1 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا » 1 قاسم محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ فروردین ۱۳۹۲ ۱۳:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 1 توسط قاسم محمدی ۴۳۴۵ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۲۳ روز قبل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۲۲۳ روز قبل فکرکنم منظورش رحمتی باشه!! آره؟؟؟ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۲۳ روز قبل آره فکر کنم!!!!!!!!!!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۹۴ روز قبل من فکر کنم منظورش اینه که اس اس اوله مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۰ روز قبل واضحتر بگو مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۰ روز قبل خیلی بلندتر مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۰ روز قبل بازم بلندتر مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۸۰ روز قبل آها تو لنگی هستی و صدات از ته جدول میاد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۸۰ روز قبل آقای محترم majidazar1360 چقدر به شما بگیم آقا جان اینکارارو نکن سایتمونو از چشم ننداز هر چی می خوای بگی تو یک کانکت بگو دیگه. اگه یک بار دیگه تکرار بشه معلوم میشه که لنگی هستی. اه عصاب آدمو داغون کردین مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۱۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی آقای محترم majidazar1360 چقدر به شما بگیم آقا جان اینکارارو نکن سایتمونو از چشم ننداز هر چی می خوای بگی تو یک کانکت بگو دیگه. اگه یک بار دیگه تکرار بشه معلوم میشه که لنگی هستی. اه عصاب آدمو داغون کردین خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی با شمادوست عزیز مافقم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۶۷ روز قبل بابا ی خورده شوخی کردم چرا می زنید تو ذوق آدم ؟ رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۶۷ روز قبل دوست گرامی معما طرح کردی بچه ها انداختی به جون هم.من از چشم شما میبینم توجه کنید مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی [quote=ghasem1366]دوست گرامی معما طرح کردی بچه ها انداختی به جون هم.من از چشم شما میبینم توجه کنید رضا جون ما به جون هم نمی افتیم . همه باهم دوستیم و انتقاد هم بخشی از یک دوستی واقعیه . خب حرف حق جواب نداره بچه ها درست میگن امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۱۴۹ روز قبل خواهشن به تاپیک های نا مفهوم نظر ندید مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۴۷ روز قبل موافقم لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۱۴۵ روز قبل عدد اول عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر آها تو لنگی هستی و صدات از ته جدول میاد عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی خواهشن به تاپیک های نا مفهوم نظر ندید خوب راست میگه ...............................اه عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۶۵ روز قبل تو هم یه چیزی بگو دیگه لال که نیستی atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۴۰۶۴ روز قبل منظور خاصی نداشت خواست ببینه چقدر بهش توجه میکنید مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi منظور خاصی نداشت خواست ببینه چقدر بهش توجه میکنیدمنظورش اینه که امروز استقلال میاد اول جدول atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۴۰۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=@!$(ss)$!@] منظور خاصی نداشت خواست ببینه چقدر بهش توجه میکنیدمنظورش اینه که امروز استقلال میاد اول جدول بترکه چشم کسی که نتونه صدر نشین شدن اس اس رو ببینه ولی نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه اس اس امروز نمیبره امین لنگرودی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین لنگرودی ۴۰۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی خواهشن به تاپیک های نا مفهوم نظر ندید موافقم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۰ روز قبل این آدم عجب خوب پیش بینی میکنه . از خیلی وقت پیش می گفت استقلال 1 میشه . بابا دمت گرم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۴۰۵۹ روز قبل پیش بینی سختی نبود معلوم بود لنگیا یه جا وا میدند و جایگاه واقعی استقلال رو برمیگردونند به خودش مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi پیش بینی سختی نبود معلوم بود لنگیا یه جا وا میدند و جایگاه واقعی استقلال رو برمیگردونند به خودشباید منتظر پیش بینی های بعدی این قرد هم باشیم . آقا دربی روهم پیش بینی کن . میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=@!$(ss)$!@] پیش بینی سختی نبود معلوم بود لنگیا یه جا وا میدند و جایگاه واقعی استقلال رو برمیگردونند به خودشباید منتظر پیش بینی های بعدی این قرد هم باشیم . آقا دربی روهم پیش بینی کن . ایشون یه خانم هستن!!!! و البته یه رقیب جدی برای تو در گرفتن ستاره!!!؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=majidazar1360] [quote=@!$(ss)$!@] پیش بینی سختی نبود معلوم بود لنگیا یه جا وا میدند و جایگاه واقعی استقلال رو برمیگردونند به خودشباید منتظر پیش بینی های بعدی این قرد هم باشیم . آقا دربی روهم پیش بینی کن . ایشون یه خانم هستن!!!! و البته یه رقیب جدی برای تو در گرفتن ستاره!!!؟ اولا تو نه و شما . دوما از کی تا حالا قاسم اسم خانمه ؟ سوما اگه دلت ستاره میخاد بیا همینا رو بردار به درد من که نمی خوره . عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۵ روز قبل وقتی که فکر میکنم می فهمم که تو این سایت به تاپیک های تکراری و بی مفهوم بیش تر نظر میدن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۵ روز قبل نوشته شده توسط: عارف یوسفی وقتی که فکر میکنم می فهمم که تو این سایت به تاپیک های تکراری و بی مفهوم بیش تر نظر میدن خب هرکی ی سلیقه ای داره . نمیشه که تک صدایی باشه . عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: عارف یوسفی وقتی که فکر میکنم می فهمم که تو این سایت به تاپیک های تکراری و بی مفهوم بیش تر نظر میدن اره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی [quote=1817] وقتی که فکر میکنم می فهمم که تو این سایت به تاپیک های تکراری و بی مفهوم بیش تر نظر میدن اره به تاپیک تکراری نظر دادن بهتر از تاپیک تکراریه atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۴۰۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: عارف یوسفی وقتی که فکر میکنم می فهمم که تو این سایت به تاپیک های تکراری و بی مفهوم بیش تر نظر میدن زیاد فکر نکن اذیت میشی بی خیال خیلیا تو سایت دنبال ستاره اند که خودشونو با همین موضوعات بالا میبرن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi به خدا قسم این ستاره ها به هیچ دردی نمی خوره . این فقط ترفند مدیر سایته والسلام [quote=1817] وقتی که فکر میکنم می فهمم که تو این سایت به تاپیک های تکراری و بی مفهوم بیش تر نظر میدن زیاد فکر نکن اذیت میشی بی خیال خیلیا تو سایت دنبال ستاره اند که خودشونو با همین موضوعات بالا میبرن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا