قهرمانی حق بارسا بود؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ اروپا » قهرمانی حق بارسا بود؟؟؟ REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 قهرمانی حق بارسا بود؟؟؟ توسط REZA VALIZADE ۵۶۶۰ روز قبل قهرمانی بارسا رو تبریک میگم هر چند که شخصا طرفدار منچسترم ولی بارسا عالی بازی میکنه امسال تارا احمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۳:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط تارا احمدی ۵۶۶۰ روز قبل 10 دقیقه اول بازی رو که دیدم فکر کردم که بارسلونا هیچ حرفی واسه گفتن نداره ولی بعد از اون گلی که بر خلاف جریان بازی زدن دیگه مجالی به تیم منچستر ندادن منهای 10 دقیقه اول، بازی فقط دست بارسلونا بود و استحقاق این قهرمانی رو داشتن تبریک به تمام هواداراش رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۶۰ روز قبل من هم با دوست عزیز Tara_BlUe HeArT موافقم واقعا حق بارسلون قهرمانی بود.رضا هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۶۶۰ روز قبل خیلی خوشحال شدم که بارسا قهرمان شد . حقش بود . اون روز هم پرسپولیس باخت هم منچستر . خیلی کیف کردم . قرمزا سوراخن سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۴۲ روز قبل قهرمانی واقعـاً حق بارسا بود منچستر اون شب اصلاً خودش نبود در مقابل بارسا رؤیایی بازی کرد من به عنوان یه منچستری هزار اتیشه خیلی دلم سوخت راستی اقای homi2 لباس سوم من یونایتد ابیه. پریا کنکاشور جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۵:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کنکاشور ۵۶۳۹ روز قبل 100% با بارسلون بودولی همین که اشکای کریس رونالدورو بعد از بازی دیدم و همین که یاد اشکای دیوید بکام در جا م 2006 افتادم که چطور با پنالتش از جام حذف شدن با اینکه اون روز هرچی دلم خواست بهش گفتم ولی دلم براش سوخت ...خداییش هم من یونایت هم خیلی بد بازی کرد مهدی ملایری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ تیر ۱۳۸۸ ۰۹:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی ملایری ۵۶۱۸ روز قبل صد البته قهرمانی حق بارسا بوده hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۶۱۵ روز قبل خداییش حقشون بود قهرمان بشن. بازی آخر خیلی قشنگ بود بارسا واقعا زیبا بازی کرد. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۰ روز قبل برد حق قهرمانه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا