باخت مقابل ام صلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا » باخت مقابل ام صلال جلال سخدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 باخت مقابل ام صلال توسط جلال سخدری ۵۷۱۱ روز قبل به نظر شما باخت تیم استقلال در مقابل ام صلال چیست؟ جلال سخدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط جلال سخدری ۵۷۱۱ روز قبل با سلام خدمت آقای قلعه نوعیعلل باخت استقلال در مقابل ام صلال :1- استقلال تا پشت 18 قدم به خوبی پیش می امد اما به علت عدم تحرک کافی در نزد مهاجمان خود دارای قدرت کافی برای شکستن خط دفاعی تیم حریف نبود.2- به نظر اینجانب حسین کاظمی تلاش زیادی نمود و در تخریب حملات تیم ام صلال موفق بود ولی در ارسال پاس بسیار کم دقت عمل نمود و اکثر پاسهای ایشان اشتباه بود.3- داوری مسابقه به علت عدم تمرکز و خصوصا اشتباه در خطا بر روی برهانی و اواناژ مناسب و نیز کمک ضعیف در اعلام افساید اشتباه4- عدم هماهنگی مناسب جان واریو و روانخواه فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۷۱۱ روز قبل من نمیدونم آقای قلعه نوئی دیگه چیومیخوادبهونه کنه استقلال حذف شدولی این آقانمیخوادقبول کنه اشتباه میکنه.اینم چوب لجبازی باجباری محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۱۰ روز قبل با سلام امیرخان قدرت بازی در میدان آسیایی را ندارد استقلال در این بازی میانه میدان را نداشت و سردرگم بود امیرخان از نتیجه تیمش راضی است آیا با خود سوال کرده برای چی میگه من از نتیجه بازی راضی هستم دیگر فرصتی نیست همین جوری تمام بازیها رو خراب میکنه کاسه کوزه رو بر سر داور میندازه ،چرا استقلال از همون اول هجومی بازی نکرد چرا باز علیزاده رو آورد استقلال هافبک وسط نداشت اگه جباری نیست آیا کسی دیگه در این پست نیست. بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۰ روز قبل فکر میکنم یکی از ضعیف ترین بازی های استقلال همین بازی بود همه بد بازی کردن مخصوصأ هافبکا داورم اصلأ خوب نبود به نظر من 1 پنالتی نگرفت و آوانتاژم بلد نبود مهناز نعمتی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهناز نعمتی ۵۷۱۰ روز قبل استقلال بازیکن با تجربه نداره،فقط همین نیما موحدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ بهمن ۱۳۸۷ ۲۰:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیما موحدی ۵۷۰۹ روز قبل دلیل اصلی باخت به ام صلال نبود اعتماد به نفس کافی بین بازیکنان بود وگرنه همین تیم روز جمعه در تهران بازی قابل قبولی مقابل ملوان ارائه کرد. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا