اثبات ادعاهای من تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا » اثبات ادعاهای من فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 اثبات ادعاهای من توسط فرهاد قدیری ۴۷۰۲ روز قبل روزی که دنیزلی اومد پرسپولیس و اون پرسپولیس داغونو تحویل گرفت گفت خیلی ها فکر می کردند موفق نمی شه اما شد الان هم داره توی آسیا آبروداری می کنه. تنها دلیلش اینه که اون مربی کاربلدی و می دونه هر بازیکن رو کجا بازی بده اما سرمربی ما میاد توی آزادی با یه مهاجم بازی می کنه! اوایل فصل بازیکنانی مثل غلام رضایی،جواد کاظمیان و خیلی های دیگه توی زمین راه می رفتند اما حالا عین.... میدوند. اینا فقط بخاطر مربیه. اما توی استقلال خدا نکنه آرش خان تعویض بشه. دیگه با صد من عسل هم نمیشه بخوریش. بازیکنان دیگه ای مثل جباری هم به کنار که ناز خاص خودشو داره. اینا رو چند بار گفتم بازم میگم توی استقلال خیلی ها هستند که در حد استقلال نیستند و باید از این تیم برن. بازیکنانی مثل میداوودی،حمودی،آرش،امیرآبادی،شریفات... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا