مجیدی باید فیکس باشه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا » مجیدی باید فیکس باشه مسعود راحمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ فروردین ۱۳۹۲ ۲۲:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 مجیدی باید فیکس باشه توسط مسعود راحمی ۴۲۶۱ روز قبل فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۲۴۹ روز قبل دقیقا من هم همین نظر رو دارم ...من نمیدونم اقای قلعه نویی رو چه حسابی مجیدی رو نیمکت نشین کرده .........با این که سنش بالاست اما از مهاجمای تازه وارد بهتر کار میکنه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۹ روز قبل منم موافقم دوست عزیز.اما ما باید به تفکرات امیر خان احترام بگذاریم.هرچی باشه تجربه بیشتری داره و میدونه چه کار کنه. پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۳۹ روز قبل بله... از نظرات استادان گرامی لذت می برم!!! محمّد امین محمّدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۹:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمّد امین محمّدی ۴۰۹۶ روز قبل کاملا درسته. اگه کاپیتان فرهاد از دقیقه اول بازی کنه شانس گلزنیش بیشتره. حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۶ روز قبل دوست عزیز به نظر من مجیدی نود دقیقه رو نمیتونه مفید باشه یک نیمه یا 60 -70 دقیقه فکر کنم کافی باشه و باید به نظر مربی احترام گذاشت امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۶ روز قبل به نظر من نیمه دوم بیاد بهتره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۵ روز قبل فرهاد با قدرت بدنی که داره 3تا 45 دقیقه رو هم بازی میتونه بازی کنه ولی خودش اعتراضی نداره و امیرخان هم صاحب اختیار.من شخصا دوست دارم فیکس باشه علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۸۶ روز قبل طرفدارانی که به نظر مربی احترام میگزارند طرفدار واقعی تیم هستند ساناز گرجیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساناز گرجیان ۴۰۸۵ روز قبل مربی تیم میدونه چه بازیکنی کجا وچه وقت مفیده.مجیدی بازیکن خیلی خوبیه اما قبول کنیم که تاثیری که نیمه دوم داره خیلی بیشترازاونه که نیمه اول بیاد.امادلیل نمیشه نتونه نود دقیقه بازی کنه. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۸۵ روز قبل من با نظرات 1354310 و Different موافقم.به نظر من با توجه به سن فرهاد همون نیمه دوم بیاد خیلی بهتره چون اینطوری تمام قدرت و نیروشو برا 45 دقیقه میذاره ولی اگه فیکس باشه باید نیروشو تو 90 دقیقه تقسیم کنه،که در این صورت بدنش تحلیل میره و دیگه اون کارایی همیشگی رو نمیتونه داشته باشه. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی من با نظرات 1354310 و Different موافقم.به نظر من با توجه به سن فرهاد همون نیمه دوم بیاد خیلی بهتره چون اینطوری تمام قدرت و نیروشو برا 45 دقیقه میذاره ولی اگه فیکس باشه باید نیروشو تو 90 دقیقه تقسیم کنه،که در این صورت بدنش تحلیل میره و دیگه اون کارایی همیشگی رو نمیتونه داشته باشه. من به نظر شما دوستان واقعا احترام میذارم......اما یه کم در مورد سن فرهاد دارید بی انصافی میکنید چون خیلی از بازیکنها هستند که 10 سال از فرهاد کوجیکترند ولی یه نیمه رو هم تو زمین راه میرن.اون واقعا قدرت بدنی خوبی داره و من اصلا با احترام با نظر شما موافق نیستم واین نظرم اصلا ربطی به تعصبم نسبت به فرهاد خان نداره. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۸۴ روز قبل توانایی وقدرت بدنی امریست فیزیکی گه با گذشت زمان وبال رفتن سن در همه کاهش میابد البته چون اکثر عزیزان هنوز در دوران جوانی هستند تجربه افت بدنی شاید کمی برایشان ملموس نباشد فرهاد مجیدی قدرت بدنی خوبی دارد ولی با توجه به سنش باید این ذخیره بدنی که در سنین بالای35 -36 به سختی جبران میشود را مدیریت کند تا اثرگذار باشد ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان توانایی وقدرت بدنی امریست فیزیکی گه با گذشت زمان وبال رفتن سن در همه کاهش میابد البته چون اکثر عزیزان هنوز در دوران جوانی هستند تجربه افت بدنی شاید کمی برایشان ملموس نباشد فرهاد مجیدی قدرت بدنی خوبی دارد ولی با توجه به سنش باید این ذخیره بدنی که در سنین بالای35 -36 به سختی جبران میشود را مدیریت کند تا اثرگذار باشد گفته شما کاملا متینه ولی من زیاد فاصله سنی با فرهاد خان ندارم....3 سال جوونترم....واین کاهشو که شما میفرمایید و کاملا متوجه هستم ولی بدنسازی خیلی تاثیر داره .......ولی در کل با شما موافقم رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی باسرعتی وتحرکی که داش فرهاد داره.نیمه دوم که بیاد تیم حریف تقریبا خسته است وغافلگیر میشه.پس تاثیر بیشتری میزاره. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۸۴ روز قبل البته کاپیتان فرهاد میتونه 90 دقیقه بازی کنه ولی این رو کاملاً نشون داده که وقتی نیمه دوم میاد پر انرژی تر و مثمر ثمرتره و این مسئله از ارزشهاو توانایی های بالقوه ی کاپیتان باغیرت استقلال کم نمی کنه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی البته کاپیتان فرهاد میتونه 90 دقیقه بازی کنه ولی این رو کاملاً نشون داده که وقتی نیمه دوم میاد پر انرژی تر و مثمر ثمرتره و این مسئله از ارزشهاو توانایی های بالقوه ی کاپیتان باغیرت استقلال کم نمی کنه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۰۷۸ روز قبل فرقی نمیکنه همیشه تو آفسایده ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۷ روز قبل من به اس اسی بودن شما شک دارم......چرا اون لحظه ای که میادو تو کار دفاعی شرکت میکنه رو نمیبینید در ضمن به گفته من و شما نیست!!!!!!مجبوبیتش گویای همه چیز هست ....تو نظر دادنامون غرض ورزی رو بذاریم کنار ...... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=m.marzieh] البته کاپیتان فرهاد میتونه 90 دقیقه بازی کنه ولی این رو کاملاً نشون داده که وقتی نیمه دوم میاد پر انرژی تر و مثمر ثمرتره و این مسئله از ارزشهاو توانایی های بالقوه ی کاپیتان باغیرت استقلال کم نمی کنه لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۱ روز قبل اتفاقا اگه نیمه دوم بیاد بهتر میتونه بازی کنه و مفیدتر باشه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۵۵ روز قبل کاپیتان عزیز و اسطوره همیشگی من ....ازت ممنونم بابت گلی که امروز زدی و به همه ثابت کردی فیکس بودن و نبودنت هیچ تاثیری تو بازی مؤثرت نداره...تیم گل میخواد و تو با دوندگیت اینو به ثمر نشوندی . ازت ممنونم که روی اون گزارشگر مضخرف بازی و کم کردی که با وجود اینکه اول بازی سعی در کوبوندنت داشت آخر بازی مجبور شد به تواناییهات اقرار و اعتراف کنه!!! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۵۳ روز قبل من چقدر بگم این مجیدیه رو مخ منه!وااااااااااااااااااااااااااااااای ولی متاسفانه این خانم خانما راست میگه!در ضمن حرکت بعد گلش قشنگتر از گلش بود از دست این مجیدی دختر کش.اه اه اه مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار کاپیتان عزیز و اسطوره همیشگی من ....ازت ممنونم بابت گلی که امروز زدی و به همه ثابت کردی فیکس بودن و نبودنت هیچ تاثیری تو بازی مؤثرت نداره...تیم گل میخواد و تو با دوندگیت اینو به ثمر نشوندی . ازت ممنونم که روی اون گزارشگر مضخرف بازی و کم کردی که با وجود اینکه اول بازی سعی در کوبوندنت داشت آخر بازی مجبور شد به تواناییهات اقرار و اعتراف کنه!!!oooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۰۴۹ روز قبل کاپیتان اگه بخواد تمام بازی ها رو فیکس بازی کنه با توجه به شرایط سنیش صدمه میبینه....هیچ کس منکر این نیست که اون نمی تونه بدوه..از همه ی جوون تر ها ماشالله تندتر میدوه..اما باید رعایت احوالش رو هم کرد... اما موقعی که نیمکت نشین هست دقیقه ی 60 به بعد بیاد مفید تره..با اون سرعتی که اون داره تو اون دقیقه های آخر حسابی مثمر ثمر میتونه باشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی من چقدر بگم این مجیدیه رو مخ منه!وااااااااااااااااااااااااااااااای ولی متاسفانه این خانم خانما راست میگه!در ضمن حرکت بعد گلش قشنگتر از گلش بود از دست این مجیدی دختر کش.اه اه اه اصلاح شو محمد رضا اله داد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ دی ۱۳۹۲ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رضا اله داد ۳۹۵۹ روز قبل نوشته شده توسط: ساناز گرجیان مربی تیم میدونه چه بازیکنی کجا وچه وقت مفیده.مجیدی بازیکن خیلی خوبیه اما قبول کنیم که تاثیری که نیمه دوم داره خیلی بیشترازاونه که نیمه اول بیاد.امادلیل نمیشه نتونه نود دقیقه بازی کنه. فقط پرویز مظلومی ایشالله سال دیگه بر میگرده . قلعه نوعی نه کار تاکتیکی بلده و نه اخلاق داره واسه اثبات حرفم به بازیهای این روزای استقلال نگاه کنید و به این فکر کنید که چرا مجیدی . خداحافظی کرد ن....ام . منتظری چرا رفتن . واقعا باند بازه . فیلم ابی استقلالی دو رو نگاه کنید لیدر استقلال به طور تلویحی میگه که از طریق قلعه نوعی شارژ مالی میشه . قلعه نوعی اصلا حرکت توی عمق نمیدونه چیه خسرو رو ازش بگیرین استقلال رو میفرسته ته جدول . این اقا با تیم های معمولی مثل اس اهواز مس مگه چیکار کرد این مظلومی بود که مس رو تا رتبه 3 لیگ بالا اورد و تیم مس رو برای اولین بار برد جام باشگاهی . اقای قلعه نوعی اصلا به استقلال تعصب نداره که اگه داشت وقتی از استقلال جدا شد حیدری و بیک زاده و رحمتی رو با خودش نمیبرد اون عادت داره استقلال رو تضعیف کنه تا بد نتیجه بگیره که دوباره برگرده استقلال . مطمئن باشین فصل دیگه از اس اس جدا میشه شک ندارم چون این اقا رو خوب شناختم و چند تا بازیکنو مثل سابق با خودش میبره . حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۵۹ روز قبل جای این بحث اینجا نبود که مطرحش کردی ولی نظرمو میدم با یه سری از صحبتات موافقم ولی در مورد افکار تاکتیکی اینو مطمئن باش قلعه نوعی از مظلومی سرتره در ضمن اینم بدون که کل مربیای ایران تاکتیک خاصی نمیدونن هر چی هست خلاقیت فردی بازیکنه قلعه نوعی با مس نتیجه خوبی گرفت وسط کار اومد جلوی سقوط تیمم گرفت کلا هر جا بوده موفق بوده علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۵۹ روز قبل به نظرم اینجا سایت استقلاله وامیر قلعه نویی در حال حاضر پر افتخار ترین مربی ایرانه پس یک کمی انصاف هم خوبه اگر امیر نبود وضعیت استقلال خیلی بدتر بود امیر هیچ کاری بلد نباشه مدیریت تیم داریش عالیه در ضمن تو دنیای حرفه ای پول حرف اول وآخر را میزنه ولی بدون امیر در حال حاضر به هر دلیلی استفلال موفق نمیشه شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۵۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان به نظرم اینجا سایت استقلاله وامیر قلعه نویی در حال حاضر پر افتخار ترین مربی ایرانه پس یک کمی انصاف هم خوبه اگر امیر نبود وضعیت استقلال خیلی بدتر بود امیر هیچ کاری بلد نباشه مدیریت تیم داریش عالیه در ضمن تو دنیای حرفه ای پول حرف اول وآخر را میزنه ولی بدون امیر در حال حاضر به هر دلیلی استفلال موفق نمیشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۸ روز قبل نظر منم همینه ولی نباید از لنگ بازیکن بگیره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا