توجههههههههههههههههه! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » بررسی عملکرد سایر تیمها » توجههههههههههههههههه! علی فرحمند جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۲۰:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توجههههههههههههههههه! توسط علی فرحمند ۴۱۴۱ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۴۰ روز قبل بابا این که پرسیدن نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!فقط و فقط استقلال. پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۴۰ روز قبل با این سوالاتون تاریخ استقلال رو زیر سوال بردید! واقعا که... امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۴۰ روز قبل راست میگه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۴۰ روز قبل توروخدا یکم به سوالاتون توجه کنید!!!! همه سوالای ذهن آدم پرسیدن نداره!!! اونم تو اینترنت... محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۱۳۸ روز قبل بااین سوالاتون!!!!!!!!!!اخه نوکرتم این چه سوالیه که میپرسی!!!!جوابش معلومه.....فقط وفقط استقلال محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۱۳۸ روز قبل وجدانن مس سرچشمه کجا درسطح تیمهای دیگس...........بابایکم دقت کن نوکرتم پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۳۸ روز قبل نه واقعا شما چطور به خودت اجازه دادی استقلال رو با مس سرچشمه مقایسه کنی؟؟؟ amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۱۲۴ روز قبل ماسپاهانیمو حالاحالا قهرمانیم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۲۴ روز قبل ما استقلالیمو حالا حالا بی ادعا علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۲۳ روز قبل فقط به احترام دوستان نظر دادم وگرنه این سوال جوابش مشخص بود وگفتن نداشت تا ابد استقلال حلههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی ایول داری Different امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۲۲ روز قبل درس پس میدیم امید جان امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۲۲ روز قبل ما حاضریم ده سال پاپی تو لیگ برتر قهرمان نشیم ولی آبروی ایران تو آسیا را بخریم و جلو عربا 8تایی نشیم و هتریک 4تایی نکنیم جلو الاهی آقای سفیر امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۲۲ روز قبل من بازی برگشت استقلال سپاهان فصل پیش استادیوم بودم (جایگاه 8 ) شعاری که واسه شهاب گردان میگفتیم این بود : واااااااااااااااااااااااااااای واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چجوری تو 8 تا خوردی حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۱۲۱ روز قبل معلومه استقلال بهترین عملکرد رو داشته بعد این سوال چیه پرسیدی استقلال با مس سرچشمه یکی هست لا اقل تراکتور رو میذاشتی بهتر بود. تا دنیا دنیاست***آبی مال ماست ما قهرمانیم***جام تو دست ماست ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۰۹۹ روز قبل لنگ 446 حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۵ روز قبل مسلما تیمی که جزء 100 تیم برتر باشگاهی جهان است برترین تیم ایران است ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۵ روز قبل عزیزم همچین زدی توجههههههههههههههههههههه!گفتم چه سوالیه ؟این که مشخصه استقلال توضیح واضحاته.در ضمن آقای سفیر سپاهان یه نگاه به کاپ قهرمانی تو دستای کاپیتان ما بکنید این جمله رو به کار نمیبرید.زنده باد اس اس پاینده باد فرهادددددددددددددددد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۳ روز قبل این که دیگه پرسیدن نداره محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۹۱ روز قبل فقط آبی آسیا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۶ روز قبل منم مثل بقیه دوستا از این سوال انتقاد کردم . در سایت استقلال و این سوالات ؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۲ روز قبل به قول 5858 گرانقدر ، چنان زدی توجه که من با کله اومدم داخل عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۷۸ روز قبل قبلا گفته بودم الان هم می گم یه چند نفری هستن که نظم تالار رو بهم ریختن بهتره که برای سایت یه ناظر بزارن تا بعظی از مطالب بی مفهوم و بی ربط منتشر نشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۷ روز قبل ناظم چیه بابا . آخه زشته مثلا ما بافرهنگیم عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: پریا کریمی با این سوالاتون تاریخ استقلال رو زیر سوال بردید! واقعا که... کی میاد به پرسپولیس رای بده عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: amir ghadami ماسپاهانیمو حالاحالا قهرمانیماره شما قهرمانید!!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۱ روز قبل ما استقلالیمو حالا حالاها تو آسیا لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۴۰۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر ما استقلالیمو حالا حالاها تو آسیا بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال....................... لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۳۹۹۶ روز قبل مس سرچشمه Parsan Mirzaei جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط Parsan Mirzaei ۳۹۰۱ روز قبل وقتى شما این سؤال را طرح کردید منتظر چه جوابى بودید اس اس. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۹ روز قبل جالب اینجاست که یه نفر به سپاهان رای داده!!!؟ حالال کی بوده خدا عالمه!!! سایت باشگاه استقلال و رای ی جز تیم استقلال کبیر...؟؟؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۹۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی جالب اینجاست که یه نفر به سپاهان رای داده!!!؟ حالال کی بوده خدا عالمه!!! سایت باشگاه استقلال و رای ی جز تیم استقلال کبیر...؟؟؟ اره وقعا .... ولی من فکر کنم بدونم کیه !!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=meisam taj025] جالب اینجاست که یه نفر به سپاهان رای داده!!!؟ حالال کی بوده خدا عالمه!!! سایت باشگاه استقلال و رای ی جز تیم استقلال کبیر...؟؟؟ اره وقعا .... ولی من فکر کنم بدونم کیه !!! مهم نیست کیه؟! مهم اینه که ما استقلالیا اونقدر با جنبه ایم که اجازه میدیم هر کسی بیاد و تو سایت ما آزادانه، اظهار نظر کنه!!!! البته بدون اهانت به تیم محبوبمون..!!! البته به شخصه نمیپسندم!؟ چون این سایت مختص هوادارای باشگاه محبوب استقلال کبیره...... ولی چون ناظری نداریم باید اینطور مسایل م تحمل کنیم!!!!! البته این اولین مورد این شخص نیست!؟ جاهای دیگه هم از تیم سپاهان اعلام حمایت کرده! و امیدوارم که تکرار نشه!؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=shide] جالب اینجاست که یه نفر به سپاهان رای داده!!!؟ حالال کی بوده خدا عالمه!!! سایت باشگاه استقلال و رای ی جز تیم استقلال کبیر...؟؟؟ اره وقعا .... ولی من فکر کنم بدونم کیه !!! مهم نیست کیه؟! مهم اینه که ما استقلالیا اونقدر با جنبه ایم که اجازه میدیم هر کسی بیاد و تو سایت ما آزادانه، اظهار نظر کنه!!!! البته بدون اهانت به تیم محبوبمون..!!! البته به شخصه نمیپسندم!؟ چون این سایت مختص هوادارای باشگاه محبوب استقلال کبیره...... ولی چون ناظری نداریم باید اینطور مسایل م تحمل کنیم!!!!! البته این اولین مورد این شخص نیست!؟ جاهای دیگه هم از تیم سپاهان اعلام حمایت کرده! و امیدوارم که تکرار نشه!؟ حق با شماست! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا