آیا استیل آذین پدیده لیگ برتر خواهد شد؟؟؟؟؟؟!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » بررسی عملکرد سایر تیمها » آیا استیل آذین پدیده لیگ برتر خواهد شد؟؟؟؟؟؟!!! محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 آیا استیل آذین پدیده لیگ برتر خواهد شد؟؟؟؟؟؟!!! توسط محمد عسگری ۵۵۶۸ روز قبل با نتایج بدست آمده استیل آذین آیا امکان دارد که امسال بعنوان پدیده لیگ برتر معرفی شود اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۶۸ روز قبل استیل آذین پدیده شناخته نمی شه مطمئنم تا حالا هم باداوری اومده بالا بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۵۶۸ روز قبل به نظر من نه لیگ پیش برق و پیکان تا 10 هفته صدر بودن تموم شد. استیلم مثل اونا از الان تا 27 روز شماری میکنم. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۶۸ روز قبل من که فکر نمیکنم پدیده بشه. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۶۷ روز قبل من بانظر بردیا موافقم.رضا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۶۶ روز قبل من که از خدا می خوام این تیم بره دسته یک این تیم از هر نظر بگی منفوره وفقط می خواد با پولاش بالای جدول رو بگیره شما قضاوت کنید این نفرات استیل آذین رو حمید استیلی مرزبان کریمی هدایتی mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۳۹ روز قبل عمرا کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۳۹۴ روز قبل سلام آقای محمد59 شما با توجه به آمار مطالبتون پیشکسوتید تو تالار وبر خودم واجب میدونم با صحیحترین جواب مراتب احترام خودم رو به شما به عنوان استقلالی متعصب تقدیم کنم.استیل آذین واقعاعالی عمل کرده ونشون داده یکی از مدعیان لیگ88 میبینیم که توجدول تا رده 5پنجم بالا اومده اونم با فاصله امتیازی بسیار کم نسبت به استقلال وپرسپولیس پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا