استقلال که قهرمان میشه. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » بررسی عملکرد سایر تیمها » استقلال که قهرمان میشه. سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 استقلال که قهرمان میشه. توسط سید حسن طاهری ۳۹۶۸ روز قبل atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۶۸ روز قبل لنگیا که عمرا دوم بشن همون 5 اونم با کلی ارفاق zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi شتر در خواب بیند پنبه دانه................ مال این حرفا نیستن که بخوان دوم بشن zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: zahra nashenas مطمئنا فولاد .... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۶ روز قبل زود قضاوت نکنید . ما هنوز با نیمه بالای جدول بازی نکردیم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۳۰ روز قبل هیچ چیز قابل پیش بینی نیست لطفا احساسی رفتار نکنید خدایی نکرده ممکنه همین لنگیا قهرمان بشن atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۰ روز قبل لنگی جماعت مال قهرمان شدن نیست اگه منظورتون قهرمانی جام ولایته شاید بتونن ولی جام خلیج فارس رو عمرا مال اس اسه ژنراله میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۳۰ روز قبل من دوست دارم هر تیمی سهمیه آسیا کسب کنه! بجز سپاهان!!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۰ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی من دوست دارم هر تیمی سهمیه آسیا کسب کنه! بجز سپاهان!!!!! چرا؟سپاهان که تیم خیلی خوبیه.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۳۰ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=meisam taj025] من دوست دارم هر تیمی سهمیه آسیا کسب کنه! بجز سپاهان!!!!! چرا؟سپاهان که تیم خیلی خوبیه.... چون هوادارای پرمدعایی داره!!! تا حالا باهاشون برخورد نداشتی! از شعارشون باید متوجه بشی! یه مورد تو سایت داشتیم، اونقدر پر رو بود که نگو! ضمنا کار شاقی م نکردن!؟ تیمی که هیچ گونه مشکل مالی نداره و از هر حیث چپش پره! و تو تبانی کردن م که استاده!!! صدرحمت به لنگیا! بخاطر همین حاضر بودم فینال حذفی پارسال، لنگ قهرمان بشه ولی سپاهان نه!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۹ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=zahra*ss*7777777*4444444] من دوست دارم هر تیمی سهمیه آسیا کسب کنه! بجز سپاهان!!!!! چرا؟سپاهان که تیم خیلی خوبیه.... چون هوادارای پرمدعایی داره!!! تا حالا باهاشون برخورد نداشتی! از شعارشون باید متوجه بشی! یه مورد تو سایت داشتیم، اونقدر پر رو بود که نگو! ضمنا کار شاقی م نکردن!؟ تیمی که هیچ گونه مشکل مالی نداره و از هر حیث چپش پره! و تو تبانی کردن م که استاده!!! صدرحمت به لنگیا! بخاطر همین حاضر بودم فینال حذفی پارسال، لنگ قهرمان بشه ولی سپاهان نه!!! ولی من تیم محلاتی که با تبانیو...قهرمان میشن رو به لنگ ترجیح میدم دیگه تیم زردکا جای خود دارد...درسته مشکل مالی ندارن ولی انصافا مدیریتی قوی دارن.... ولی چون نظر یه اس اسی اینه من دیگه حرفی ندارم... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۲۹ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 ولی من تیم محلاتی که با تبانیو...قهرمان میشن رو به لنگ ترجیح میدم دیگه تیم زردکا جای خود دارد...درسته مشکل مالی ندارن ولی انصافا مدیریتی قوی دارن.... ولی چون نظر یه اس اسی اینه من دیگه حرفی ندارم... شما لطف دارین که به نظر من احترام میذارین. ولی همون میریتی که شما ازش تعریف میکنی.، کار خاصی نمیکنه!؟ من بارها گفتم:؟ اگر بودجه سپاهان رو بدن به حاجی، تیم رو فقط برای قهرمانی آسیا میبنده!!! بهرحال من هم مطمئنا به نظر شخصی شما احترام میذارم....... کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۹۰۸ روز قبل البته نا گفته نمونه که استقلال 3 تا بازی خیلی سخت با تیمای بالای جدولی داره . هنوز نمیشه گفت استقلال 100% قهرمان shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی البته نا گفته نمونه که استقلال 3 تا بازی خیلی سخت با تیمای بالای جدولی داره . هنوز نمیشه گفت استقلال 100% قهرمان پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا