حقارت پرسپولیس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » بررسی عملکرد سایر تیمها » حقارت پرسپولیس فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 حقارت پرسپولیس توسط فرهاد قدیری ۴۵۹۱ روز قبل وقتی بازی پرسپولیس و الهلال رو می دیدم اصلا" باورم نمی شد پرسپولیس اینجوری بازی کنه. خداییش شانس آورد 4-5 تا گل نخورد. این پرسپولیس در حد تیم های لیگ دو هم نمی تونه بازی کنه! اشکان قدیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط اشکان قدیمی ۴۵۹۰ روز قبل شما اگه استقلالی هستی با پرسپولیس چه کار داری هواداران پسرپولیس در مورد تیم خود حق دارند حرف بزنند اما شما به عنوان هوادار استقلال حق نداری درمورد پرسپولیس حرف بزنی فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۹۰ روز قبل چه ربطی داشت اول متن رو خوب بخون بعد نظر بده. اصلا" معنی حقارت رو می دونی!؟ من می گم پرسپولیس آبروی ایران رو برد چون خیلی کوچیکه. در ضمن شما تعیین نمی کنید که من حق دارم در مورد چه موضوع یا بازیکن یا تیمی صحبت کنم. اینجا تالار گفتگو بصورت آزاده دوست عزیز. موفق باشید. اشکان قدیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط اشکان قدیمی ۴۵۸۹ روز قبل جوجه از ترست عکست را هم که برداشتی در ضمن دفعه ی اخرت باشه با من این جوری صحبت می کنم اگه دفعه بعد هم چنین رفتاری ببیتم می دونم چه کار کنم................. میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: اشکان قدیمی جوجه از ترست عکست را هم که برداشتی در ضمن دفعه ی اخرت باشه با من این جوری صحبت می کنم اگه دفعه بعد هم چنین رفتاری ببیتم می دونم چه کار کنم................. [/quote با رفیقم درست صحبت کن فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۸۹ روز قبل میلاد جان دوست عزیز ولش کن داداشمون یه مقدار عصبانی شده از حرفم. منظوری نداره. خودتو عشق است میلاد خان میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: فرهاد قدیری میلاد جان دوست عزیز ولش کن داداشمون یه مقدار عصبانی شده از حرفم. منظوری نداره. خودتو عشق است میلاد خان قربونت ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۸۸ روز قبل افتضاح بود تو این بازی ولی نباید چیزی گفت و درباره اونها صحبت کرد farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۶۱ روز قبل عدد 4رو فرهاد واسه همین نشونشون داده alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۴۵۳ روز قبل بابا لنگی نیاد نظر بده...آخه چی میخوات بگه!!!چی دارن بگن!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا