بردن توپ طلا توسط رونالدو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ اروپا » بردن توپ طلا توسط رونالدو zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 بردن توپ طلا توسط رونالدو توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۷۲ روز قبل بردن توپ طلا رو توسط کریستیانو رونالدو به تمامی طرفداران این بازیکن تبریک میگم.... نظرتون در مورد کسب توپ طلا توسط رونالد چیه؟؟؟؟ به نظرتون رونالدو شایستگی این عنوان رو داشت؟؟؟؟ به نظر شما بهترین بازیکن حال حاضر جهان کیه؟؟؟؟ محمد زمانیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد زمانیان ۳۹۷۲ روز قبل این فصل از مسی بهتر بود ولی به نظر من حق ریبری بود که به سه گانه ی لیگ واروپا و جام حذفی رسد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۲ روز قبل منم خیلی خوشحالم که رونالدو تونست به این عنوان برسه . واقعا عالی بود . atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۶۰ روز قبل به نظر من حق به حق دار رسید رونالدو همیشه از مسی بهتر بوده الانم بردن توپ طلا حقشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۸ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi به نظر من حق به حق دار رسید رونالدو همیشه از مسی بهتر بوده الانم بردن توپ طلا حقشه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۴۶ روز قبل حقش بود ولی در کل مسی بهتره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا