من همه بازیکنان را دوست دارم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا » من همه بازیکنان را دوست دارم ملنگ بلوچی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۵:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 من همه بازیکنان را دوست دارم توسط ملنگ بلوچی ۴۲۹۳ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۴۳ روز قبل واقعا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۴۳ روز قبل ... مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۹۰ روز قبل ن بابا جون تو افرین به تو مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۰ روز قبل خب منظورت چیه ؟ اگه بلد نیستی موضوع نذار ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی ن بابا جون تو افرین به تو میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی خب ماهم همه بازیکنا رو دوست داریم! فقط یکی رو یه کم بیشتر ، یا یه کم کمتر!!! البته من از نیکبخت اصلا خوشم نمیاد!!!!!!!! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۸۹ روز قبل طرفدارا همه بازیکنان رو دوست دارن ولی بعضیها اون غیرتشون باعث میشه بیشتر تو دل بشینن البته تعداد باغیرتها در تیم استقلال زیاده فقط من نمیدونم امیرخان چه جوری پژمان نوری رو به استقلال آورده مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۵ روز قبل آی گفتیا . اصلا بازیکنای سابق پرسپولیس به دل نمی نشینند حدیث مرادی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۰:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حدیث مرادی ۴۰۸۵ روز قبل ولی من حنیفو یه جور دیگه دوس دارم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۳۵ روز قبل چه جالب!نمیدونستم همشونو یه جا میشه دوست داشت .میشه؟ هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان من همم یه جا دوستشون دارم .بخصوص اینوچه جالب!نمیدونستم همشونو یه جا میشه دوست داشت .میشه؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۳۹۳۵ روز قبل همه دوست داشتنی اند zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: رضا کلاگر واااااااااای من که از نیکبخت متنفرم...ای کاش دوباره بر نمی گشت شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۳۴ روز قبل واقعا نمیتونم نیکبخت و اولادی رو دوس داشته باشم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا