پیش بینی استقلال - اف سی سئول (رفت--کره) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا » پیش بینی استقلال - اف سی سئول (رفت--کره) امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 پیش بینی استقلال - اف سی سئول (رفت--کره) توسط امین حسینی ۴۰۸۶ روز قبل نظر یادتون نره... امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۸۶ روز قبل تازگیا تعداد رای دهنده ها بیشتر شده از همه تشکر میکنم امیدوارم این دفعه هم رای بدین "به امید یه نتیجه خوب در کره" مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۶ روز قبل منم دوست دارم استقلال نتیجه خوبی بگیره . پتانسیل برد در خانه حریف رو حتی اگر عقب هم بیفته داره . و لی مساوی با گل هم برای حریف ترس آوره محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۸۶ روز قبل این دفعه هم میبریم تا کره قشنگ له بشه اگه ببره هتریک میشه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۸۵ روز قبل به نظر من 0-0 رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی قبلا هم اشاره کردم که استقلال. تیم روزهای سخته میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی من هیچ وقت نتیجه رو پیش بینی نکردم! فقط میگم: ایشالا بیبریم یا مسلوی با گل داشته باشیم تا کارمون تو تهران ساده تر بشه........ امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی تازگیا تعداد رای دهنده ها بیشتر شده از همه تشکر میکنم امیدوارم این دفعه هم رای بدین "به امید یه نتیجه خوب در کره" انگار چش زدم!!!چرا رای نمیدید؟؟؟!!! امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی تازگیا تعداد رای دهنده ها بیشتر شده از همه تشکر میکنم امیدوارم این دفعه هم رای بدین "به امید یه نتیجه خوب در کره" انگار چش زدم!!!چرا رای نمیدید؟؟؟!!! !!!!!به نظر من به جای پرداختن به موضوعات بی ربط بیشتر در مورد بازی مهم این هفته رای بدید مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۸۲ روز قبل امیدوارم ببریم ولی اگه با گل هم مساوی کنیم خوبه رضا اسماعیل زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا اسماعیل زاده ۴۰۸۱ روز قبل سلام خسته نباشید من این افتخارودارم بیش از20سال استقلالیم من تمام پسرعموهایم لنگی هستند باهمشون بخاطر نام بزرگ استقلال میجنگم به امیدقهرمانی استقلال درآسیا ولیگ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: رضا اسماعیل زاده سلام خسته نباشید من این افتخارودارم بیش از20سال استقلالیم من تمام پسرعموهایم لنگی هستند باهمشون بخاطر نام بزرگ استقلال میجنگم به امیدقهرمانی استقلال درآسیا ولیگ ورودت رو به انجمن اس اسی ها تبریک و خوش آمد میگم و تلاش بی وقفه ت را برای حمایت از پرافتخارترین و محبو بترین تیم ایران میستایم... بامید قهرمانی در آسیا ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: رضا اسماعیل زاده سلام خسته نباشید من این افتخارودارم بیش از20سال استقلالیم من تمام پسرعموهایم لنگی هستند باهمشون بخاطر نام بزرگ استقلال میجنگم به امیدقهرمانی استقلال درآسیا ولیگ خوش اومدید درکتون میکنم منم با لنگیا زیاد درگیرم امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۸۰ روز قبل به امید یک بازی فوق العاده و تاریخ ساز در کره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۹ روز قبل (سلام خسته نباشید من این افتخارودارم بیش از20سال استقلالیم من تمام پسرعموهایم لنگی هستند باهمشون بخاطر نام بزرگ استقلال میجنگم به امیدقهرمانی استقلال درآسیا ولیگ ) خوش آمدی دوست عزیزم . امیدوارم در کنار هم تیمی هات لحظه های خوبی رو داشته باشی . مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی به امید یک بازی فوق العاده و تاریخ ساز در کره ماهم امیدواریم با حضور تماشاگران روز 4شنبه ی جهنم به تمام معنا درست کنیم . هادی مودودی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط هادی مودودی ۴۰۷۴ روز قبل انشالله فردا جلوی نماینده کره یک حماسه ملی ابی با همت ستاره های استقلال شاهد خواهیم بود پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا