مصدومیت رحمتی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا » مصدومیت رحمتی SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 مصدومیت رحمتی توسط SADEG KH ۴۰۸۲ روز قبل تو خبرها اومد که رحمتی از ناحیه آرنج دچار مصدومیت شده . تیم ما یه جایگزین خوب براش نداره .امیدوارم که به بازی با اف سی سئول برسه . شاید ضعف دروازبان ما تو این فصل نبودن یه رقیب جدی تو نیمکت ذخیره ها باشه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۸۲ روز قبل آره منم اینو شنیدم خدا کنه که مشکلش جدی نباشه وبرگرده بهش نیاز داریم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۲ روز قبل فقط بعضی از خبر گذاری ها اشاره کردن به این مصدومیت ولی خبر خوب اینه که مصدومیتش جدی نیست و به بازی 4 شنبه میرسه. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۸۲ روز قبل البته این مطلب در سایت استقلال هم نوشته شده بود که البته بعداز چند ساعت از سایت حذف شد !!!!!!!!!!!!! حتما مشکل حاد نبوده امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی البته این مطلب در سایت استقلال هم نوشته شده بود که البته بعداز چند ساعت از سایت حذف شد !!!!!!!!!!!!! حتما مشکل حاد نبوده انگار دوباره رو سایت گذاشتن. ولی جای نگرانی نیست.به بازی پس فردا میرسه. محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۸۱ روز قبل میرسه به بازی شک نکنین میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: محمد طاطیان رحمتی چندساله که با مصدومیت بازی میکنه!( از زمان پرویز خان) ولی اونقدر با غیرته که همیشه درون دروازه می ایسته!!! به سلامتی سید عزیز....... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی رحمتی چندساله که با مصدومیت بازی میکنه!( از زمان پرویز خان) ولی اونقدر با غیرته که همیشه درون دروازه می ایسته!!! به سلامتی سید عزیز....... موافقم البته اگه آقا مجید ایراد نگیرن گه من فقط تائید می کنم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی [quote=meisam taj025] رحمتی چندساله که با مصدومیت بازی میکنه!( از زمان پرویز خان) ولی اونقدر با غیرته که همیشه درون دروازه می ایسته!!! به سلامتی سید عزیز....... موافقم البته اگه آقا مجید ایراد نگیرن گه من فقط تائید می کنم موافقم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی [quote=meisam taj025] رحمتی چندساله که با مصدومیت بازی میکنه!( از زمان پرویز خان) ولی اونقدر با غیرته که همیشه درون دروازه می ایسته!!! به سلامتی سید عزیز....... موافقم البته اگه آقا مجید ایراد نگیرن گه من فقط تائید می کنم ما مخلص شما و همه استقلالیها هم هستیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=m.marzieh] [quote=meisam taj025] رحمتی چندساله که با مصدومیت بازی میکنه!( از زمان پرویز خان) ولی اونقدر با غیرته که همیشه درون دروازه می ایسته!!! به سلامتی سید عزیز....... موافقم البته اگه آقا مجید ایراد نگیرن گه من فقط تائید می کنم موافقم بفرمایید . منم از شماها یاد گرفتم . من کی باشم که بخوام از کسی ایراد بگیرم . خودم پر از ایراد و اشکالم لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۷ روز قبل باید ی دروازه بان خوب برای ذخیره بیاریم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا