دارم یواش یواش احساس غرور میکنم ولی احساس غربت تمام وجودم را گرفته الان حدود 5 ساعت شده تازه دارم میفهمم استقلالیا همیشه تو چه حالی هستن فقط حیف که برای چند روز تازه اونم به خاطر بازی کمتر استقلال ما صدر جدولیم ولی به هر حال باید از این فرصت چند روزه بهترین استفاده را بکنم یک حس عجیبی دارم همش فکر میکنم رویاست یا دارم خواب میبینم شاید امشب دعاهایم مستجاب بشه چون به هر حال همیشه گفتن زمانی که اتفاق نادری توعالم رخ میده حوائج براورده میشه پس از خدا میخوام فردا صبح یا ما تو لیگ کشور مالدیو که همیشه صدر جدول باشیم یا استقلال بره تو لالیگا تا قهرمان نشه ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. صحبتهای یک قرمز بعد از رسیدن به صدر جدول علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۷ روز قبل چه حس قشنگی دارم یواش یواش احساس غرور میکنم ولی احساس غربت تمام وجودم را گرفته الان حدود 5 ساعت شده تازه دارم میفهمم استقلالیا همیشه تو چه حالی هستن فقط حیف که برای چند روز تازه اونم به خاطر بازی کمتر استقلال ما صدر جدولیم ولی به هر حال باید از این فرصت چند روزه بهترین استفاده را بکنم یک حس عجیبی دارم همش فکر میکنم رویاست یا دارم خواب میبینم شاید امشب دعاهایم مستجاب بشه چون به هر حال همیشه گفتن زمانی که اتفاق نادری توعالم رخ میده حوائج براورده میشه پس از خدا میخوام فردا صبح یا ما تو لیگ کشور مالدیو باشیم که همیشه صدر جدول باشیم یا استقلال بره تو لالیگا تا قهرمان نشه ........ صحبتهای یک قرمز علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۷ روز قبل زمان ارسال: ۶ آبان ۱۳۹۲ - ساعت : 12:06:38 AM چه حس قشنگی دارم یواش یواش احساس غرور میکنم ولی احساس غربت تمام وجودم را گرفته الان حدود 5 ساعت شده تازه دارم میفهمم استقلالیا همیشه تو چه حالی هستن فقط حیف که برای چند روز تازه اونم به خاطر بازی کمتر استقلال ما صدر جدولیم ولی به هر حال باید از این فرصت چند روزه بهترین استفاده را بکنم یک حس عجیبی دارم همش فکر میکنم رویاست یا دارم خواب میبینم شاید امشب دعاهایم مستجاب بشه چون به هر حال همیشه گفتن زمانی که اتفاق نادری توعالم رخ میده حوائج براورده میشه پس از خدا میخوام فردا صبح یا ما تو لیگ کشور مالدیو باشیم که همیشه صدر جدول باشیم یا استقلال بره تو لالیگا تا قهرمان نشه...... صحبتهای یک قرمز بعد از رسیدن به صدر جدول علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۷ روز قبل زمان ارسال: ۶ آبان ۱۳۹۲ - ساعت : 12:06:38 AM چه حس قشنگی دارم یواش یواش احساس غرور میکنم ولی احساس غربت تمام وجودم را گرفته الان حدود 5 ساعت شده تازه دارم میفهمم استقلالیا همیشه تو چه حالی هستن فقط حیف که برای چند روز تازه اونم به خاطر بازی کمتر استقلال ما صدر جدولیم ولی به هر حال باید از این فرصت چند روزه بهترین استفاده را بکنم یک حس عجیبی دارم همش فکر میکنم رویاست یا دارم خواب میبینم شاید امشب دعاهایم مستجاب بشه چون به هر حال همیشه گفتن زمانی که اتفاق نادری توعالم رخ میده حوائج براورده میشه پس از خدا میخوام فردا صبح یا ما تو لیگ کشور مالدیو باشیم که همیشه صدر جدول باشیم یا استقلال بره تو لالیگا تا قهرمان نشه...... صحبتهای یک قرمز بعد از رسیدن به صدر جدول علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۷ روز قبل چه حس قشنگی دارم یواش یواش احساس غرور میکنم ولی احساس غربت تمام وجودم را گرفته الان حدود 5 ساعت شده تازه دارم میفهمم استقلالیا همیشه تو چه حالی هستن فقط حیف که برای چند روز تازه اونم به خاطر بازی کمتر استقلال ما صدر جدولیم ولی به هر حال باید از این فرصت چند روزه بهترین استفاده را بکنم یک حس عجیبی دارم همش فکر میکنم رویاست یا دارم خواب میبینم شاید امشب دعاهایم مستجاب بشه چون به هر حال همیشه گفتن زمانی که اتفاق نادری توعالم رخ میده حوائج براورده میشه پس از خدا میخوام فردا صبح یا ما تو لیگ کشور مالدیو باشیم که همیشه صدر جدول باشیم یا استقلال بره تو لالیگا تا قهرمان نشه...... صحبتهای یک قرمز بعد از رسیدن به صدر جدول علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۴۷ روز قبل از همه عذر میخوام ولی هر کار کردم این تاپیک درست نیامد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان از همه عذر میخوام ولی هر کار کردم این تاپیک درست نیامد عیبی نداره علیرضا جان.... در ضمن خیلیم قشنگ بود سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۴۷ روز قبل بهترین کری برای پرس پلیس که به صدر رسیده:«صدر جدول رو دیدید؟ خب یه عکس یادگاری با صدر جدول بندازید که زود باید پسش بدین»! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی بهترین کری برای پرس پلیس که به صدر رسیده:«صدر جدول رو دیدید؟ خب یه عکس یادگاری با صدر جدول بندازید که زود باید پسش بدین»! آفرین.... خیلی قشنگ بود.... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۶ روز قبل طفلکیا تو این روزا چقدر ذوق زده شدن . جالب تر اینه که اینقدر روشون زیاده همکار من با شیرینی اومده بود اداره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۶ روز قبل خوب مرضیه جون حق دارن 3 ساله این قسمت جدول و ندیدن ولی به همکارت بگو به زودی باید خرما پخش کنه چون ازشون میگیریم صدرو مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار خوب مرضیه جون حق دارن 3 ساله این قسمت جدول و ندیدن ولی به همکارت بگو به زودی باید خرما پخش کنه چون ازشون میگیریم صدرو ایشالا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۵ روز قبل بابا ولشون کنید اینا رو محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۴۴ روز قبل هر 4 سال یه اتفاق نادر تو لنگ میفته صدر نشینی لیگ چه حرفا چه چیزا آدم شاخ در میاره منتظر 4 سال بعدی باشید علیرضا فارسی نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۰۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا فارسی نژاد ۴۰۴۴ روز قبل یادم میاد اخرین باری که لنگ قهرمان شد تلوزیون ها سیاه و سفید بود عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۲۳ روز قبل فکر کن صدر نشینی شون تا آخر فصل باقی بمونه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: عارف یوسفی فکر کن صدر نشینی شون تا آخر فصل باقی بمونه مثل اینکه یادت رفته اونا هتوز قهرمان نشدن . اگه با سه گل ببریم قهرمانیم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۴۰۲۰ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا فارسی نژاد یادم میاد اخرین باری که لنگ قهرمان شد تلوزیون ها سیاه و سفید بودمرسی جالب بود!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۹ روز قبل قهرمانیهای پرسپولیس داره زیاد میشه قهرمان جام ولایت قهرمان نیم فصل لیگ . بابا ایولا لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۳۹۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا فارسی نژاد یادم میاد اخرین باری که لنگ قهرمان شد تلوزیون ها سیاه و سفید بودخیلی بامزه بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۵ روز قبل به نظرم دیگه نباید مسخر شون کنیم . اونا خیلی بهتر از ما بازی میکنن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا